Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szczeniory przecudne, mają bardzo inteligentne i bystre spojrzenia :). A Nala , moja ulubienica, urocza:p. Na tej fotce do zjedzenia:).

Niestety, buractwa i jełopów ciag dalszy. Tym razem z Wrocławia, jeden facet, dom z ogrodem, ale dla Simbka proponował spanie w garażu. Drugi z bloku pytał o Nalę, w domu juz piesek, pytam, czy kastrowany, nie , no to mówie panu, że musiałby sie zobowiązać do sterylizacji suni w przyszłości, duże zdziwienie, a potem, najwyraźniej na odczepnego,ze tak, tak.
No i tyle na dzisiaj zainteresowania tymi pięknisiami:shake:.

• Replies 275
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Roszpunka']A to przypadkiem nie kwalifikuje się jako znęcanie? :cool3:[/QUOTE]
......:cool3::cool3::cool3:......
Ewelinka, a tak mniej powaznie...Czy Ty sobie radzisz z ogłoszeniami? Znaczy,ze sobie radzisz to wiem, tylko czy to wystarcza czy trzeba Cie wspomóc?
Bo jak trzeba to krzycz a jak nie to się za co innego biorę....;)

Posted

znęcanie jak najbardziej!!
o tu dowód bitego psa :eviltong: :

ktoś chce przyjechać odebrać mi szczeniaki? :cool3:

Savahna..ogłoszeń mają milion, co dziennie im odświeżam na tablicy i gumtree... moruska mają wyróżnionego, zdjęcia nie najgorsze ..nie wiem co jest nie tak :shake:
teraz je wrzuciłam na tablice na katowice..oglądalność fajna..ale czy coś z tego będzie zobaczymy...może to przez ten dłuższy weekend :-(

Posted

To znaczy,że nie musze im robic? To fajnie.
Wklejasz w ogłoszeniach te kolorowe fotki? Kurcze z ludźmi to na prawdę nie wiadomo...
Może faktycznie ten weekend...A allegro tez im zrobiłaś?A w schronisku to papierowe ogłoszenie powieszone, co ewab kiedys gdzies pisała? Podobno ludzie pytaja o szczeniaki...:roll:
Oj Ewelinka tak mi przyszło do głowy, Ty to zdolniacha jestes. Może filmik z nimi wstaw, co?Bo jak się je na żywca zobaczy to serce mięknie od razu, może filmik by kogos uwiódł....

Posted

Wklejam różne zdjęcia..raz kolorowe, raz spacerowe. Staram się umieścić z każdego gatunku ;) allegro u linnsi mają na 4 czy 5 województw

nie mam pojęcia o co chodzi:flaming:
nie oddam ich byle komu, jeśli foty nie zachwycają to niech się wypchają :mad: dostałam dziś meila od babki z katowic czy mogłaby obejrzeć pieska na miejscu..tak pewnie bo my mamy czas i forse na wycieczki zapoznawcze:shake:

Posted

[quote name='ewelinka_m'] dostałam dziś meila od babki z katowic czy mogłaby obejrzeć pieska na miejscu..tak pewnie bo my mamy czas i forse na wycieczki zapoznawcze:shake:[/QUOTE]

Trzeba było zaprosić panią do Kielc - może ona ma czas i gotówkę :evil_lol:

Posted

Nieee , koniecznie trzeba to zgłosić do ŚTOZ, ewidentnie dogomaniaczka znęca się nad szczeniorką,przecież tak wygląda maltretowany pies!:diabloti::evil_lol:.

Posted

[quote name='savahna']No ale obejrzec pieska na miejscu to ja rozumiem,że u Ciebie.
No chyba ,ze źle rozumiem....:roll:[/QUOTE]

tak brzmiał owy meil:"Witam. jest mozliwosc zobaczenia tego pieska w katowicach i jaka cena ?"
oczywiście byłam miła zaprosiłam tez Roszpunko do mnie :cool3: przypomniałam paniusi, że niestety ale my nie możemy pozwolić sobie na coś takiego..już nie mam siły dyskutować z takimi idiotami :mad:

Erko to zdjęcie też daje;)

Posted

[quote name='erka']Myślę, że do takiej poważnej interwencji trzeba by poprosić o wsparcie policję, no... może wystarczy SM:cool3::evil_lol:.[/QUOTE]

całe szczęście,że ktoś tu ma znajomości :siara: