Wadercia Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 rudolf vel Rudi skojarzyl mi się od razu po tym nosku :) Quote
kizimizi Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 [FONT=Times New Roman]Ok tekscik dla psiaka: Rudiego poznalam w tegoroczne Świeta. Siedział z nosem wlepionym między kratki schroniskowego kojca i zdawał sie nei zwracać uwagę na to co dzieje sie wokół niego. Inne psiaki biegały, skakały, nastawiały plecy do drapania albo zęby do ugryzienia a Rudi nic! Patrzył sie martwo w jakiś sobie tylko znany punkt i nawet nie drgnął. Stałam tak chwilę przy jego kojcu starając sie nawiązać z nim kontakt. Niestety pies w końcu położył sie na ziemi i obrzucił mnie spojrzeniem przeraźliwie zrezygnowanymi i mokrymi oczyma ... tak, ten pies potrafi płakać! Święta minęły kilka miesięcy temu a Rudi [/FONT][FONT=Times New Roman]nie interesuje nikogo swoją adopcją. [/FONT][FONT=Times New Roman]No bo po co komu smutny pies, który [/FONT][FONT=Times New Roman][FONT=book antiqua]nie reaguje na to co dzieje sie wokół niego? Czasem tylko podnosi swoje pełne żalu oczy i zdaje się prosić juz tylko o śmierć.[/FONT] Rudi cierpi na schroniskową depresję .. zdaje sie ze ma dość swojego okropnego życia i chciałby umrzeć w tej swojej samotności i beznadziejności. A my, wolontariuszki nie możemy zrobić nic dopóki pies jest w schronisku![/FONT][FONT=Times New Roman] Musimy na to patrzeć![/FONT][FONT=Times New Roman][FONT=book antiqua] Rudi naprawdę bardzo pilnie potrzebuje nowego domku ! Jeśli możesz mu zaoferować dom tymczasowy i pomóc uratować psiaka PROSZE NIE ZWLEKAJ I SKONTAKTUJ SIE Z NAMI! Za parę tygodni być może nie będzie juz kogo ratować![/FONT][/FONT][FONT=Times New Roman][FONT=book antiqua] KONTAKT [/FONT][/FONT]668 836 964 mailem:[email protected] [FONT=Times New Roman][FONT=book antiqua] [/FONT][/FONT] Quote
majowa Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 o póki co mmd musisz kleić z tych zdjęć co są, najwyżej kolejne ogłoszenia pójdą z nowymi dziewczyny piszcie do mgie o pakiet ogłoszeń, poker płaci Quote
mmd Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Na razie poszedł jako Rudolf. Módlcie sie, żeby do "metra" się załapał ;) http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Rudolf-zielonooki,46051 Tekst ma taki - krótki - bo i tak jakby co - pójdzie jedno zdanie. Mały, wycofany, smutny, łagodny psiak w schronisku traci radość życia. Zaczipowany, wykastrowany. Dogaduje się z psami, nie jest typem dominanta. Szukamy kochającego cierpliwego domku, który pomoże wyjść mu z depresji. Psiak jest wielkości między beaglem a jamnikiem, waży ok 12 kg Quote
kora78 Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 poprawi, literowki trzeba naniesc, zmiane imienia, no i kontakt kizi! zly nr tel wpisalas. a tekst fajny :) w spadku po innych ;) ten tekst dziala, dziewczyny, juz psy na niego ds znalazly :) aha i dopisac na koncu, ze nie tylko dt, ale i ds szukamy przeciez. glownie ds Quote
majowa Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 mmd cudo! tu i tak dłuższy tekst nie przejdzie, a tekst kizi mozna wstawic na plakat papierowy Quote
kizimizi Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 [quote name='kora78']poprawi, literowki trzeba naniesc, zmiane imienia, no i kontakt kizi! [/QUOTE] a co Flip gdzies tam jest? ;) Zapomnialam z tym nr! Kora to jaki mam dawac? Quote
kizimizi Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 [quote name='majowa']mmd cudo! tu i tak dłuższy tekst nie przejdzie, a tekst kizi mozna wstawic na plakat papierowy[/QUOTE] albo na ogloszenia w necie Quote
majowa Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 póki co do cafeanimal i ew. na gumtree pójda teksty krótkie jesli ktos ma fb to mozna mu zrobić wydarzenie, ja fb nie posiadam niestety Quote
Wadercia Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 wlasnie skonczylam robic allegro innego psiaka. gdyby bylo wiecej zdjec to moglabym zrobic cos podobnego na wzror KLIK Quote
majowa Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 na allegro ten dłuzszy tekst fajnie by się sprawdził niech juz zostanie Rudolf bo będziemy wprowadzać zamieszanie tylko zmianami, a mnie się podoba ten Rudolf zielonooki :) Quote
mmd Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Napisałam do mgie prośbe o pakiet. Allegro na pewno się przyda. Quote
kizimizi Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 super allegro. Niestety ale fotki sa tylko te a nie wiem keidy sie Kora do schronu wybiera Quote
Wadercia Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 jesli chdoiz o allegro to mozna do mnie smialo pisac ;) Quote
kizimizi Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 [quote name='wadercia']jesli chdoiz o allegro to mozna do mnie smialo pisac ;)[/QUOTE] no to piszemy :) Tekst juz poprawilam na Rudiego, ponziej wrzuce do 1 postu. Fotki tylko te ca sa, neistety, musisz cos wybrac Quote
majowa Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 dziewczyny ale powinny isc ogłoszenia z tym samym imieniem, raz Rudolf, raz Rudi tylko zrobi zamieszanie, szczególnie jesli pojdzie pakiet ogłoszeń Quote
Wadercia Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 a nie ma mozliwosci by ktos na dniach jednakpostaral sie zrobic mu te zdjecia? jesli nie to zrobie z tego co jest :) Quote
majowa Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 kora78 pisała chyba wcześniej, że postara się zrobić więcej zdjęć w najblizszym czasie Quote
Wadercia Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 wobec tego uwazam ze mozna kilka dni poczekac Quote
kora78 Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 [quote name='majowa']kora78 pisała chyba wcześniej, że postara się zrobić więcej zdjęć w najblizszym czasie[/QUOTE] dokladnie. kizi, nr tel nowy, jak w mojej sygnaturze. podalam na niektorych naszych watkach juz. a czemu ten tekst na gumtree nie przejdzie? ja z dluzszymi tam wystawiam i nic zlego sie nie dzieje. Quote
mmd Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Pójdzie, pójdzie ;) Zwolniło się miejsce :) Grafi pojechała do domu, więc na wyróżnionm gumtree jedzie trzeci pies w tym tygodniu :D http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Rudolf-zielonooki-chce-do-domu-W0QQAdIdZ304344545 Quote
kora78 Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 ah, miala dopisac, zebyscie poprawili z "tegoroczne swieta" na swieta wilkanocne. bo zwrot- tegoroczne swieta to malo konkretny jest i rozne swieta na mysl nasuwa. nawet bozonarodzeniowe :D majowe, itp a jak robicie z wyroznionym gumtree? ile placicie i co to daje i na jaki czas?? b tez chcialam kiedys dla psa jakiegos. i nie wiem, jak to dziala i czy jest sens Quote
mmd Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Ma bardzo sens. A kosztuje albo 20/tydz. albo 50/mies., ale można podmieniać psiaki. Quote
Ellig Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 [quote name='kora78']ah, miala dopisac, zebyscie poprawili z "tegoroczne swieta" na swieta wilkanocne. bo zwrot- tegoroczne swieta to malo konkretny jest i rozne swieta na mysl nasuwa. nawet bozonarodzeniowe :D majowe, itp a jak robicie z wyroznionym gumtree? ile placicie i co to daje i na jaki czas?? b tez chcialam kiedys dla psa jakiegos. i nie wiem, jak to dziala i czy jest sens[/QUOTE] ok zmienie, oglaszam na Fb na grupach na razie bez wydarzenia bo kontakt ze schroniskiem utrudniony i na forach fundacyjnych. Quote
Recommended Posts