Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 544
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Co by nie było, że nie pisze i się radością nie dzielę to...
Z Hanią jesteśmy w stałym kontakcie mniej więcej gadamy ze sobą godzinne dziennie przez telefon bo się nagadać nie możemy!
Pariska w domu zrobiła kupkę tylko 1 raz i to w chwili gdy przyjechała.
Siku kilka razy jej zdarzyło, ale... mamy podejrzenie, że ruda podłapała zapalenie pęcherza.
Dziś siku jeszcze nie ma.
Paris chodzi na spacerki co godzinę mniej więcej :eviltong: Hani to nie przeszkadza, bo jest zaparta w bojach spacerowania z psami po swoich poprzednich psach.
Wczoraj Pariska była u Pani wet. Dostała tabletki na sikanie i na odrobaczenie, bo juz czas.
Wyniki badania moczu będą dziś.
Pariska w domu ok. Już nie wskakuje na meble. Hani się słucha od razu.
Wujka tak, prawie od razu...
To na tyle w skrócie, bo z Hanią rozmawiamy po prostu o wszystkim, łacznie z tym co wujek właśnie zjada i czemu Pariska siedzi obok niego :diabloti:

Posted

Doddy i Beato :modla: Jak to dobrze, że pojechałyście wtedy po te psiaki do Zamościa.
Gdyby takich ludzi, jak Wy było więcej, życie psiaków byłoby napewno lepsze.
Dzięki.

Posted

Doddy, ja tam nie chcę być czarownicą ale wiesz jak to w życiu bywa - teraz się smiejesz a jak dostaniesz rachunek to ..... już nie będzie tak śmiesznie :diabloti:

Pestka - cały szacunek należy się Doddy , nie mnie , to ona się psami zajmowała , ja tylko w przelocie wpadłam , to ona szukała domków i to ona wierzyła, że się znajdą. Ja tylko pomogłam w sfinansowaniu leczenia suniek.
Doddy - znowu się czegoś od Ciebie nauczyłam i bardzo za to dziękuję. :loveu:

Zamościanki mam nadzieję , że poinformowałyście Pana Kierownika, ze jednak to była dobra decyzja . Pozdrawiam Go serdecznie .

Posted

Doddy - znowu się czegoś od Ciebie nauczyłam i bardzo za to dziękuję.

Czy dziś coś wisi w powietrzu? Jakieś feromony czy co? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
Wszyscy mi za coś dziękują :B-fly:

JA DZIŚ NIE MAM URODZIN! :shithappens:

A tak z ciekawości to czego Ty się ode mnie nauczyłaś? Bo ja to bardzo ciekawa jestem... :PROXY5:

Może jutro ja się od Ciebie czegoś nauczę :boom:

Posted

A ja znowu po godzinnej pogawędce z Hanią :eviltong:

Tak więc Paris nie przyniosła nam wstydu :eviltong:
Oczywiście tylko ochy i achy słuchać w rozmowie z Hanią z czego jestem bardzo zadowolona.
Paris nie załatwia się już w domu. Czasami tylko nasisia na dywan (ale to jest dywan na którym jeszcze do niedawna bawiło się stadko bullków z bokserami i Paris może je znaczyc).

Hania mówi, że już wie kiedy Pariska chce na spacerek, ponieważ przychodzi, patrzy na nią, a później biegnie do smyczy :crazyeye:
Rany julek, jakie my mądre psy rozdajemy :shiny:
Wczoraj rudolinda została pierwszy raz sama (tzn. bez Hani w domu) na 2h bo Hania pojechała na wystawę po nową obroże dla pięknotki.
Jak wróciła - radość wielka! :cunao:

Ogólnie Pariska Hani slucha pięknie. Juz nie skacze na szafki ani na nic.
Wujka i gosposi słabo słucha :boom:

Dziś akurat jak rozmawiałyśmy wchodziła gosposia. Paris jak usłyszała domofon szczekała jak stado rottweilerów :grins:
A jak weszła Lonia to znowu taniec radości był :cunao:

Co do badania moczu - wszystko jest zupełnie ok.
Z początku Mimi wymyśliła, że Paris nasikała z krwią a się okazało, że to Hania ma czerwony dywan i stad czerwona barwa przy praniu :oops2:

• 2 weeks later...
Posted

Beata_Dorobczyńska napisał(a):
A ja myslam Andzia , ze napiszesz - w nagrode Doddy masz pokoj w terminie .... wraz z osoba towarzyszaca :)
:)

a nie napisałam????:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

A spanie w łóżku jest dziwne?
Przecie to normalne u bullowatych :]
Mają to w charakterystyce rasy wpisane :eviltong:

Ja stosuje nowatorskie metody szkolenia :razz:

• 2 weeks later...