Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ewelinka_m']ojciec to niebawem mnie chyba z domu wyrzuci :evil_lol::evil_lol:
Taką kochaną córeczkę?! :cool3: Wykluczone....;)
Robię slodziakowi ogłoszonka na Kraków. Mysle,że 10-15 serwisów, resztę później.
Zerknij Ewelinka czy tam się wszystko zgadza....chociaż... to i tak po ptokach

• Replies 275
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ech....słodziaki.:loveu:
Trzymam kciuki za Simbusia. Nala tez się doczeka.:lol:
Widzę,że czasy gdy szczylki przebywały w kojcu należą do zamierzchłej przeszłości:evil_lol:

Posted

savahna napisał(a):
Ech....słodziaki.:loveu:
Trzymam kciuki za Simbusia. Nala tez się doczeka.:lol:
Widzę,że czasy gdy szczylki przebywały w kojcu należą do zamierzchłej przeszłości:evil_lol:

Savahna moje kojcowe plany poszły w niepamięć już następnego dnia jak to zbudowałam :evil_lol: a miałybyć to pierwsze tymczasiki, które nie będą okupować mojego łóżka:mad:

ok 17 prosimy o najmocniejsze trzymanie :p

Posted

Wiem tyle,że ewelinka_m chciała wracać z powrotem i odbierac szczyla, ledwo Linssi ją od tego odwiodła:evil_lol:.
Powiedziałam ewelince_m, że nie ma co rozpaczać, jakies nowe szczeniaczki jej sie załatwi bez problemu:cool3:.
Oczywiście,żeby miała się nad kim znęcać, bo widocznie już to weszło w krew sadystce jednej:diabloti:.

Posted

erka napisał(a):
Wiem tyle,że ewelinka_m chciała wracać z powrotem i odbierac szczyla, ledwo Linssi ją od tego odwiodła:evil_lol:.
Powiedziałam ewelince_m, że nie ma co rozpaczać, jakies nowe szczeniaczki jej sie załatwi bez problemu:cool3:.
Oczywiście,żeby miała się nad kim znęcać, bo widocznie już to weszło w krew sadystce jednej:diabloti:.

Haha,dokladnie...

Posted

Nie no domek super..z ogródkiem suczka sznaucerka do towarzystwa, młoda pańcia, spanie na łóżeczku, własne legowisko ..tylko jakoś tak tu pusto :diabloti: nikt nie łapie za nogi, Spaju nie warczy bo nikt go za ogon nie ciąga..bo Naluś śpi oburzony za łóżkiem :-(

Simbuś w nowym domku:

nawet umowę podpisywaliśmy razem :eviltong:

Posted

Nalcia tęskni..rano płakała i szukała brata :-(
gdyby ktoś miał jeszcze ochotę sobie ją poogłaszać to bardzo się polecamy, bo póki co marne zainteresowanie :shake:

Pasja Hera też się cieszę, że przynajmniej Simbkowi się udało teraz jeszcze tylko dla małej taki dobry domek bym chciała..
ps dzięki ;)

jeszcze kilka zdjęć do ogłoszeń;