kora78 Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 [quote name='Ellig']ok zmienie, oglaszam na Fb na grupach na razie bez wydarzenia bo kontakt ze schroniskiem utrudniony i na forach fundacyjnych.[/QUOTE] co to znaczy? ja nie mam fb :) Quote
Poker Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Opłacę pakiet bazarkowych ogłoszeń ewentualnie jak któraś z Was zrobi, tak do 50 zł. Quote
kora78 Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 [quote name='Poker']Opłacę pakiet bazarkowych ogłoszeń ewentualnie jak któraś z Was zrobi, tak do 50 zł.[/QUOTE] wooow to chyba kilka bazarkow :D dziekujemy!!! sluchajcie, CatAngel oglasza pieski z dogo, a dochod idzie na koty z miau. 130ogloszen za 15zl. chyba starczy, co? mozna za tydzien, czy dwa ponawiac. gdy spadna na dalekie strony. ja radze poczekac ze 2 dni na te z bazarku, az pojade do schronu pieska lepiej obfocic, lepszy efekty moze byc. napisze do catangel, na kiedy moglaby zrobic, zapisze sie do kolejki, ok?? Quote
Ellig Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 [quote name='kora78']co to znaczy? ja nie mam fb :)[/QUOTE] To znaczy ,ze psa i ogloszenie zobaczy ponad 3000 ludzi:) Quote
Poker Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Ale trzeba się ustawić w kolejce u CatAngel. Oprócz tego można ogłosić bezpłatnie w Wyborczej. Nie wiem czy CAtAngel robi Allegro. Dzięki jej ogłoszeniom nasza Gusia znalazła wspaniały DS. Quote
kora78 Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 [quote name='Ellig']To znaczy ,ze psa i ogloszenie zobaczy ponad 3000 ludzi:)[/QUOTE] ooo, nie wiedzialam. to super! [quote name='obraczus87']zapisuje na razie.....[/QUOTE] witamy :) ten chlopaczek jest w tym kojcu, co byl Flip i Flap. [quote name='Poker']Ale trzeba się ustawić w kolejce u CatAngel. Oprócz tego można ogłosić bezpłatnie w Wyborczej. Nie wiem czy CAtAngel robi Allegro. Dzięki jej ogłoszeniom nasza Gusia znalazła wspaniały DS.[/QUOTE] to ide pisac do catangel. Quote
kora78 Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 catangel pisze, ze jak wysle jutro wieczorem to zacznie go od razu robic, ogloszonka, na drugi dzien. Quote
kizimizi Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 Poker ogloszenia za 50zl to troszke przesada. Mysle ze mozna poczekac kilka dni na efekty z tego gumtree i ogloszen i jak Kora zrobi inne fotki to robic juz allegro np. wyroznione. tel w ogloszeniach jest do Kory aona na pewno nie ebdzie miala problemów ze skojarzeniem który to Rudi vel Rudolf. Quote
kora78 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 tak, skojarze dzis jade do schronu te foty robic to czekajcie :) Quote
kora78 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 mam maila!!!!!!!! Zakochałam się w Rudim. I gdyby nie fakt, że w mieszkaniu w którym mieszkam znajduje się już jeden pies (dodam że jest rozpieszczony i agresywny wobec ludzi na spacerach czyli moim zdaniem nie do końca zrównoważony psychicznie, oczywiście zdaję sobie sprawę z tego, że wina leży po stronie opiekunki), chętnie bym się nim zaopiekowała. Pracuję na pół etatu więc miałabym czas się nim zająć, jednak w tej sytuacji po prostu nie mogę. Proszę jednak mi napisać w jakim wieku jest Rudi i czy możliwy byłby transport do Warszawy czy trzeba by było się po niego wybrać do Wałbrzycha. Postaram się pomóc w znalezieniu Rudiemu domu. Quote
kabanta Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Bardzo przydałoby się jednak wyprowadzić psiaka chociaż na jeden spacer - może on ma także problemy z łapami? chyba, że ktoś to już sprawdził, ale przeczytałam jego 4 stronki i nie znalazłam tej informacji... Quote
mmd Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='kora78']mam maila!!!!!!!! Zakochałam się w Rudim. I gdyby nie fakt, że w mieszkaniu w którym mieszkam znajduje się już jeden pies (dodam że jest rozpieszczony i agresywny wobec ludzi na spacerach czyli moim zdaniem nie do końca zrównoważony psychicznie, oczywiście zdaję sobie sprawę z tego, że wina leży po stronie opiekunki), chętnie bym się nim zaopiekowała. Pracuję na pół etatu więc miałabym czas się nim zająć, jednak w tej sytuacji po prostu nie mogę. Proszę jednak mi napisać w jakim wieku jest Rudi i czy możliwy byłby transport do Warszawy czy trzeba by było się po niego wybrać do Wałbrzycha. Postaram się pomóc w znalezieniu Rudiemu domu.[/QUOTE] :) No i fajnie ;) Quote
majowa Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 zaczyna sie krecić powolutku powolutku ale to dobry znak bo ogłoszenie zostało zauważone :) Quote
Ellig Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='piove']a nie możecie mu zrobic wydarzenia na Facebooku ??[/QUOTE]Mozemy tylko za malo wiemy dlaczego jest taki wycofany i jak reaguje na spacerach. Quote
Agnes_Jot Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Ellig wydarzenie można zrobić, skopiować zdjecia i tekst a potem na bieżąco uzupełniać. jest ktoś kto to zrobi? jeśli nie to ja mogę takowe zrobić bleby mu pomóc. po wklejeniu waszego ogłoszenia ludzie bębnią aby mu zrobic wydarzenie-lepsze to niż wklejanie linka z dogo. więc jak? robić? macie pomysł na tytuł? ewentualnie skopiouje Wasz. więc? nie poruszam się po dogo ale po fb jak najbardziej. Quote
Ellig Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='Agnes_Jot']Ellig wydarzenie można zrobić, skopiować zdjecia i tekst a potem na bieżąco uzupełniać. jest ktoś kto to zrobi? jeśli nie to ja mogę takowe zrobić bleby mu pomóc. po wklejeniu waszego ogłoszenia ludzie bębnią aby mu zrobic wydarzenie-lepsze to niż wklejanie linka z dogo. więc jak? robić? macie pomysł na tytuł? ewentualnie skopiouje Wasz. więc? nie poruszam się po dogo ale po fb jak najbardziej.[/QUOTE] Jak chcesz to rob ja wkleilam psiaka na wszystkie grupy i jest tez na tablicach ale jak nie wiem najwazniejszych rzeczy o psie i nie moge udzielic odpowiedzi to czekam jeszcze chwile tak jak dzisiaj co bedzie po wizycie w schronisku i wtedy robie wydarzenie. Trzeba tez pamietac o transporcie psiaka nie kazdy adoptujacy psa chce jechac do schroniska, dziekuje. Quote
kora78 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 no i mam super fotki, poczekajcie pare minut to zaczne je zgrywac. Rudi ma ro tylko :) jest od marca w schronie. kastrat. zdrowy. chodzi normalnie, nic z lapkami nie ma. takie niskopodlogowe psy czesto maja takie lapki krzywe, tak mowi moj wet, ze to czeste i nic nie przeszkadza psu. dzis chcial do mnie podchodzic, jak cmokalam to sie patrzyl, mina mu sie zmieniala, jasniała, ogon do gory dawal, raz machnal niesmialo, ale jak widzial te suke kudlata szalejacs to nawet nie podchodzil. na poczatku raz sprobowal, zdazylam go po nosie dotknac i ona juz sie tam rzucila w jego strone, wiec sie wycofal i juz nie podchodzil. fot mam duzo pieknych Quote
fiorsteinbock Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Super wiesci Kora!!! Czekam na fotki, gdybys chciala robic allegro - służe. Quote
kora78 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 a wydarzenia robcie gdzie chcecie i ile chceci, byleby efekty byly :) o spacerach nie ma mowy przez najblizsze 3 tyg. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us tutaj z kolega, Batmanem. mlody tez, 2 latka, w schronie tez kolo pol roku, tez smutasek :( a wyglada jak jamniko-doberman Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
kabanta Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Fajnie! najbardziej się cieszę, że łapki zdrowe - martwiłam się, że może dlatego nie chce chodzić. Ja też upieram się przy wydarzeniu na fb, albo przynajmniej album ze zdjęciami i danymi kontaktowymi (wiele osób nie lubi przechodzić na inne portale, więc nawet widząc post z linkiem do dogo, tutaj nie przyjdzie :( ). Quote
fiorsteinbock Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Fajny psiaczek! A masz fotki Batmanka? Moze zrobic podwojne allegro? Jednego i drugiego chlopaka pokazac na jednej aukcji? Quote
kora78 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
kora78 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='fiorsteinbock']Fajny psiaczek! A masz fotki Batmanka? Moze zrobic podwojne allegro? Jednego i drugiego chlopaka pokazac na jednej aukcji? Batmanka tez mam. dzis mu ladne porobilam, bo stare tez do bani byly. powrzucam tu pozniej, albo na ogolny watek, bo tam jest jego ... 1 post :( Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Recommended Posts