Jump to content
Dogomania

Zagłodzona sunia, Ma wspaniały domek u Morgan, Dziękujemy :))))))))

Recommended Posts

Posted

[quote name='Julica']Cześć Ciotka _Aga_. Dziękujemy za odwiedzinki :) Co tam słychać u Was?[/QUOTE]
Dużo się dzieje :lol:
Romusia i Czarusia zastąpiła azylowa Balbina i koty ;) Teraz mam 4 ;) Swoje 2 i 2 tymczasowe ;)
Pozdrawiamy :)

Posted

[quote name='_Aga_']Dużo się dzieje :lol:
Romusia i Czarusia zastąpiła azylowa Balbina i koty ;) Teraz mam 4 ;) Swoje 2 i 2 tymczasowe ;)
Pozdrawiamy :)[/QUOTE]

Czyli mniemam, że mąż już po dogomaniacku wychowany i akceptujący bezwzględnie wszystkich domowników?

Posted

[quote name='Julica']Czyli mniemam, że mąż już po dogomaniacku wychowany i akceptujący bezwzględnie wszystkich domowników?[/QUOTE]
No nie do końca, ale nie da się ukryć, że poczynił wielkie postępy :lol:
Zresztą zwierzaki go uwielbiają, ładują mu się na kolana, do łóżka :lol:

Posted

A ja się kocia zrobiłam ;)
Choć też uważam, że Balbinka jest boska :lol:

A jak tam u Was?

Astusia jest teraz u Ciebie, czy u Rodziców?

Posted

[quote name='_Aga_']A ja się kocia zrobiłam ;)
Choć też uważam, że Balbinka jest boska :lol:

A jak tam u Was?

Astusia jest teraz u Ciebie, czy u Rodziców?[/QUOTE]

Rodzice na weekend do Poznania pojechali - wracają dzisiaj wieczorem, więc na kilka dni młoda jest u mnie - zawiną mi ją w drodze do domu do Cieszyna, bo przecież już się tak strasznie stęsknili, że nie są w stanie wytrzymać dnia dłużej. Potem ja jadę na jakieś wczasy, bo przecież przez kilka dni w roku wręcz należy się zresetować. Od 12 sierpnia Asta znowu do mnie wraca, bo z kolei rodzice jadą na reset, więc będę miała więcej czasu i możliwości, żeby Niuni porządną sesję zdjęciową w plenerze zrobić.

Posted

[quote name='Julica']Pospacerkowa zioniawka - pancia przykrywa mokrym zimnym ręcznikiem i pies szczęśliwy :lol:

fantastyczne foty!!!! :loveu::p:loveu:

Posted

[quote name='andzia69']ale ma luksusy! jeszcze takiej paniusi wahlującej u jej stóp jej brakuje ;) :) :)[/QUOTE]

Taaaaa... Jaaaasne... Pancia już się rozpędza :eviltong:

• 2 months later...
Posted

Chciałam jeszcze dodać, że znowu jej się to gówno na nodze powiększyło - zrobiliśmy biopsję - Krysia dzwoniła do weta w sprawie wyniku i wg weta to jest głównie tłuszczak z pojedynczym komórkami rakowymi - przynajmniej tak jej wet przekazał. Na razie ma podawany steryd - zabijcie mnie nazwy teraz nie pamiętam ( powodujący zahamowanie rozwoju komórek rakowych i zmniejszający obrzęk tej nogi ) - w ilościach minimalnych. Początkowo miała podawaną większą dawkę chyba 2 tabletki dziennie, ale działanie powodowało bolesne skurcze szczęki- więc po konsultacji z wetem ma podawane pół tabletki. Na razie nie pęcznieje dalej i trochę przystopowało, natomiast prawdopodobnie w grudniu będzie jeszcze jedna biopsja żeby sprawdzić, czy nie zwiększa się ilość komórek rakowych w tej masie. Bronimy się przed ingerencją chirurgiczną w narkozie, bo - no wiecie przecież - dla starszego psa jest to zawsze ryzyko. Jak sobie przypomnę nazwę tego sterydu to napiszę co to za specyfik.
Na dzień dzisiejszy noga wygląda jak na zdjęciu:

• 4 months later...
Posted

I pokazujemy, że nadal uwielbiamy się rozwalać na łóżku ile wlezie. Dzisiaj zdjęcia z wieczora, bo przed chwilą dotarłam, ale jutro będzie więcej i z pleneru może trochę się uda chwycić :)