Saththa Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Ale super psiaki;) http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/bezdomniaki/Szcz071.jpg oko mu ucieka?:P Quote
wilczy zew Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Nie przerobią Wam mieszkania jak będziecie w pracy? Quote
zerduszko Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 [quote name='wilczy zew']Nie przerobią Wam mieszkania jak będziecie w pracy?[/QUOTE] One są małe, zniszczenia czynią niewielkie. Jakbym się miała zastanawiać nad tym, to bym w ogóle tymczasów nie brała. Poza tym, ja mam ambitny plan wyadoptować sunię w 2 tygodnie, a piesek jedzie na DT w środę. Mały jest niesamowicie odważny, szczeka na Sadie i zaczepia do zabawy :lol: W ogóle się moich suk nie boi. Sunia się ich ewidentnie boi, ale z drugiej strony jest większy łobuz, gryzoń i morduje brata. Quote
Jasza Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Ściana i oba maluszki - do zakochania. Dodam do ogłoszeń zdjęcia. Quote
zerduszko Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 Niedługo im dorobię zdjęć i nowych ogłoszeń, tylko mi się fachowcy stracą. Maluszki są super słodkie do zakochania, zaczynają łapać czystość, jedzą chętnie suche, ale wstają o 6 :lol: Teraz z moimi babami są zamknięte i siedzą cichutko. Piesek wydaje mi się być o wiele bardziej zrównoważony, pełen luz w obcym miejscu. Dziewczynka czasem się wystraszy, ale jak sie rozkręci to wychodzi z niej obuzek ;) Quote
ania z poznania Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='jofracy']Piesek wygląda jak z czasów Ludwika XIV :)[/QUOTE] Dokładnie :)! Piękne są! Quote
józwa Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 a jednak przygarnelas:eviltong: to co dorzucic ci kilka groszy?niewiele najlepiej:diabloti: Quote
wilczy zew Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Małe robią małe zniszczenia ale wiem,że potrafią gryź wszystko co jest w zasięgu zębów. Kibicuję aby szybko były domki! Quote
zerduszko Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 [quote name='józwa']a jednak przygarnelas:eviltong: to co dorzucic ci kilka groszy?niewiele najlepiej:diabloti:[/QUOTE] Jednego, a miałam dodatkowo wizję, że wczoraj pojedzie na DS, bo były chętne 2 fajne domy... Jak masz na zbyciu, to chętnie przyjmę. Jutro jedziemy na przegląd. [quote name='wilczy zew']Małe robią małe zniszczenia ale wiem,że potrafią gryź wszystko co jest w zasięgu zębów.[/QUOTE] Duże też, tylko jak duże się zbiorą, to nie ma czego ratować ;) Maluszki ładnie przekierowują swoje zapędy na zabawki. Jak były zamknięte, to spały :) Quote
wilczy zew Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='zerduszko']Maluszki ładnie przekierowują swoje zapędy na zabawki. Jak były zamknięte, to spały :)[/QUOTE] to super ..... Quote
józwa Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='zerduszko']Jak masz na zbyciu, to chętnie przyjmę. [/QUOTE] to przesle ci 20zl na razie a jak frank nadal bedzie spadal to bedzie ciag dalszy ;) chyba ze nie bedzie takiej potrzeby czego i tobie i maluchom zycze :) przeslij nr konta mailem najlepiej Quote
zerduszko Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 [quote name='józwa']to przesle ci 20zl na razie a jak frank nadal bedzie spadal to bedzie ciag dalszy ;) chyba ze nie bedzie takiej potrzeby czego i tobie i maluchom zycze :) przeslij nr konta mailem najlepiej[/QUOTE] Ok, dzięki :) Quote
zerduszko Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 Małe szaleją, nie chcą zdjęć ;) v Quote
wilczy zew Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 one nie chciały ale Tobie i tak się udało cyknąć zdjątka :lol: Quote
ania z poznania Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/Szczeniaki/Szczonki014.jpg Ludwiczek jest bosssski :) Quote
zerduszko Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 Hahahaha, Ludi bardziej mu pasuje :D Chcecie zobaczyć małych terrorystów w akcji -> http://www.youtube.com/watch?v=zIYrZMv8p3Q Quote
WATACHA Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 No piesek prześmieszny, dziwne, że nikt go nie chce Quote
malawaszka Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 buhahaha biedna Jadzia :lol: małe dzikie dziki są boskie :loveu: a Kluska jaka gruba hhaha jak moja Luna ostatnio :shock: Quote
wilczy zew Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 terrorysty :mad: czy Kluska zawsze była gruba i stąd jej imie? Quote
halbina Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='Jasza']Ściana i oba maluszki - do zakochania.[/QUOTE] Maluszki też, ale ściana! Quote
zerduszko Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 [quote name='malawaszka']buhahaha biedna Jadzia :lol: małe dzikie dziki są boskie :loveu: a Kluska jaka gruba hhaha jak moja Luna ostatnio :shock:[/QUOTE] No! Jadzia sobie z nimi nie radzi. Jadzia, która Swissa wzrokiem przepędzała z jego posłania. Musiałam kończyć nagrywanie. Kluska, jak Kluska ;) Ale zauważ jaka spokojna, ona nei znosi szczeniaków. Nawet Liz im dziś chciała klupnąć. [quote name='wilczy zew']czy Kluska zawsze była gruba i stąd jej imie?[/QUOTE] Ona się nazywa Sadie, a kiedyś była jeszcze grubsza :lol: Do 11 kg dobiła 3 lata temu, przed sterylką. Kluska to ksywa. I nie jest gruba, jest dobrze zbudowana :lol: Quote
wilczy zew Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='zerduszko']I nie jest gruba, jest dobrze zbudowana :lol:[/QUOTE] aaaaa :hmmmm: Quote
Recommended Posts