monita Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Karma się już nie przyda :shake: Hmmm, chyba ją sprzedam, a pieniądze wpłacę na konto dla Laki :???: Quote
doddy Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Karma sie przyda bo Niki bedzie jeszcze na sggw. Quote
doddy Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Domek dla Niki jest już na 99%. Basia mowi, ze ją adoptuje na 100% ale ja dopóki suni nie zobacze w nowym domku to nie pisze, ze na 100%. Niki zamieszka na Ochocie w Warszawie. Czyli ziścił sie mój plan szukania domu w obrebie mojej dzielnicy :diabloti: Monita moja znajoma jedzie jutro lub w poniedzialek do Warszawy. Czy ma brac karme? Niki do nowego domu trafi jakos w kwietniu. Pierwsza sprawa to chce aby byla zoperowana na ucho. Druga sprawa Basia zmienia mieszkanie i nie chce robic Niki prania mozgu. Basia zabierze Niki najszybciej jak sie tylko da, poniewaz pobyt w Klinice jej nie sluzy. Niestety Niki znowu schudla. W nowym domku jednak szybko nadrobi ;) Quote
Tola Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Niki wygląda przepieknie, trzymam za jak najszybszy wyjazd do nowego domu:lol: Quote
Cez Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 idealnie, bedziesz ja miala caly czas na oku, dobrze, ze nie wybiera sie gdzies dalej :) Quote
Beata_Dorobczyńska Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Dzięki Doddy domek mamy teraz jeszcze tylko fundusze na operacje by sie przydały. Quote
maciaszek Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Co tam słychać u panien? :) Niebawem kończą się moje aukcje bazarkowe, więc nieco kasy skapnie. Quote
doddy Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 O Parisce napisze pozniej. Dozia nie miala operacji bo lekarz zachorowal :roll: Quote
majafaja Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 oj czekamy... bullka jest po porstu przepiękna! mój ulubiony kolorek ma :D taka maść jest nietypowa... ahh.. cudeńko!! Quote
Cez Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 co slychac u dziewczyn ? ktos sie Pariska interesowal ? lekarz juz w pelni sil ? Quote
blue.berry Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 przeklejam info od doddy z innego forum (mam nadzieje ze doddy nie masz nic przeciwko temu). informacje nie sa generalnie zbyt optymistyczne: "Nikulina miała być operowana, ale niestety wet zachorował i jest na zwolnieniu do wtorku. Basia jednak cały czas wypytuje o niunie i chce ją odwiedzić w poniedziałek. A co do reszty naszych psiaków na sggw to nie jest dobrze... W sumie teraz cały czas myślę co z nimi zrobić by jak najszybciej znalazły albo domy albo lepszy byt. Z sggw muszą zniknąć wszystkie zdrowe psy, ponieważ jest zbyt dużo teraz pacjentów i nie ma miejsc. W piątek zawieźliśmy Pariske do hotelu pod Radom. Udało nam się zorganizować jej hotelik, w kótrym nawet będzie szkolona. Postanowiliśmy wybudować kojce u naszej znajomej na posesji, gdzie później psy będą mogły czekać na nowe domy. Do tego jednak potrzebne nam fundusze i czas. Na sggw pilnie musimy zabrać zagłodzonego Bastera (bo wcale nic nie przytył przez 3 tyg pobytu w lecznicy)... oraz dobermana. Prawda jest taka, że nawet nie mamy za co za nie zaplacić już, a co dopiero utrzymać je jeszcze np. miesiąc w hotelu... Ale cóż, obojętnie też nie umiemy przejść obok psów w potrzebie." Quote
Cez Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 ojej... faktycznie ciezko Wam musi byc. postaram sie jak najszybciej cos wplacic, tylko czy na konto AFN czy jakies inne ? Quote
blue.berry Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 na AFN z dopiskiem: Paris albo Dozia Laki (czyli Niki) albo Baster albo Benio albo Nicolas oj jest tego troche jest :shake: Quote
blue.berry Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 w tym momencie to glownie Baster i Nicolas bo NIki czeka na operacje (albo dzisiaj ja ma), Paris juz przeniesiona. Benio niby zdrowy ale ostatnio kaszlal wiec nie wiem na jakiego sie kwalifikuje :shake: mam nadzieje ze doddy mnie nie obije jesli cos pomieszalam. Quote
doddy Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Mamy całe mini zoo :diabloti: Niki vel Laki - operacje ma niestety dopiero 2 kwietnia, bo nie bylo wcześniejszego terminu :placz: Mamba - chora na grzybka się leczy - dziś wstawiłam nowe foto :eviltong: Baster - w 100% zdrowy - gotowy do adopcji, siedzi na sggw Nicolas - w 100% zdrowy - gotowy do adopcji, siedzi na sggw Benio - obserwowany w kierunku kaszlu, siedzi na sggw Paris - zabrana do hotelu ze szkoleniowcem pod Radomiem. Potrzebna pomoc finansowa. Doba w hotelu kosztuje 18zł. Quote
Cez Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 postaram sie jeszcze dodrukowac plakaty... moze jak nie domek to chociaz sponsor sie znajdzie. Quote
majafaja Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 hmm.. mozesz jakies fotki?? bo ja na przykład nie wiem w ogole o jakie psy chodzi.. jak beda fotki, łatwiej bedzie znalezc dom Quote
blue.berry Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 majafaja - psiaki mają swoje tematy: Benio http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=40546 Mamba http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=39991 Baster http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=35335&highlight=Baster Nicolas http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=31165&highlight=Nicolas Quote
daga_27 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 doddy napisał(a):Mamy całe mini zoo :diabloti: Niki vel Laki - operacje ma niestety dopiero 2 kwietnia, bo nie bylo wcześniejszego terminu :placz: Mamba - chora na grzybka się leczy - dziś wstawiłam nowe foto :eviltong: Baster - w 100% zdrowy - gotowy do adopcji, siedzi na sggw Nicolas - w 100% zdrowy - gotowy do adopcji, siedzi na sggw Benio - obserwowany w kierunku kaszlu, siedzi na sggw Paris - zabrana do hotelu ze szkoleniowcem pod Radomiem. Potrzebna pomoc finansowa. Doba w hotelu kosztuje 18zł.a na sggw ile kosztuje doba? a Nicolas dlaczego tam siedzi???? z tego co wiem to Olena chciala go wziac na tymczas. ma duza posesje a do tego ogrod i staw 300m od domu.czy to nie jest lepsze rozwiazanie niz klatka w klinice? Quote
Recommended Posts