auraa Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Śliczne maluchy, jest ich tak dużo................. Quote
karolina_g_k Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Dziewczyny, potrzebuję kilka informacji. Czy maluchy sa nadal do adopcji? Co maja a czego nie? (odrobaczenie, szczepienie) Ile waża? Ile wazy ich matka. Pomagam wyadoptowywac szczeneta fundacji "Pies Na Zakręcie" Wyszukujemy tylko dobre, domy. które skrupulatnie sprawdzamy. Tak adopcyjne maluchy jak te znajduja domy w kilka dni. Jesli chcecie możemy Wam pomóc, ale potrzebuje równiez aktualne zdjęcia maluchów. Tu link do Psa Na Zakręcie :) http://www.facebook.com/pages/PIES-NA-ZAKR%C4%98CIE-Wolontariat-na-Rzecz-Zwierz%C4%85t-Dotkni%C4%99tych-Bezdomno%C5%9Bci%C4%85/129322507147854 Quote
Atomowka Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Maluchy są do adopcji, są odrobaczone, szczepione chyba nie Ile ważą nie pomogę Jak Paula nadal nie będzie miała netu to w nast tyg albo w week do niej podjadę i zrobię nowe foty szczylom Quote
paulinken Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 fochu zrobiła allegro: http://allegro.pl/show_item.php?item=1773623489 Quote
karolina_g_k Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Dziewczyny ale tu trzeba szybko dzialać. Na prawde nie ma koło DT nikogo kto ma aparat? Jesli ustalicie to o co prosiłam to szybciutko znajdziemy im domy. Po co maja tkwić w DT? Quote
Atomowka Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Karolina ja o tym wiem i Paulina zapewne też, ale co z tego jak ja nie mieszkam obok niej, musze jechac jakieś 40 minut a w tym tygodniu nie dam rady Zdjęcia są i wcale nie są jakieś tragiczne, każdego szczylka widac dokładnie więc póki co teraz możecie skorzystać z tych fotek, jak odwiedzę Paulę to zrobię nowe i się je podmieni Ile ważą serio nie wiem ale widac,że nie będa to wielkoludy, można śmiało pisac,że w dorosłym życiu będą średniakami Quote
Abrakadabra Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Niestety, właściciele postawili Pauli ultimatum - albo zabiera maluchy, albo jutro trafią na Paluch. Nawet nie chce mi się komenttować... Potrzebujemy natychmiastowego zastrzyku gotówki na pierwsze szczepienia!!! Liczy się każda nawet 5cio złotowa deklaracja.... Ponegocjuję u pewnej pani vet, może uda mi się załatwić szczepionki za 20zł od psiaka (czyli 80zł za całą czwórkę). Jutro zawiozę do Pauli klatkę kennelową. Najprawdopobniej kluski wylądują u niej na podwórku ... Zrobię też zdjęcia maluchom. Quote
karolina_g_k Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 [quote name='malagos']O, Karol wziął się do działania :) Małgos ja działam cały czas. Tyle, że poza dogomanią. Tak sie zniesmaczyłam po akcji z Bajką, że uciekłam na inne portale :) I powiem Ci, że zjamuje mi to pełen etat ;) Atomówka pytałam czy nie ma kogos innego ale skoro Abra juz jest i zrobi fotki to super. Zdjęcia nie sa najlepsze, nie widać dobrze maluchów, ponadto obstawiam, że przez te kilkanaście dni psiaki bardzo się zmieniły. Quote
Abrakadabra Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Pomocy!!!! Psiakom potrzebne są szczepienia!!!! Quote
Aleksa. Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 paulinken napisał(a):Mogę się dorzucić na szczepienie. super !!! :):):):):) Quote
Abrakadabra Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Paulinken!!! Dzięujemy :) Qrcze, wątki mi się pomyliły...:evil_lol: Mówiąc o Paluchu miałam na mysli tę czwórkę, która przebywała u sąsiadów Pauli. Piszę "przebywała", bo maluchy są już u Pauliny na podwórku. Aleksandra - mogę przesłać Ci zdjęcia? Quote
Aleksa. Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Abrakadabra napisał(a):Paulinken!!! Dzięujemy :) Qrcze, wątki mi się pomyliły...:evil_lol: Mówiąc o Paluchu miałam na mysli tę czwórkę, która przebywała u sąsiadów Pauli. Piszę "przebywała", bo maluchy są już u Pauliny na podwórku. Aleksandra - mogę przesłać Ci zdjęcia? Jasne, ale jak możesz to proszę takie zmniejszone, bo mój transfer nie wytrzyma (mam ograniczony) : A źle wytłumaczyłam wstawianie zdjęć ? :( Quote
Abrakadabra Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Aleksandra95 napisał(a):Jasne, ale jak możesz to proszę takie zmniejszone, bo mój transfer nie wytrzyma (mam ograniczony) : A źle wytłumaczyłam wstawianie zdjęć ? :( Aleksandra, super wytłumaczyłaś :loveu:, ale ja jeszcze nie mam wprawy... Poćwiczę w weekend i już nigdy więcej nie będę zawracała Ci głowy, OBIECUJĘ! Będą zmniejszone. Wysłałam Ci już kilka zdjęć Saby vel Samby. Zaraz zabieram się za szczeniaki. Możesz wkleić je tutaj? Całą siódemkę? Karolina będzie mogła przekopiować na FB. Quote
Abrakadabra Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Dopiszę tylko, że kluski docelowo (oczywiście gwarancji nikt nie da) będą najprawdopodobniej średniej wielkości. Myślę, że tak "przed kolano". Tak jak pisała Atomówka - są odrobaczone, ale na szczepienia niestety nie ma kasy... W tej chwili ważą od ok. 1kg (te 2 białe i jedna beżowa) do ok. 2, 2,5 brązowe i dropiaste. Quote
paros Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 tajga6 napisał(a):Miałam na mysli osobę, która jakiś czas temu założyła wydarzenie dla tej psiej rodziny. Pisałam do założycielki wcześniej, ale nie ma odpowiedzi. Wydarzenie spada więc a szkoda, bo to zawsze zwieksza dla nich szanse. Wywiesiłam ogłoszenia, umieściłam plakat do pobrania. nic nie widziałam :shake: tajga6 napisał(a):dobrze by było aby załozycielka wątku na fb uaktualniła informacje i wysłała przypomnienie do uczestników wydarzenia. Zamiesciłam tam plakat do wydruku. dobrze uaktualnię :lol: Quote
Aleksa. Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Abrakadabra, ale ja nie mam nic przeciwko, że wysyłasz. :) zaraz zacznę wgrywać. ;) Quote
Abrakadabra Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Aleksandra95 napisał(a):Abrakadabra, ale ja nie mam nic przeciwko, że wysyłasz. :) zaraz zacznę wgrywać. ;) Kochana jesteś! Zdjęcia wyszły mi średnio... Trafiłam na popołudniową drzemkę :) Quote
Aleksa. Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Piesek Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Aleksa. Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us piesek Quote
Aleksa. Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Aleksa. Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.u sunia 1 Quote
Aleksa. Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us piesek Quote
Aleksa. Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us sunia Quote
Recommended Posts