Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zerduszko napisał(a):
Molosy są fajne, ale co z takim psikiem robić? :lol: Ja muszę mieć jakiś żywioł, szybki w ruchach i myśleniu ;)

jak to co? :D można się na nim położyć :D i przynajmniej widać go jak idzie, a taka kruszyna to plącze się pod nogami ;)

Posted

mmd napisał(a):
To fajnie :) Ja oczywiście też za.

Niech się ulv wypowie w temacie 25%. I konto niech poda :)

dobrze to w takim razie poczekamy na ulv :)

Lili8522 napisał(a):
To zapraszam na bazarek :D Kupować kupować :D
Macie Cioteczki komu przecież!! :cool3::cool3::cool3:

Cioteczko a z miłą chęcią lecę zobaczyć te cudeńka :):lol:

Posted

Avilia napisał(a):
O wow!Super pomysł z tym klubem!Dziewczyny popieram w 100%!

Macie jakieś składki czy coś?Dorzuciłabym choć 10zł/msc,czasem może więcej.

Dziękujemy za miłe słowa :lol: jeśli chodzi o składkę to jest ona dobrowolna-u nas każdy mile widziany- wiesz 10zł to dużo bo najważniejsze jest to że wpłacasz od serca :)

Posted

Wiem z autopsji jak to jest wziąć psiaka na BDT,a potem pomocy zero a na wątku cisza,bo wszyscy poszli pomagać kolejnej bidzie.A Ty z pieskiem (czasami dwoma) radź sobie sama.Obecnie nie mam możliwości brać psiaków na tymczas,ale chętnie wesprę BDT.Których niestety obecnie ze świecą szukać-gatunek ginący.Dawać mi konto na PW;)

Posted (edited)

Avilia napisał(a):
Wiem z autopsji jak to jest wziąć psiaka na BDT,a potem pomocy zero a na wątku cisza,bo wszyscy poszli pomagać kolejnej bidzie.A Ty z pieskiem (czasami dwoma) radź sobie sama.Obecnie nie mam możliwości brać psiaków na tymczas,ale chętnie wesprę BDT.Których niestety obecnie ze świecą szukać-gatunek ginący.Dawać mi konto na PW;)

Tutaj trzymamy się razem, w zasadzie po to powstał ten Klub a wspólnie można wiele zdziałać -zaraz podeślę konto :) z góry dziękujemy

edit: poleciało pw

Edited by Igiełka
Posted

Avilia napisał(a):
O wow!Super pomysł z tym klubem!Dziewczyny popieram w 100%!

Macie jakieś składki czy coś?Dorzuciłabym choć 10zł/msc,czasem może więcej.

Zaraz wysyłam konto :)
No i wpiszemy Cię chyba, no nie? Klubowicz wspierający :)

Igiełka napisał(a):
dobrze to w takim razie poczekamy na ulv :)

Jeszcze nie wiemy ile na co.... ;)

Posted

Igiełka napisał(a):
Tutaj trzymamy się razem, w zasadzie po to powstał ten Klub a wspólnie można wiele zdziałać -zaraz podeślę konto :) z góry dziękujemy

edit: poleciało pw

Już wysłałaś... a to fajnie :)

Posted

mmd napisał(a):
Jeszcze nie wiemy ile na co.... ;)

gdy ulv wyrazi zgodę na zwrot 25% to jeśli Kora ma tyle potrzeb myślę tutaj nad wsparciem rzędu 150-200zł co Ty o tym myślisz? :lol:

mmd napisał(a):
Już wysłałaś... a to fajnie :)

tak już wysłane :)

Posted

Igiełka napisał(a):
gdy ulv wyrazi zgodę na zwrot 25% to jeśli Kora ma tyle potrzeb myślę tutaj nad wsparciem rzędu 150-200zł co Ty o tym myślisz? :lol:

Ulv - podaj mi numer konta, to Ci zrobię przelew.
Myślę, że ze względu na to, ilu ulv ma podopiecznych, ile ma wiecznie potrzeb - niech to będzie 200 (i tak 50 do zwrotu). Mamy teraz sporo kasy i dochodzą wreszcie tak wyczekiwani deklarowicze :) Jutro kończę bazarek iwoniam - będzie z niego ok 400 zł dla Baloniarek połowa. A kolejny już jutro :)

Posted

inga.mm napisał(a):
zaproponuje jeszcze raz: karma Hepatic psi, ok. 1 kg.
Czy jest ktoś chętny?

Już wczoraj się zastanawiałam, ale normalnie nie pamiętam, a na bank wiem, że ktoś potrzebuje... skleroza

Posted

[quote name='Owieczka']Jeszcze raz podpytam... CZy znacie jakieś mamki dla szczeniaków ?? Potrzebne PILNIE :( Suka straciła mleko i choruje , maluchów nie ma kto karmić :( :( http://www.dogomania.pl/threads/2208...8#post18362318
Podpowiedzcie do kogo moge się zwrócić jeśli znacie :(
Dzisiaj pani Jola ze Znajdek zawiozła na sterylkę wyłapaną sukę na wybuchu. Sterylka ma być dziś popołudniu. Jeśli macie gdzie sukę przygarnąć, to pewnie nie będzie przeciwwskazań. W razie czego dzwońcie do p.Joli, numer tel jest na www.znajdki.pl . Tylko trzeba wcześniej powiadomić, bo pewnie weci planują jej dać od razu leki powstrzymujące laktację.

Posted

[quote name='bric-a-brac']Dzisiaj pani Jola ze Znajdek zawiozła na sterylkę wyłapaną sukę na wybuchu. Sterylka ma być dziś popołudniu. Jeśli macie gdzie sukę przygarnąć, to pewnie nie będzie przeciwwskazań. W razie czego dzwońcie do p.Joli, numer tel jest na www.znajdki.pl . Tylko trzeba wcześniej powiadomić, bo pewnie weci planują jej dać od razu leki powstrzymujące laktację.

Dzięki ogromne !!

Posted

SPRAWA BARDZO PILNA !!!!!!!!!!!!

Czy znacie jakiegoś ozdrowieńca nosówki? Potrzebna jest pilnie jego krew. Ozdrowienie mogło mieć miejsce maksymalnie 1,5 roku temu - NA CITO!!!

Kilerek mari ma nosówke :(

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Oczyscie że zwrócę 25% :) DZIĘKUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!

mmd napisał(a):
Ulv - podaj mi numer konta, to Ci zrobię przelew.
Myślę, że ze względu na to, ilu ulv ma podopiecznych, ile ma wiecznie potrzeb - niech to będzie 200 (i tak 50 do zwrotu). Mamy teraz sporo kasy i dochodzą wreszcie tak wyczekiwani deklarowicze :) Jutro kończę bazarek iwoniam - będzie z niego ok 400 zł dla Baloniarek połowa. A kolejny już jutro :)

Ulv czekamy za nr konta :) no to super a więc wsparcie ustalone w maksymalnej wysokości 200zł na potrzeby chorej suni :) zwrot 25% czyli 50zł w terminie do 6 tygodni od uzyskania pomocy -prosimy o potwierdzenie na tym wątku otrzymania wpłaty gdy pieniądze będą już na Twoim koncie

Avilia napisał(a):
Jasne,możecie mnie dopisać,bo napewno będę chciała Was wspierać na miarę swoich możliwości;)

z przyjemnością wpiszę Cię na listę :)

[email protected] napisał(a):
powiększa się nasze grono super

też bardzo cieszę się z takiego obrotu sprawy :)