Agata P Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 [QUOTE=Zuzka2;17529160 jakoś nie mam przekonania do domów,zwłaszcza bloku+małe dziecko poniżej 3r.ż.+pies.No ale może...;-) kwestia charakteru psa ,wychowania dziecka i organizacji ;) wbrew pozorom 1,5 roczny dzieciak już dużo rozumie Ja miałam 2-latka ,niemowlaka i psiaka i jakoś było ok Quote
savahna Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Zuzka2 napisał(a):A to moje lakoniczne ogłoszenie;-) Tak tez sobie i myślałam, alem nie była pewna....;);) Agata P napisał(a):kwestia charakteru psa ,wychowania dziecka i organizacji ;) Ja miałam 2-latka ,niemowlaka i psiaka i jakoś było ok No, Agatka Ty to jesteś taka baaardzo zorganizwoana i w ogóle....:lol: Ja sobie nie wyobrażam takiej sytuacji, jeszcze w blokach....i ze szczeniakiem...:roll: Ale tak prawde mówiąc to może Pani jakas super zorganizowana...:niewiem: Quote
erka Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Słuchajcie , czy to o te szczeniorki chodzi? "Witam, chciałabym spytać czy oferta ze szczeniakami jest jeszcze aktualna? Byłabym zainteresowana tym na drugim zdjęciu na rączce w niebieskiej bluzce. " Quote
savahna Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 No o te , znaczy ewelinkowe, tylko nie wiem o którego konkretnie bo chyba oba miały z niebieska bluzeczka foty o ile mnie pamięć nie myli....:roll: Nalke znalazłam.... I Simbe Quote
cencia Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Jeju dlaczego Ci ludzie są tacy nieodpowiedzialni i nie potrafią się zaopiekować zwierzęciem skoro już się tego podjęli... jak zabawkę myślą, że mogą zwrócić :-(:-(:-(:-(:-( Quote
ewelinka_m Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 Zuzka2 napisał(a):Czy sunia umie zachować czystość w mieszkaniu? Jakaś kobieta z Wa-wy napisała.Chce ją ew.do bloku.Ma 1,5r.dziecko.Marnie to widzę... pomijając kwestię wymiany zębów. to logiczne jest, że szczeniak w takim wieku nie wytrzyma ze swoimi potrzebami na czas nieobecności właściciela:shake: Quote
ewelinka_m Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 Simba właśnie przyjechał. Stoją mu teraz ślicznie oba ucha ;) Quote
savahna Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Simba tez pojedzie do mag.dy ? Bo jak tak to moze nawet lepiej,ze teraz przy tych zawirowaniach będą razem.:roll: Ucieszył sie?:razz: A Nali uszy pewnie nie staną. ;) Quote
ewelinka_m Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 Tak Simbul pojedzie do siostrzyczki, cieszył się bardzo przed chwilą też wstał i nie mógł uwierzyć, że obudził się u mnie 15 min trwały jego tańce, płacze i radości :) A kochanym ogłaszającym żeby nudno nie było to prosimy o ogłaszanie w wolnej chwili Simbka zamiast Nalki Quote
Zuzka2 Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Podobno coś się kroi dla suni:-)Ciekawe gdzie,bo oglądalność ma świetną i to o dziwo w Kielcach nawet.Te psiaki identyczne prawie,to tylko zmienię ew.płeć w opisie Nali;-) Quote
savahna Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 ewelinka_m napisał(a): prosimy o ogłaszanie w wolnej chwili Simbka zamiast Nalki Zuzka2 napisał(a):Podobno coś się kroi dla suni:-) Hmm, a Ewelinka nawet pary nie p[usciła....:cool3::cool3::cool3: Quote
PaSja Hera Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 A no wlasnie,czekam z niecierpliwoscia na nowe wiesci:) Quote
Zuzka2 Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 erka pisała na kieleckim wątku,ale to na razie nic pewnego;-) Quote
erka Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Kroi sie w Łodzi, ale wiecie , jak to jest, będziemy się cieszyć, jak juz sunia pojedzie. Quote
divia_gg Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Jak pojedzie i troszke posiedzi ;) Narazie kciukam bardzo bardzo mocno;) Quote
ewelinka_m Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 erka a mówiłam coś na ten temat... :mad::mad: Zuzka one wbrew pozorom są totalnie inne- Simba ma stojące uszka, Nala ma dłuższą siorstkę i ciut kręconą, Simbkowi zrobiły się też śliczne podpalane okularki, oczka też mają inne..a i charaktery to też osobna bajka, Nalka jest odważniejsza, Simbek delikatny chłopaczek ;) Quote
mag.da Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 To chyba i charakterki im się zmieniają, bo u mnie Nala jest bardziej płochliwa, zwłaszcza jak usłyszy szczekanie moich psów, to zwiewa, tylko teraz już nie na oślep przed siebie, tylko pod drzwi hoteliku. A Simba to sobie nieźle poczyna z Guciem i Filipem - kłapie na nich zębiskami, jak tylko chcą go obwąchać - może przed tą sunią rezydentką się tak nauczył bronić. Nala: :diabloti: Tak sobie radzi ze starszakami: :evil_lol: Jutro postaram się obfocić Simbę, bo on teraz wygląda całkiem inaczej z tymi stojącymi uszkami - taki mini-wilczek ;) Quote
Zuzka2 Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 ewelinka,dla Ciebie inne i charakterystyczne,bo je miałaś u siebie,a ja ich i tak nie rozróżniam na zdjęciach:evil_lol: Quote
mag.da Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Taki cudak się zrobił z Simby: Razem, dla porównania: Quote
savahna Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Linssi napisał(a):Ahahahaha ale ma uchole!!!! :D Ewelinka Ci da jak tu zajrzy....:cool3: A Nala niewiniatko jednak, to spojrzenie.... Simuś to chyba mieszanka mysliwskiego z onkiem. Pięknie wystawia zwierzyne a po onku ma uszka.:evil_lol: Quote
Linssi Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 savahna napisał(a):Ewelinka Ci da jak tu zajrzy....:cool3: oj tam, oj tam :eviltong: ciekawe czy RMF lapie na te uszyska hihihi:loveu: Quote
Roszpunka Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Linssi napisał(a):oj tam, oj tam :eviltong: ciekawe czy RMF lapie na te uszyska hihihi:loveu: Radio ojca dyrektora łapie na pewno - cholerstwo ma piekielny zasięg... Quote
tomcug Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 [quote name='Roszpunka']Radio ojca dyrektora łapie na pewno - cholerstwo ma piekielny zasięg... Nie wytrzymam normalnie. Quote
ewelinka_m Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 narazie sie rozpływam przy zdjęciach...później będę bić :eviltong: dziękuje mag.do :loveu: radocha była jak się zobaczyły? :razz: Quote
Recommended Posts