necianeta89 Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Ja też trzymam mocno kciuki, za wszystkie psiaki... A przy okazji zapytam, moje 10 tyg maluchy gwałcą kilka rzeczy, Blondyna misia, nieustannie, a Misia mojego czoka, też nieustannie, dlaczego? ;) ktoś mi odpowie ? :) Quote
pola53 Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Dziękuję za ciepłe słowa i czekam na nowe wieści o Asiku. Włos się jeży na głowie jak się to wszystko czyta. To się nigdy nie skończy? Quote
zerduszko Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 necianeta89 napisał(a): A przy okazji zapytam, moje 10 tyg maluchy gwałcą kilka rzeczy, Blondyna misia, nieustannie, a Misia mojego czoka, też nieustannie, dlaczego? ;) ktoś mi odpowie ? :) Nie wiem czemu tak jest u Ciebie, ale psy czasem jak są pobudzone, tak niezdrowo, w ten sposób odreagowują. Po zbyt szalonej zabawie, jakimś stresie itp. Ja chowałam te rzeczy na których kopulowała moja suka i pilnowałam bardzo, żeby spacer czy sesja szkoleniowa miały odpowiednią długość. Quote
necianeta89 Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 zerduszko napisał(a):Nie wiem czemu tak jest u Ciebie, ale psy czasem jak są pobudzone, tak niezdrowo, w ten sposób odreagowują. Po zbyt szalonej zabawie, jakimś stresie itp. Ja chowałam te rzeczy na których kopulowała moja suka i pilnowałam bardzo, żeby spacer czy sesja szkoleniowa miały odpowiednią długość. No cóż, nie schowam mojego psa do szafy ;) Quote
zerduszko Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 necianeta89 napisał(a):No cóż, nie schowam mojego psa do szafy ;) Aaaa, jeszcze mi się przypomniało, że jak przytargałam moją drugą sukę, to ona jeździła na starszej, szczególnie w czasie zabawy. Przerywałam jej stanowczo, a jak się u nas poczuła pewniej, to minęło (chyba 2-3 mies.). Quote
Lili8522 Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 [SIZE="5"]Przypominam o moim serduszkowym bazarku na moje tymczasy i BALONIARKI... Strasznie tam cicho... :shake: http://www.dogomania.pl/threads/220746-Poduszkowe-serca-breloczki-DUŻE-MAŁE-na-Waletnyki-i-CUDNY-Prezent-do-22.01 Quote
kkasiiiar Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 na moim również ciszzzzzzzzzzzza :( http://www.dogomania.pl/threads/220826-Dla-dziewczynki-od-0-do-9-mies..slo%C5%84-edukacyjny-na-Baloniarki-i-Dolara-do-23-01 Quote
Lili8522 Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 kkasiiiar napisał(a):na moim również ciszzzzzzzzzzzza :( http://www.dogomania.pl/threads/220826-Dla-dziewczynki-od-0-do-9-mies..slo%C5%84-edukacyjny-na-Baloniarki-i-Dolara-do-23-01 Coś te bazarki marnie idą :-( Quote
santino Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Avilia napisał(a):Bazarek ogłoszeniowy: http://www.dogomania.pl/threads/221322-Bazarek-ogłoszeniowy-)-Pakiet-55-ogłoszeń-za-jedyne-8-50zł!Do-18.02-godz.22-00.Na-Pnę Zapraszam:) Ale chyba się spóźniłam bo chwilowo wstrzymany :( Quote
mmd Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Dopisałam dziś nam 230 zł z bazarku iwoniam (z moją skromną pomocą): http://www.dogomania.pl/threads/220023-Zako%C5%84czony-rozliczam-na-DT-iwoniam-i-Baloniarki?p=18273522#post18273522 Quote
obraczus87 Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Cioteczki, czy wiecie kto jest z miejscowości Pionki (pomiędzy Kozienicami a Radomiem)? ALbo kto z Radomia byłby w stanie pojechać na wizyte p/a? Quote
mestudio Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 mmd napisał(a):Mestudio jest z okolicy. mestudio nie ma jak robić wizyt niestety, mieszkam na wsi i bez samochodu nie mam jak dojechać nawet do miasta 6 km. A potem dalej trzeba busem 20 km. Łatwiej jest od strony Radomia nawet busem bo połączenia są normalne, zresztą ja nigdy nie robiłam żadnej wizyty pa i nie nadaję się do tego. Z Radomia jest lilith27, kasumi, tula, pati851,selegne - tu jest duży wybór:-) http://www.dogomania.pl/threads/195056-Schronisko-w-*RADOMIU*-setki-wpatrzonych-w-kraty-oczu-czeka-na-pomoc!/page130 Quote
Ellig Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 kasumi napisał(a):uff... nie dziękuję za wsparcie :) żeby nie zapeszyć.... Buba to mój drugi tymczas i okropnie się denerwuję, ale tam w środku.... bo ma padaczkę i chorą trzustkę i prawie rok decydowałam się na ten zabieg.... a pierwszego tymczasa nie sterylizowałam, tylko w całości ;) przekazałam wspaniałemu DS :) który swoją drogą prowadzi hotel dla zwierząt "Psia Kość" w Wieliczce :) jutro będę latać jak ta trusia ;) już o 8.20 mam być w schronie, tniemy micro sunię, potem lecę do domu (na drugi koniec miasta) oddaje micro i biorę swoją pod pachę i jadę do lecznicy, na szczęście to tylko ok. 4 km drogi = 10 minut w autobusie :) oczywiście potem będzie odebrana samochodem :) Kciuki trzymam!!!!!!!!!! Quote
kasumi Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 ja wizyt nie chcę robić...., bo robiłam tylko raz i ogólnie nie mam doświadczenia... Quote
Nutusia Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 No ludzie - ktoś te domki musi sprawdzać przecież! Jest potencjalny dom, czyli szansa dla psiaka - że o kolejnym, który może do DT trafić i nie ma się co krygować (kłopoty z dojazdem oczygwizdek to inna para... śniegowców ;)) Quote
zerduszko Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Jak się czegoś nie umie, to się trzeba naumieć :lol: Tak samo jak z ogłoszeniami, posty każda pisze, avatar ma wstawiony, a ogłoszeń nie umie. Kobiety, trzeba się rozwijać :) ;) Quote
obraczus87 Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 zerduszko napisał(a):Jak się czegoś nie umie, to się trzeba naumieć :lol: Tak samo jak z ogłoszeniami, posty każda pisze, avatar ma wstawiony, a ogłoszeń nie umie. Kobiety, trzeba się rozwijać :) ;) Własnie :) !!!! Quote
Igiełka Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 pola53 napisał(a):Cioteczki Baloniarki, potrzebuję pomocy!! To moja znajda, wygląda na zdrowego ale bardzo zrezygnowanego psa. Tymczas będę miała, ale potrzebuję kasy na karmę. Sama nie umiem tego robić. Może wydarzenie na facebooku? Nie wiem, czekam na pomysły. Wątek w mojej sygnaturce :). Baloniary tutaj BDT potrzebuje wsparcia na karmę nie możemy przejść obojętnie! Quote
santino Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Igiełka napisał(a):Baloniary tutaj BDT potrzebuje wsparcia na karmę nie możemy przejść obojętnie! Popieram!!!!!!!! Quote
motyleqq Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 kasumi napisał(a):ja wizyt nie chcę robić...., bo robiłam tylko raz i ogólnie nie mam doświadczenia... nikt się z doświadczeniem nie rodzi ;) trzeba pochodzić, porobić, to nie boli Quote
Lili8522 Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 [SIZE="3"]Ciociu Ellig moja (teraz już łysa) tymczasowiczka Mila donosi że legowiska bardzo wygodne i idealne do spania :loveu: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
kasumi Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 motyleqq napisał(a):nikt się z doświadczeniem nie rodzi ;) trzeba pochodzić, porobić, to nie boli oj boli, boli ;) najpierw trzeba z kimś połazić i przyuczać się :) ja byłam raz na wizycie, domek okazał się fajny, ale potem miałam w głowie milion pytań, których nie zadałam..... heh, a co do ogłoszeń, to ja umiem robić, ale ja nie mam cierpliwości :D wole zapłacić :p Quote
Recommended Posts