ewelinka_m Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 Erka pisała na kieleckim, że : "Były dzisiaj trzy telefony w ich sprawie, wszystkie beznadziejne. Np dzwoniła dziewczyna , która miała wczesniej boksera, ale oddali na wieś , bo niby był agresywny, potem przygarneli pieska, ale okazalo sie ,ze jest suczką, bo dostała cieczki, więc tez wylądowała na wsi:diabloti:. Dziewczyna zapewniała,ze tego pieska nie spotkałby taki los:cool3:." no to jak ja mam wydać moje kluseczki jak takie buraki dzwonią? nie ma wyjścia muszą czekać :eviltong: oj Savahna :shake: a gdzie ochy i achy na ich cześć? :diabloti: Quote
PaSja Hera Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Witam cudowne mordeczki:)To zdjecie na tle rozu jest boossssssssssssssssssskie,mozna sie zakochac!!! <<<<oj Savahna :shake: a gdzie ochy i achy na ich cześć? :diabloti:>>>>>>az mi sie humor poprawil!!! Quote
Rudzia-Bianca Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [quote name='ewelinka_m']Erka pisała na kieleckim, że : "Były dzisiaj trzy telefony w ich sprawie, wszystkie beznadziejne. Np dzwoniła dziewczyna , która miała wczesniej boksera, ale oddali na wieś , bo niby był agresywny, potem przygarneli pieska, ale okazalo sie ,ze jest suczką, bo dostała cieczki, więc tez wylądowała na wsi:diabloti:. Dziewczyna zapewniała,ze tego pieska nie spotkałby taki los:cool3:." no to jak ja mam wydać moje kluseczki jak takie buraki dzwonią? nie ma wyjścia muszą czekać :eviltong: oj Savahna :shake: a gdzie ochy i achy na ich cześć? :diabloti:[/QUOTE] Nie nie burakom szczeniaków wydawać nie wolno ;) A jak Spajki znosi towarzystwo :) Quote
ewelinka_m Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 [quote name='PaSja Hera']Witam cudowne mordeczki:)To zdjecie na tle rozu jest boossssssssssssssssssskie,mozna sie zakochac!!! <<<<oj Savahna :shake: a gdzie ochy i achy na ich cześć? :diabloti:>>>>>>az mi sie humor poprawil!!![/QUOTE] też tak sądzę..dobrze, że większość czasu spędzają u mnie..bo jeszcze ktoś by się zakochał.. bo była widziała, ściskała i ani słowa o tym jakie cudownie rozkoszne są :mad: ja rozumiem późną porę, niewyspanie ale taka zniewaga...to nie do pomyślenia:shake: [quote name='Rudzia-Bianca']Nie nie burakom szczeniaków wydawać nie wolno ;) A jak Spajki znosi towarzystwo :)[/QUOTE] pełen standard ;) focha ma ..to też Savahna widziała :eviltong: Quote
wegielkowa Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 No co tam, dzwonią buraki o szczeniaki? Quote
Linssi Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [quote name='wegielkowa']No co tam, dzwonią buraki o szczeniaki?[/QUOTE] no wlasnie caly w tym problem, ze buraki ;) Quote
Roszpunka Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Zaglądam do Szatanków - cudne słodziaki :loveu: Burakom można dawać do adopcji karaluchy :diabloti: Quote
wegielkowa Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [quote name='Linssi']no wlasnie caly w tym problem, ze buraki ;)[/QUOTE] Żeby buraki zaczęły kupować gipsowe pieski wszystkich ras z gipsowymi budami, z gipsowymi miseczkami, a nawet gipsowymi łańcuchami dł50cm. To byłby rozwiązany przynajmniej częściowo problem porzuconych psów, zagłodzonych psów, a przede wszystkim problem głupich telefonów do ewelinki i linssi. Quote
savahna Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [quote name='ewelinka_m'] oj Savahna :shake: a gdzie ochy i achy na ich cześć? :diabloti:[/QUOTE] Szczerze?! Nic nie zastapi bezposredniego kontaktu z diablatkami. Jakos jak juz je zobaczyłam na żywca to fotki mniej mnie ruszają. Psiaczki są przecudne, zdjęcia nawet w połowie nie oddają ich uroku.:loveu: No i troszke się śpieszyłam, to kurcze zapomniałam się pozachwycać. [quote name='Rudzia-Bianca'] A jak Spajki znosi towarzystwo :)[/QUOTE] Znosi.:cool3: Jejku , jak on sie smutno patrzy na Ewelinkę...:roll: Ma spojrzenie kota ze Shreka.:roll::roll::roll: [quote name='wegielkowa']Żeby buraki zaczęły kupować gipsowe pieski wszystkich ras z gipsowymi budami, z gipsowymi miseczkami, a nawet gipsowymi łańcuchami dł50cm. [/QUOTE] To trzeba opatentować!!! A może proponujcie im jak bedą dzwonić.:diabloti: Quote
cencia Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Ewelina, dawałaś mi to żarełko z puszek? Ciekawa jestem czy zjedzą bo ponoć są bardzo wybredne... ewidentnie mają jakieś francuskie podniebienia :P Płynie w nich królewska krew!!! :) KOOOOOOCHAM JE :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Nie no serio, ja się zadurzyłam na amen!!! :) :) :) Quote
savahna Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Żeby się choc w czesci zrehabilitowac, powiem,że ja też się zakochałam. Przede wszystkim w Spajkusiu. Szczeniaczki Ewelinka wzięła na łózko jak się obudziły (taka psiara a nie wie,ze maluszki po przebudzeniu lubia sobie siii zrobić :eviltong:-na szczęście sie obyło bez incydentu) a Spajkus stał koło łóżka i paaaaatrzył (:loveu: ) ,po kwadransie jego Pani załapała,że piesek nie moze wskoczyć na wyrko, bo ze wzgledu na diablątka trzeba było dywanik zwinać i piesio się slizgał.:diabloti: Szczylki cudne,oba dwa, ale sunia naaaaajcudniejsza. Przy mnie były bardzo grzeczniutkie, nie wiem co im tu Ewelinka próbuje przypisac,że niby rozrabiają czy jak....:cool3::cool3::cool3: Quote
ewelinka_m Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 Tym burakom to mi by było nawet szkoda pchły wydać:mad: Cencia dałam dzisiaj rano na spróbowanie ..oczywiście nieco zdegustowane,ale trochę podjadły po czym stwierdziły, że jednak zabawa jest lepsza co sprytnie wykorzystał Spaju dopadając ich michy :evil_lol: one w ogóle wyjadają sobie na wzajem, Spaiki nie zje wszystkiego..nie ma sprawy kurduple już są przy jego misce i odwrotnie :lol: Savahna maluszki nie sikają na łóżeczko pańci bo wiedzą, że nie wolno :eviltong: i same się nie obudziły ja im pomogłam więc to się nie liczy! nie powiem kto był bliżej spaikiego..:diabloti: mi Szanta przesłoniła świat :evil_lol: w sumie też nie wiem czemu tak źle o nich mówie...ten kwiatek dziś się przecież sam wywalił,ziemia w całym pokoju też się sama roznosiła i ufajdała do tego całe mordki szarańczy :-( teraz zmęczone biedactwa śpią.. zaraz je muszę obudzić bo jak mi znowu zrobią pobudkę o 2 i 4 to będę mieć dwa nowiutkie śliczne malutkie dywaniki :loveu: a jak ktoś się zakochał to nie ma sprawy Wam daruje przedadopcyjną i nawet mogę wydać, któregoś :cool3: w promocji dziś nawet dorzucę mój zwinięty dywan :razz: takie sobie jesteśmy grzeczniutkie aniołeczki: obrażony Spaiki z byle czym się bawił nie będzie Quote
ewelinka_m Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 biedne bite pieseczki :diabloti: i grzeczniutka Nalka: Quote
ewelinka_m Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 Simbek też jest baaaaaardzo grzeczny po ciężkiej pracy w dziedzinie florystycznej nalezy się każdemu odpoczynek Spaiki czasem pozwala sobie nawet na chwilkę zapomnienia :cool3: wtedy nawet zdarza im się wspólnie biesiadować :crazyeye: Quote
Roszpunka Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Jakie cudne :loveu: Wesoło u Ciebie Ewelinka :lol: Quote
tomcug Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 A te łapeczki, takie słodkie, błyszczące, mniammmm.............:cool3: Quote
savahna Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 .....:roflt::roflt::roflt:...... A to zdjecie proponuje jako pierwsze do ogłoszeń i beda miały milion wejść.Do domku tylko fruną.;) Ale pomijając wszystko, to trzeba by im szybko chałupki znaleźć, bo Cie z domu eksmitują :razz: Quote
wegielkowa Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Ten z tymi białymi gipsowymi kłami to bedzie groźny i pewnikiem ma czarne, panie, podniebienie. Bedzie ostry pies jak nic. Nada sie do budy. Ostry, nikogo nie wpuści. Oczy jak diobeł ma. Podoba mi sie. Biere. Quote
ewelinka_m Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 co z tego,że cudne jak nikt ich nie chce.. mają fajną oglądalność w ogłoszeniach a dzwonią same jełopy :mad: jeśli wgl ktoś zadzwoni... Od razu chciałam też ogroooomnie podziękować Mortes, która na spacerze Spaikowym poratowała nas toną gazet, a przede wszystkim wspomogła głodomory finansowo przekazując nam 50 zł. Jeszcze raz wielkie dzięki :calus: Quote
wegielkowa Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 [quote name='ewelinka_m']co z tego,że cudne jak nikt ich nie chce.. mają fajną oglądalność w ogłoszeniach a dzwonią same jełopy :mad: jeśli wgl ktoś zadzwoni... Od razu chciałam też ogroooomnie podziękować Mortes, która na spacerze Spaikowym poratowała nas toną gazet, a przede wszystkim wspomogła głodomory finansowo przekazując nam 50 zł. Jeszcze raz wielkie dzięki :calus: Same jełopy? No to opowiedz. Może jednak wybrzydzasz?:cool3: Quote
Roszpunka Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Cioteczki, przeproszę za OT, ale dziś mój TZ dokarmiał w Morawicy obok ośrodka zdrowia dwa szczeniory, z wyglądu docelowo duże. Niestety na ten moment nie mogę przyjąć ani jednego psiaka. Czy ktoś bywa w tych okolicach, może jakoś im pomóc? Quote
Agata P Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 jestem i ja na wątku u szczeniorków cudnych :loveu: zwabił mnie ten gratis......;) Ewelinka to którego dajesz w pakiecie z zakupami :roll: Quote
ewelinka_m Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 [quote name='Agata P'] Ewelinka to którego dajesz w pakiecie z zakupami :roll:[/QUOTE] bierzcie wszystkie :diabloti: .. jeszcze pojadę i złape albinkowe jak będzie mało :eviltong: Quote
Recommended Posts