Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 275
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie no chwile mnie nie bylo, a tu takie mrożące krew w żyłach sceny... Toż to skandal. Bite glodzone psy wystawiane w walkach....Penwie jak by dorosły to by Ewelinka jeszcze pseudohodowle otworzyla....I mnozyla na potegę..:diabloti:. No psiaki czas na domy, trza uciekac z tego okropnego miejsca :evil_lol:

Posted

a po co będę czekać jak dorosną :niewiem:..jakąś chemią ich nafaszeruje i już otworzę pseudo ... myślicie, że dlaczego jeszcze ich nie wydałam :diabloti: tylko do zdjęć je biorę do domu a tak siedzą przywiązane na sznurku na balkonie co będą mi srać w domu :mad:

Posted

[quote name='erka']Ale nie martw sie ewelinka_m, jakis bazarek się zorganizuje, coby jakąś paczkę do pudła ci wysłać:evil_lol:.[/QUOTE]

Erko no co ty znęcaczowi nad zwierzątkami paczki do pudła słać , wstydziłabyś się ;) Izolatka woda i chleb albo okruchy chleba ;)

Posted

co mi tam.. mogę jechać! wreszcie nie będę musiała ganiać za kundlami :evil_lol:

a tak poważniej to erko jak tam? dzwonili jacyś idioci jeszcze? bo na tablicy.pl mają bardzo fajną oglądalność :roll:

Posted

jeszcze czekam tylko na marcheweczkę i mogę się pakować :cool3:
szczeniaki wywalę na parkingu..podrosły teraz to se poradzą!

może jutro będzie lepszy dzień :-( ja dziś dostałam 2 meile

Posted

[quote name='ewelinka_m']co mi tam.. mogę jechać! wreszcie nie będę musiała ganiać za kundlami :evil_lol:

a tak poważniej to erko jak tam? dzwonili jacyś idioci jeszcze? bo na tablicy.pl mają bardzo fajną oglądalność :roll:[/QUOTE]

idioci pewnie nie, ale buroki na bank:evil_lol:

Posted

" witam adoptuje z checia 1 szczeniaczka ale jestem z tychuw jesli jest morzliwosc dowozu to z hecia skorzystam prosze o sms na nr xxxxxxxx tak po 12 dziekuje"

ktoś Hętny rzeby zawieźć pod drzwi? :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='ewelinka_m']" witam adoptuje z checia 1 szczeniaczka ale jestem z tychuw jesli jest morzliwosc dowozu to z hecia skorzystam prosze o sms na nr xxxxxxxx tak po 12 dziekuje"

ktoś Hętny rzeby zawieźć pod drzwi? :evil_lol::evil_lol:

Jo maga, a czymu by nie?:diabloti: