Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='wilczy zew']Nie przerobią Wam mieszkania jak będziecie w pracy?[/QUOTE]
One są małe, zniszczenia czynią niewielkie. Jakbym się miała zastanawiać nad tym, to bym w ogóle tymczasów nie brała. Poza tym, ja mam ambitny plan wyadoptować sunię w 2 tygodnie, a piesek jedzie na DT w środę.

Mały jest niesamowicie odważny, szczeka na Sadie i zaczepia do zabawy :lol: W ogóle się moich suk nie boi.
Sunia się ich ewidentnie boi, ale z drugiej strony jest większy łobuz, gryzoń i morduje brata.

Posted

Niedługo im dorobię zdjęć i nowych ogłoszeń, tylko mi się fachowcy stracą. Maluszki są super słodkie do zakochania, zaczynają łapać czystość, jedzą chętnie suche, ale wstają o 6 :lol: Teraz z moimi babami są zamknięte i siedzą cichutko. Piesek wydaje mi się być o wiele bardziej zrównoważony, pełen luz w obcym miejscu. Dziewczynka czasem się wystraszy, ale jak sie rozkręci to wychodzi z niej obuzek ;)

Posted

[quote name='józwa']a jednak przygarnelas:eviltong:
to co dorzucic ci kilka groszy?niewiele najlepiej:diabloti:[/QUOTE]
Jednego, a miałam dodatkowo wizję, że wczoraj pojedzie na DS, bo były chętne 2 fajne domy... Jak masz na zbyciu, to chętnie przyjmę. Jutro jedziemy na przegląd.
[quote name='wilczy zew']Małe robią małe zniszczenia ale wiem,że potrafią gryź wszystko co jest w zasięgu zębów.[/QUOTE]
Duże też, tylko jak duże się zbiorą, to nie ma czego ratować ;) Maluszki ładnie przekierowują swoje zapędy na zabawki. Jak były zamknięte, to spały :)

Posted

[quote name='zerduszko']Jak masz na zbyciu, to chętnie przyjmę. [/QUOTE]
to przesle ci 20zl na razie a jak frank nadal bedzie spadal to bedzie ciag dalszy ;)
chyba ze nie bedzie takiej potrzeby czego i tobie i maluchom zycze :)

przeslij nr konta
mailem najlepiej

Posted

[quote name='józwa']to przesle ci 20zl na razie a jak frank nadal bedzie spadal to bedzie ciag dalszy ;)
chyba ze nie bedzie takiej potrzeby czego i tobie i maluchom zycze :)

przeslij nr konta
mailem najlepiej[/QUOTE]
Ok, dzięki :)

Posted

[quote name='malawaszka']buhahaha biedna Jadzia :lol: małe dzikie dziki są boskie :loveu: a Kluska jaka gruba hhaha jak moja Luna ostatnio :shock:[/QUOTE]
No! Jadzia sobie z nimi nie radzi. Jadzia, która Swissa wzrokiem przepędzała z jego posłania. Musiałam kończyć nagrywanie. Kluska, jak Kluska ;) Ale zauważ jaka spokojna, ona nei znosi szczeniaków. Nawet Liz im dziś chciała klupnąć.

[quote name='wilczy zew']czy Kluska zawsze była gruba i stąd jej imie?[/QUOTE]
Ona się nazywa Sadie, a kiedyś była jeszcze grubsza :lol: Do 11 kg dobiła 3 lata temu, przed sterylką. Kluska to ksywa.

I nie jest gruba, jest dobrze zbudowana :lol: