Julica Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 Jeszcze profil prawy - bo lewy gorszy podobno ;) Quote
_Aga_ Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 [quote name='Julica']Cześć Ciotka _Aga_. Dziękujemy za odwiedzinki :) Co tam słychać u Was?[/QUOTE] Dużo się dzieje :lol: Romusia i Czarusia zastąpiła azylowa Balbina i koty ;) Teraz mam 4 ;) Swoje 2 i 2 tymczasowe ;) Pozdrawiamy :) Quote
Julica Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 [quote name='_Aga_']Dużo się dzieje :lol: Romusia i Czarusia zastąpiła azylowa Balbina i koty ;) Teraz mam 4 ;) Swoje 2 i 2 tymczasowe ;) Pozdrawiamy :)[/QUOTE] Czyli mniemam, że mąż już po dogomaniacku wychowany i akceptujący bezwzględnie wszystkich domowników? Quote
_Aga_ Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 [quote name='Julica']Czyli mniemam, że mąż już po dogomaniacku wychowany i akceptujący bezwzględnie wszystkich domowników?[/QUOTE] No nie do końca, ale nie da się ukryć, że poczynił wielkie postępy :lol: Zresztą zwierzaki go uwielbiają, ładują mu się na kolana, do łóżka :lol: Quote
Julica Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 Za kotami nie przepadam, więc nie mam zdania, ale Balbinka jest BOSKA :) Quote
_Aga_ Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 A ja się kocia zrobiłam ;) Choć też uważam, że Balbinka jest boska :lol: A jak tam u Was? Astusia jest teraz u Ciebie, czy u Rodziców? Quote
Julica Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 [quote name='_Aga_']A ja się kocia zrobiłam ;) Choć też uważam, że Balbinka jest boska :lol: A jak tam u Was? Astusia jest teraz u Ciebie, czy u Rodziców?[/QUOTE] Rodzice na weekend do Poznania pojechali - wracają dzisiaj wieczorem, więc na kilka dni młoda jest u mnie - zawiną mi ją w drodze do domu do Cieszyna, bo przecież już się tak strasznie stęsknili, że nie są w stanie wytrzymać dnia dłużej. Potem ja jadę na jakieś wczasy, bo przecież przez kilka dni w roku wręcz należy się zresetować. Od 12 sierpnia Asta znowu do mnie wraca, bo z kolei rodzice jadą na reset, więc będę miała więcej czasu i możliwości, żeby Niuni porządną sesję zdjęciową w plenerze zrobić. Quote
andzia69 Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='Julica']Jeszcze profil prawy - bo lewy gorszy podobno ;) ale ma luksusy! jeszcze takiej paniusi wahlującej u jej stóp jej brakuje ;) :) :) Quote
jotpeg Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='Julica']Pospacerkowa zioniawka - pancia przykrywa mokrym zimnym ręcznikiem i pies szczęśliwy :lol: fantastyczne foty!!!! :loveu::p:loveu: Quote
_Aga_ Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='andzia69']ale ma luksusy! jeszcze takiej paniusi wahlującej u jej stóp jej brakuje ;) :) :)[/QUOTE] No nie?? :lol: Quote
Julica Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='_Aga_']No nie?? :lol:[/QUOTE] No fakt - ona na tym zdjęciu jak Kleopatra wygląda - tylko letko jej włosy zzieleniały :roll: Quote
Julica Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='andzia69']ale ma luksusy! jeszcze takiej paniusi wahlującej u jej stóp jej brakuje ;) :) :)[/QUOTE] Taaaaa... Jaaaasne... Pancia już się rozpędza :eviltong: Quote
Jagienka Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 Świetny pomysł z tym ręcznikiem! Że też kurde nie wpadłam wcześniej... :niedowia: A foty jak zawsze wspaniałe i "jakjejtodobrze" :loveu: Quote
Julica Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 I żeby nie było... Krysia nadal kocha :eviltong: Quote
jotpeg Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 pysio posiwiały, ale wciąż kochany bardzo! :loveu: Quote
andzia69 Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 oj tak - starsze panie się kochają :) :) Quote
Julica Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 No to jeszcze trochę Asty :razz: - zdjątka jeszcze ciepłe... Portretowo... I z lekszej oddali Quote
Julica Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Sępica obiadowa... :cool3: I z innego ujęcia :lol: Quote
Julica Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 To jej zawadiackie spojrzenie - jakby się upewniała, czy aby się nie gniewam, że się Krysi do drapania nadstawia :evil_lol: I pełne skupienie :lol: Quote
Julica Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 (edited) Przygotowania do kimona :p I realizacja :loveu: Ciotki - do zaś ...;) Edited November 5, 2013 by Julica Quote
Julica Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Chciałam jeszcze dodać, że znowu jej się to gówno na nodze powiększyło - zrobiliśmy biopsję - Krysia dzwoniła do weta w sprawie wyniku i wg weta to jest głównie tłuszczak z pojedynczym komórkami rakowymi - przynajmniej tak jej wet przekazał. Na razie ma podawany steryd - zabijcie mnie nazwy teraz nie pamiętam ( powodujący zahamowanie rozwoju komórek rakowych i zmniejszający obrzęk tej nogi ) - w ilościach minimalnych. Początkowo miała podawaną większą dawkę chyba 2 tabletki dziennie, ale działanie powodowało bolesne skurcze szczęki- więc po konsultacji z wetem ma podawane pół tabletki. Na razie nie pęcznieje dalej i trochę przystopowało, natomiast prawdopodobnie w grudniu będzie jeszcze jedna biopsja żeby sprawdzić, czy nie zwiększa się ilość komórek rakowych w tej masie. Bronimy się przed ingerencją chirurgiczną w narkozie, bo - no wiecie przecież - dla starszego psa jest to zawsze ryzyko. Jak sobie przypomnę nazwę tego sterydu to napiszę co to za specyfik. Na dzień dzisiejszy noga wygląda jak na zdjęciu: Quote
jotpeg Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 życzę zdrowia w takim razie!!! najbardziej mnie ujmuje " zawadiackie spojrzenie". :multi: Quote
Julica Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 Heloł Ciotki. My tak tylko kontrolnie się pokazujemy :cool3: Quote
Julica Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 I pokazujemy, że nadal uwielbiamy się rozwalać na łóżku ile wlezie. Dzisiaj zdjęcia z wieczora, bo przed chwilą dotarłam, ale jutro będzie więcej i z pleneru może trochę się uda chwycić :) Quote
Recommended Posts