Jump to content
Dogomania

Zagłodzona sunia, Ma wspaniały domek u Morgan, Dziękujemy :))))))))

Recommended Posts

Posted

Aaaaaa są są są :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
Wspaniale, że się odzywacie :loveu: Astunia jest po prostu rozbrajająca, w serii telewidza z ukochaną Krysią normalnie rozkosz nad rozkosze :loveu::loveu::loveu:
A jak kocię? kocię też Ci podebrano? Jak się dogadywały zwierzaki?

Posted

Pisałam wcześniej, że kocię było u mnie przez kilka godzin na przechowaniu - potem pojechało do nowego pana i chyba ma się dobrze :) To niestety nie przyszły domownik był, ale krótko-pobytnik :D

Posted

Oj, ja też się cieszę niezmiernie, że znowu można poczytać ( i zobaczyć!) Astę :multi:, co mi ją kiedyś ciotki na parę dla Rudka proponowały... :) Nawet by pasowali do siebie... Kiedyś chudzielce, teraz... nie-chudzielce :eviltong:.

Posted

Julica napisał(a):
Kinia - co słychać u Marleya?? ( oprócz tego, że z dziką satysfakcją wcina śmieci :diabloti:)

Oprócz tego to nic nowego, obżera się jak zwykle;)

• 2 weeks later...
Posted

Zaduma świąteczna... czyli pies wpatrzony w pana

No mówię Wam Ciotki - mam super rodzinkę i super Święta!
I wszystkim Wam życzę WESOŁYCH ŚWIĄT w ciepłej rodzinnej atmosferze :*

• 1 year later...
Posted

Qrcze... tak sobie przeglądam wątek i przy okazji uświadomiłam, że Aścior jest ze mną już ponad 5 lat... Jak ten czas leci.... Trochę już zbabciała, już nie taka gibka i szybka, ale dalej drepta dzielnie.. znaczy się truchta i trzyma styl. Postaram się wkleić jakieś aktualne fotki...

Posted

Dalej uwielbiam się wylegiwać w pościeli... no bo przecież same przyznacie, że każda szanująca się psina tylko tam jest szczęśliwa :cool3: