Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 275
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

twórczych meili ciąg dalszy: :evil_lol:

"Cześc chciałbym sie zapytac o te szczeniaczki czy ma pani je w domu ??
I czy moge posłac po nie syna ?"

na moją miluuusią odpowiedź z pytaniem również skąd pan pisze i prośbą o kontakt tel dostałam zwrotną;

"Jestem z Bytomia i Pisze Ojciec":diabloti::diabloti:

Posted

ekhem... :cool3:

Naleńka pojechała do nowego domku..mili, fajni bardzo ludzie przyjechali po nią osobiście z łodzi. zapowiada się super, czekam na zdjęcia i wieści z nowego domu :p proszę trzymać kciuki, bo teraz to chyba po akcji z simbkiem nie puszczę przez miesiąc:eviltong:

Posted

[quote name='ewelinka_m']twórczych meili ciąg dalszy: :evil_lol:

na moją miluuusią odpowiedź z pytaniem również skąd pan pisze i prośbą o kontakt tel dostałam zwrotną;

"Jestem z Bytomia i Pisze Ojciec":diabloti::diabloti:[/QUOTE]

Buhahahaha........

Suuperrrrrrrrrrr,ze Nalka ma domek.Trzymam kciuki bardzo mocno!!!!!!!!!!!!

Posted

Kciukam za Nalę. Będzie dobrze.;):loveu:
[quote name='ewelinka_m']twórczych meili ciąg dalszy: :evil_lol:

"Jestem z Bytomia:diabloti::diabloti:[/QUOTE]
A trzeba było napisać,żeby[U] przyszedł[/U] [URL="http://smajliki.ru/smilie-322975815.html"][IMG]http://s3.rimg.info/6141985612708d6e1dad9cedbb15454b.gif[/IMG][/URL]

Posted

Jak dawniej ludzie chcieli tylko psy, tak teraz ich wzięło na suczki.
Dzisiaj były dwa telefony o Nalę, reklamowałam Simbę , ale jedna pani chciała koniecznie sunie, to wysłałam jej tą ze wsi, które wstawiła Linssi, a pan miał sie zastanowić nad pieskiem.

Posted

co za ludzie :shake:

mag.do Simbek prześliczny, bardzo proszę osoby ogłaszające pamiętajcie o Simbulku :modla: ja w wolnej chwili też go zrobię, tylko nie wiem kiedy tą chwilę będę mieć:-(

Posted

Moze ogłoszonka w piatek zrobić, co? Przed weekendem. Simba śliczny, takie mu sie okulary zrobiły jak Nali. Wcześniej to ją po okularkach własnie rozpoznawałam na zdjęciach, a teraz.... Szczęście,że Simbie uchole stoją to ich nie pomylę.;)

Posted

Simba powinien szybciej znaleźć dom dzięki tym swoim uszom;-)Ludzie lubią psy o wilczkowatym wyglądzie,zwłaszcza samce zawsze mi szybko szły do domów.Postaram się go dziś rzucić na portale.

Posted

Simba ma super oglądalność na Śląsku i w Małopolsce,w Kielcach też nieźle.Śmieszne uszy,fajny wiek do adopcji,to pewnie szybko pojedzie w świat;-)
Tyle,że na Śląsk rzadko ktoś od nas jeździ,a do Krakowa i Wa-wy co 1-2tyg.,a czasem częściej,np.jutro ktoś jedzie Kraków-Wa-wa-Kraków.