Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 623
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Times New Roman]Ok tekscik dla psiaka:

Rudiego poznalam w tegoroczne Świeta. Siedział z nosem wlepionym między kratki schroniskowego kojca i zdawał sie nei zwracać uwagę na to co dzieje sie wokół niego. Inne psiaki biegały, skakały, nastawiały plecy do drapania albo zęby do ugryzienia a Rudi nic! Patrzył sie martwo w jakiś sobie tylko znany punkt i nawet nie drgnął. Stałam tak chwilę przy jego kojcu starając sie nawiązać z nim kontakt. Niestety pies w końcu położył sie na ziemi i obrzucił mnie spojrzeniem przeraźliwie zrezygnowanymi i mokrymi oczyma ... tak, ten pies potrafi płakać!

Święta minęły kilka miesięcy temu a Rudi
[/FONT][FONT=Times New Roman]nie interesuje nikogo swoją adopcją. [/FONT][FONT=Times New Roman]No bo po co komu smutny pies, który [/FONT][FONT=Times New Roman][FONT=book antiqua]nie reaguje na to co dzieje sie wokół niego? Czasem tylko podnosi swoje pełne żalu oczy i zdaje się prosić juz tylko o śmierć.[/FONT]

Rudi cierpi na schroniskową depresję .. zdaje sie ze ma dość swojego okropnego życia i chciałby umrzeć w tej swojej samotności i beznadziejności. A my, wolontariuszki nie możemy zrobić nic dopóki pies jest w schronisku!
[/FONT][FONT=Times New Roman] Musimy na to patrzeć![/FONT][FONT=Times New Roman][FONT=book antiqua]

Rudi naprawdę bardzo pilnie potrzebuje nowego domku ! Jeśli możesz mu zaoferować dom tymczasowy i pomóc uratować psiaka PROSZE NIE ZWLEKAJ I SKONTAKTUJ SIE Z NAMI! Za parę tygodni być może nie będzie juz kogo ratować![/FONT]
[/FONT][FONT=Times New Roman][FONT=book antiqua]

KONTAKT
[/FONT]
[/FONT]668 836 964
mailem:[email protected]
[FONT=Times New Roman][FONT=book antiqua]
[/FONT]
[/FONT]

Posted

o póki co mmd musisz kleić z tych zdjęć co są, najwyżej kolejne ogłoszenia pójdą z nowymi
dziewczyny piszcie do mgie o pakiet ogłoszeń, poker płaci

Posted

Na razie poszedł jako Rudolf. Módlcie sie, żeby do "metra" się załapał ;)
http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Rudolf-zielonooki,46051

Tekst ma taki - krótki - bo i tak jakby co - pójdzie jedno zdanie.

Mały, wycofany, smutny, łagodny psiak w schronisku traci radość życia.
Zaczipowany, wykastrowany. Dogaduje się z psami, nie jest typem dominanta.
Szukamy kochającego cierpliwego domku, który pomoże wyjść mu z depresji.
Psiak jest wielkości między beaglem a jamnikiem, waży ok 12 kg

Posted

poprawi, literowki trzeba naniesc, zmiane imienia, no i kontakt kizi! zly nr tel wpisalas.
a tekst fajny :) w spadku po innych ;) ten tekst dziala, dziewczyny, juz psy na niego ds znalazly :)

aha i dopisac na koncu, ze nie tylko dt, ale i ds szukamy przeciez. glownie ds

Posted

[quote name='kora78']poprawi, literowki trzeba naniesc, zmiane imienia, no i kontakt kizi! [/QUOTE]

a co Flip gdzies tam jest? ;)
Zapomnialam z tym nr! Kora to jaki mam dawac?

Posted

na allegro ten dłuzszy tekst fajnie by się sprawdził

niech juz zostanie Rudolf bo będziemy wprowadzać zamieszanie tylko zmianami, a mnie się podoba ten Rudolf zielonooki :)

Posted

[quote name='wadercia']jesli chdoiz o allegro to mozna do mnie smialo pisac ;)[/QUOTE]

no to piszemy :)

Tekst juz poprawilam na Rudiego, ponziej wrzuce do 1 postu. Fotki tylko te ca sa, neistety, musisz cos wybrac

Posted

[quote name='majowa']kora78 pisała chyba wcześniej, że postara się zrobić więcej zdjęć w najblizszym czasie[/QUOTE]

dokladnie.

kizi, nr tel nowy, jak w mojej sygnaturze. podalam na niektorych naszych watkach juz.

a czemu ten tekst na gumtree nie przejdzie? ja z dluzszymi tam wystawiam i nic zlego sie nie dzieje.

Posted

ah, miala dopisac, zebyscie poprawili z "tegoroczne swieta" na swieta wilkanocne. bo zwrot- tegoroczne swieta to malo konkretny jest i rozne swieta na mysl nasuwa. nawet bozonarodzeniowe :D majowe, itp

a jak robicie z wyroznionym gumtree? ile placicie i co to daje i na jaki czas?? b tez chcialam kiedys dla psa jakiegos. i nie wiem, jak to dziala i czy jest sens

Posted

[quote name='kora78']ah, miala dopisac, zebyscie poprawili z "tegoroczne swieta" na swieta wilkanocne. bo zwrot- tegoroczne swieta to malo konkretny jest i rozne swieta na mysl nasuwa. nawet bozonarodzeniowe :D majowe, itp

a jak robicie z wyroznionym gumtree? ile placicie i co to daje i na jaki czas?? b tez chcialam kiedys dla psa jakiegos. i nie wiem, jak to dziala i czy jest sens[/QUOTE]
ok zmienie, oglaszam na Fb na grupach na razie bez wydarzenia bo kontakt ze schroniskiem utrudniony i na forach fundacyjnych.