kora78 Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 czekam na info od azalii i wtedy bede sie cieszyc :) Quote
mmd Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 A ja się już będę cieszyć. Co mam sobie żałować :) Quote
kora78 Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 no to sie cieszmy. bo Rudolf vel Fuks chyba jutro jedzie na tymczasik do agnes74 :D kizi, zmien tytul :) i na razie wstrzymujemy ogloszenia, nowy tekst sie napisze, jak pieska poznamy. Quote
azalia Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 No i po wizycie,Państwo mieszkają w bloku z 8 letnią córeczką i trzema dorodnymi świnkami morskimi.Przed rokiem odszedł ich piesek,który był u nich 12 lat(przybłąkał się).Rodzina myślę,że odpowiedzialna i sympatyczna,no i sami jadą po Rudiego.Mam nadzieję,że piesio poczuje się u Państwa dobrze,zażegna smutek i zacznie się uśmiechać i merdać ogonkiem,oby stało się to jak najszybciej. Quote
mmd Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Fajnie się układa chłopakowi. Lubię takie optymistyczne, szybko dające efekty wątki ;) Quote
kora78 Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Poker napisał(a):Czyli świetna wiadomość. Czy DT będzie B ? tak :) bdt, znaczy- tlumaczenie dla "nowych" bezplatny dom tymczasowy. Tylk w razie niespodziewanych wydatkow, leczenia, itp beda prosili o pomoc finansowa. i chwala za to Quote
mmd Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 I tak powinno być :) Oby więcej takich fajnych ludzi było... Quote
kora78 Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 watek Batmana, zapraszam :) kolegi z kojca Fuksa=Rudolfa http://www.dogomania.pl/threads/213209-Batman-mix-jamnika-i-dobermana-juz-pol-roku-w-schronie-(?p=17477828#post17477828 Quote
Ellig Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 [quote name='mmd']I tak powinno być :) Oby więcej takich fajnych ludzi było... Pieknie , chlopak nadal ma wydarzenie na FB :) https://www.facebook.com/event.php?eid=205574562831090 Quote
kora78 Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Za 2 godzinki Rudi pozna swoich tymczasowych opiekunow :) schronisko juz powiadomione. Quote
agnes74 Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 melduję że Rudi, a od dziś FUKS jest już u nas:) powiem krótko: on jest super !! przyjacielski, łagodny, wszystko go interesuje obleciał w domu wszystkie kąty, teraz właśnie zjada smakołyk - kostkę od schabu:) dalsze wiadomości potem PROSZĘ O ZMIANĘ TYTUŁU WĄTKU!! Quote
azalia Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Agnes,wspaniale że Fuksik już u Was,no i okazał się przyjacielski i ciekawy wszystkiego.Napisz później coś więcej,jak zareagował na świnki,a one na niego no i pisz jak najwięcej o nim,z góry serdecznie dziękujemy. Quote
kizimizi Posted August 21, 2011 Author Posted August 21, 2011 o matko ale wiesci na koniec tygodnia! Jak sie pies ma? Jak zniosl podroz, jak jego zabranie? Opowiadajcie! Quote
kora78 Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 no czekamy, czekamy na wiecej :) jak w aucie, jak wychodzac ze schronu, jak do dziecka, do swinek, jak na smyczy... Quote
agnes74 Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Fuks według mnie był przed schronem domowym psiakiem, potrafi "dać łapę", "położyć się" na komendę podróż zniósł dobrze, trochę kręcił się w aucie na początku ale potem położył się grzecznie u mojego TŻ na kolanach w schronie leżał na końcu boksu, nie bardzo się zainteresował kiedy podeszliśmy ale jak zaczęłam go nawoływać to po chwili podszedł i leżał w kąciku, potem poszliśmy do biura załatwiać formalności adopcyjne, jak go w końcu pracownica schronu wyprowadziła to ciągnął na smyczy i sam nie wiedział co ma najpierw powąchać i zobaczyć:) tak jak pisałam Fuks wygląda na mega przyjacielskiego psa, ale potrafi też zaszczekać - jak poszliśmy po południu na działkę a potem przyszli właściciele sąsiedniego ogródka działkowego to oszczekał ich solidnie:) w domu jak na razie grzeczny świnki go interesują w kategoriach przekąski - mam wrażenie , że chyba by miał ochotę je upolować, nie chciał wyjść z pokoju gdzie sa ich klatki, uszy postawione, postawa bojowa:) więc kontakty będą raczej ograniczone do kotów jeszcze go nie sprawdzałam dzieci lubi, jest łagodny i przyjacielski na spacerki lubi chodzić, początkowo strasznie ciągnie, ale po ok. 5 minutach uspokaja się i daje się prowadzić jako-tako, na pewno trzeba jeszcze nad tym popracować a aktualnie wlazł na kanapę i śpi sobie w najlepsze mąż poszedł na 22 do pracy - piszczał za nim jakieś 5 minut pod drzwiami, teraz już kanapuje w najlepsze:) to chyba tyle wieści z pierwszego naszego wspólnego dnia Quote
mmd Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Wygląda dobrze :) Szczekać to on będzie - przecież musi sie odwdzięczyć. Quote
kora78 Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 wiec bardziej lubi mezczyzn, jak rozumiem? :) Fuksik! prosiakow zjadac nie wolno! Quote
majowa Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 cudnie, że się zaaklimatyzował :)) buziaki dla Fuksa Quote
azalia Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Wygląda na to,że chłopak nie jest taki "depresyjny" i sobie radzi i już nawet za mężem piszczał,poczuł się u siebie,będzie dobrze,dziękujemy. Quote
kizimizi Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 azalia napisał(a):Wygląda na to,że chłopak nie jest taki "depresyjny" i sobie radzi i już nawet za mężem piszczał,poczuł się u siebie,będzie dobrze,dziękujemy. no oby oby. Tylko zeby on tez za bardzo sie nie przywiazywal do waszej obecnosci 24/7 . Quote
kora78 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 panstwo pracuja. bedzie zostawal sam. kizi, zmien tytul i 1 post Quote
Recommended Posts