Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[QUOTE=Zuzka2;17529160 jakoś nie mam przekonania do domów,zwłaszcza bloku+małe dziecko poniżej 3r.ż.+pies.No ale może...;-)

kwestia charakteru psa ,wychowania dziecka i organizacji ;) wbrew pozorom 1,5 roczny dzieciak już dużo rozumie
Ja miałam 2-latka ,niemowlaka i psiaka i jakoś było ok

• Replies 275
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zuzka2 napisał(a):
A to moje lakoniczne ogłoszenie;-)

Tak tez sobie i myślałam, alem nie była pewna....;);)

Agata P napisał(a):
kwestia charakteru psa ,wychowania dziecka i organizacji ;)
Ja miałam 2-latka ,niemowlaka i psiaka i jakoś było ok

No, Agatka Ty to jesteś taka baaardzo zorganizwoana i w ogóle....:lol:
Ja sobie nie wyobrażam takiej sytuacji, jeszcze w blokach....i ze szczeniakiem...:roll:
Ale tak prawde mówiąc to może Pani jakas super zorganizowana...:niewiem:

Posted

Słuchajcie , czy to o te szczeniorki chodzi?

"Witam, chciałabym spytać czy oferta ze szczeniakami jest jeszcze aktualna? Byłabym zainteresowana tym na drugim zdjęciu na rączce w niebieskiej bluzce. "

Posted

No o te , znaczy ewelinkowe, tylko nie wiem o którego konkretnie bo chyba oba miały z niebieska bluzeczka foty o ile mnie pamięć nie myli....:roll:

Nalke znalazłam....
I Simbe

Posted

Jeju dlaczego Ci ludzie są tacy nieodpowiedzialni i nie potrafią się zaopiekować zwierzęciem skoro już się tego podjęli... jak zabawkę myślą, że mogą zwrócić :-(:-(:-(:-(:-(

Posted

Zuzka2 napisał(a):
Czy sunia umie zachować czystość w mieszkaniu?
Jakaś kobieta z Wa-wy napisała.Chce ją ew.do bloku.Ma 1,5r.dziecko.Marnie to widzę...

pomijając kwestię wymiany zębów. to logiczne jest, że szczeniak w takim wieku nie wytrzyma ze swoimi potrzebami na czas nieobecności właściciela:shake:

Posted

Tak Simbul pojedzie do siostrzyczki, cieszył się bardzo przed chwilą też wstał i nie mógł uwierzyć, że obudził się u mnie 15 min trwały jego tańce, płacze i radości :)

A kochanym ogłaszającym żeby nudno nie było to prosimy o ogłaszanie w wolnej chwili Simbka zamiast Nalki

Posted

Podobno coś się kroi dla suni:-)Ciekawe gdzie,bo oglądalność ma świetną i to o dziwo w Kielcach nawet.Te psiaki identyczne prawie,to tylko zmienię ew.płeć w opisie Nali;-)

Posted

ewelinka_m napisał(a):

prosimy o ogłaszanie w wolnej chwili Simbka zamiast Nalki

Zuzka2 napisał(a):
Podobno coś się kroi dla suni:-)

Hmm, a Ewelinka nawet pary nie p[usciła....:cool3::cool3::cool3:

Posted

erka a mówiłam coś na ten temat... :mad::mad:

Zuzka one wbrew pozorom są totalnie inne- Simba ma stojące uszka, Nala ma dłuższą siorstkę i ciut kręconą, Simbkowi zrobiły się też śliczne podpalane okularki, oczka też mają inne..a i charaktery to też osobna bajka, Nalka jest odważniejsza, Simbek delikatny chłopaczek ;)

Posted

To chyba i charakterki im się zmieniają, bo u mnie Nala jest bardziej płochliwa, zwłaszcza jak usłyszy szczekanie moich psów, to zwiewa, tylko teraz już nie na oślep przed siebie, tylko pod drzwi hoteliku.
A Simba to sobie nieźle poczyna z Guciem i Filipem - kłapie na nich zębiskami, jak tylko chcą go obwąchać - może przed tą sunią rezydentką się tak nauczył bronić.

Nala:

:diabloti:

Tak sobie radzi ze starszakami:
:evil_lol:

Jutro postaram się obfocić Simbę, bo on teraz wygląda całkiem inaczej z tymi stojącymi uszkami - taki mini-wilczek ;)

Posted

Linssi napisał(a):
Ahahahaha ale ma uchole!!!! :D

Ewelinka Ci da jak tu zajrzy....:cool3:
A Nala niewiniatko jednak, to spojrzenie....
Simuś to chyba mieszanka mysliwskiego z onkiem. Pięknie wystawia zwierzyne a po onku ma uszka.:evil_lol: