wegielkowa Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 [quote name='erka']Kroi sie w Łodzi, ale wiecie , jak to jest, będziemy się cieszyć, jak juz sunia pojedzie. 18.09 jadę do Poznania przez Łódź. 19.09 wieczorem wracam do Kielc. Quote
savahna Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 wegielkowa napisał(a):Kretyńskie małe głupole. Ale chyba nie o pieskach tak piszesz?!:diabloti: Quote
mag.da Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 ewelinka_m napisał(a):radocha była jak się zobaczyły? :razz: Jeśli radocha może się wyrażać ostrą nawalanką i odgryzaniem sobie uszu, to była :-D Quote
ewelinka_m Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 twórczych meili ciąg dalszy: :evil_lol: "Cześc chciałbym sie zapytac o te szczeniaczki czy ma pani je w domu ?? I czy moge posłac po nie syna ?" na moją miluuusią odpowiedź z pytaniem również skąd pan pisze i prośbą o kontakt tel dostałam zwrotną; "Jestem z Bytomia i Pisze Ojciec":diabloti::diabloti: Quote
ewelinka_m Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 ekhem... :cool3: Naleńka pojechała do nowego domku..mili, fajni bardzo ludzie przyjechali po nią osobiście z łodzi. zapowiada się super, czekam na zdjęcia i wieści z nowego domu :p proszę trzymać kciuki, bo teraz to chyba po akcji z simbkiem nie puszczę przez miesiąc:eviltong: Quote
PaSja Hera Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 [quote name='ewelinka_m']twórczych meili ciąg dalszy: :evil_lol: "Cześc chciałbym sie zapytac o te szczeniaczki czy ma pani je w domu ?? I czy moge posłac po nie syna ?" na moją miluuusią odpowiedź z pytaniem również skąd pan pisze i prośbą o kontakt tel dostałam zwrotną; "Jestem z Bytomia i Pisze Ojciec":diabloti::diabloti:[/QUOTE] Buhahahaha........ Suuperrrrrrrrrrr,ze Nalka ma domek.Trzymam kciuki bardzo mocno!!!!!!!!!!!! Quote
erka Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Powodzenia dla Naluni:). Oby teraz tylko dla Simbusia trafił się niezły domek:). Quote
savahna Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Kciukam za Nalę. Będzie dobrze.;):loveu: [quote name='ewelinka_m']twórczych meili ciąg dalszy: :evil_lol: "Cześc chciałbym sie zapytac o te szczeniaczki czy ma pani je w domu ?? I czy moge posłac po nie syna ?" "Jestem z Bytomia:diabloti::diabloti:[/QUOTE] A trzeba było napisać,żeby[U] przyszedł[/U] [URL="http://smajliki.ru/smilie-322975815.html"][IMG]http://s3.rimg.info/6141985612708d6e1dad9cedbb15454b.gif[/IMG][/URL] Quote
erka Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Jak dawniej ludzie chcieli tylko psy, tak teraz ich wzięło na suczki. Dzisiaj były dwa telefony o Nalę, reklamowałam Simbę , ale jedna pani chciała koniecznie sunie, to wysłałam jej tą ze wsi, które wstawiła Linssi, a pan miał sie zastanowić nad pieskiem. Quote
ewelinka_m Posted September 3, 2011 Author Posted September 3, 2011 co za ludzie :shake: mag.do Simbek prześliczny, bardzo proszę osoby ogłaszające pamiętajcie o Simbulku :modla: ja w wolnej chwili też go zrobię, tylko nie wiem kiedy tą chwilę będę mieć:-( Quote
erka Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Niestety dzisiaj nie było ani jednego telefonu o żadnego psiaka.:( Quote
savahna Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Moze ogłoszonka w piatek zrobić, co? Przed weekendem. Simba śliczny, takie mu sie okulary zrobiły jak Nali. Wcześniej to ją po okularkach własnie rozpoznawałam na zdjęciach, a teraz.... Szczęście,że Simbie uchole stoją to ich nie pomylę.;) Quote
Zuzka2 Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Simba powinien szybciej znaleźć dom dzięki tym swoim uszom;-)Ludzie lubią psy o wilczkowatym wyglądzie,zwłaszcza samce zawsze mi szybko szły do domów.Postaram się go dziś rzucić na portale. Quote
Zuzka2 Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Simba ogłoszony na Kielce,Kraków,Warszawa,Katowice:-)Z tymi nowymi fotkami na pewno szybko znajdzie dom:-) Quote
mag.da Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Dzięki Zuzka! Obyś miała szczęśliwą rękę ;) Quote
wegielkowa Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Simba wilczur;). Może Filipowi podnieść uszy.:razz: Quote
ewelinka_m Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 Dzięki Zuzka:loveu::loveu: u Nalki wszystko jest okej, wszyscy zakochani ze wzajemnością;) Quote
Zuzka2 Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Simba ma super oglądalność na Śląsku i w Małopolsce,w Kielcach też nieźle.Śmieszne uszy,fajny wiek do adopcji,to pewnie szybko pojedzie w świat;-) Tyle,że na Śląsk rzadko ktoś od nas jeździ,a do Krakowa i Wa-wy co 1-2tyg.,a czasem częściej,np.jutro ktoś jedzie Kraków-Wa-wa-Kraków. Quote
erka Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Zuzka2, co z tego ,że ma oglądalnośc , jak kompletnie nikt o niego nie dzwoni. Quote
wegielkowa Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Simbo, dokąd pojedziesz wielkouchy gadzie? Quote
Recommended Posts