Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Boże, jakby takie małe paskudy na mojego Reksia tak szczekały to by z nich nie został nawet ogonek...
Kluska cierpliwa jest.
Ludwiczek cudny.
Lea też...i ściana...i podloga nawet ;-)
Zerduszko - doszły pieniądze z bazarku???

Posted

Jasza napisał(a):
Boże, jakby takie małe paskudy na mojego Reksia tak szczekały to by z nich nie został nawet ogonek...
Kluska cierpliwa jest.

Mogłabyś się zdziwić ;) U mnie to Kluska jest pierwszy awanturnik i proszę. Nawet uspokaja Liz jak przegina.
Jasza napisał(a):
Zerduszko - doszły pieniądze z bazarku???

Jeszcze nie.

Posted

Jasza napisał(a):
To Boluś w DT?
Czy się załapał na dogomaniacki DOM?

W DT, na razie ;) A dziś dzwoniła chętna Pani na niego.

Wczoraj byłam z nimi u weta, zostały na początek odrobaczone.

Oczywiście żebym nie miała za luźno w domu, to mi wczoraj brudny wygłodzony rozdarty kociak wszedł pod nogi w środku nocy :( Moze zginął komuś.....

Posted

[quote name='zerduszko']
Oczywiście żebym nie miała za luźno w domu, to mi wczoraj brudny wygłodzony rozdarty kociak wszedł pod nogi w środku nocy :( Moze zginął komuś.....

następna optymistka :lol: poka kotka!

Posted

Jasza napisał(a):
Fajna jesteś Zerduszko....

Mój Damian uważa inaczej ;) Wracam wczoraj do domu o 1.30, obiadu niet, wody nie było jak wychodziłam, więc gary zalegają, podłoga usyfiona... i zamiast 2 szczeniaków mam 1 szczeniaka i 1 rozdartego kota.

Posted

To widzę, że dalej małe "zoo" w domku :)

Bolek zaczął jeść, ale dalej mu rozmaczam jedzonko troszkę.
W nocy się budziłam tylko jak piszczał, że chce do łóżka :PP jak to mama mówi "kolejny poduszkowiec" xD
Ładnie się załatwia na dworze jak go Kayra nie straszy i nie goni :P
A jak włączyłam odkurzać, to jedno uciekało za drugim :P o mało się nie podeptały uciekając :P

Wiesz może gdzie on w ogóle spał?? Bo dałam mu posłanko małe i jakoś za długo w nim nie chce spać.

Posted

zerduszko napisał(a):
Mój Damian uważa inaczej ;) Wracam wczoraj do domu o 1.30, obiadu niet, wody nie było jak wychodziłam, więc gary zalegają, podłoga usyfiona... i zamiast 2 szczeniaków mam 1 szczeniaka i 1 rozdartego kota.

Mój Damian też ;-)

Posted

Crys napisał(a):
Ładniutka, ale wole pieski :P
Ale koteczek słodki ;)

Też wolę, ale szkoda mi jej. Nad szczeniakiem na pewno by się ktoś ulitował, a kociaka olewali, bo sobie poradzi... Jak się rzuca na żarcie bidulka, a w uszach ma syf okropny :(