Jump to content
Dogomania

Zagłodzona sunia, Ma wspaniały domek u Morgan, Dziękujemy :))))))))

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Witajcie. Na razie ni odrasta, ale wszystko pod kontrolą. Tzn ma tam zgrubienie, tak jakby narastało, ale się zatrzymało i na razie nie przyrasta. Wet stwierdził, że nie ma co ciąć, bo to znowu w tej nodze w której nie da się tego do końca usunąć ( narasta wokół głównego naczynia krwionośnego ), więc nie ma co psa męczyć w momencie, gdy się to zatrzymało. Asta tak czy siak co półtorej miesiąca do weta do kontroli chodzi w związku z inną sprawą ( gruczoły zapachowe i zbieranie się płynu wewnątrz który tam twardnieje i trza opróżniać ręcznie - za wąskie kanaliki odprowadzające ), więc pan doktor przy okazji bada łapę. Krew też badamy wszystko w porządku.

• 3 weeks later...
Posted

Przyjechała Pancia z Bielska na Wielkanoc do Krysi. Tak się cieszyłam bardzooooo... Niestety nie wiedziałam, że pancia z Krysią uknuły plan kąpielowania mnie - a ja tego tak nie lubię ...

No i wykąpały mnie w wodzie, a woda to wróg przecież i - no ie powiem - bardzo mi się to nie podobało. Nie żebym jakiś brudas była, ale mimo wszystko - NIENAWIDZĘ WODY !!

Posted

w końcu zostałam udobruchana smaczkiem :cool3:

no nie powiem... dobry był...:razz:

I tak się to właśnie robi Drogie Ciotki... wilk syty i owce zadowolone :diabloti:

Posted

potem poszłam do Stefana ( męża Krysi ) żeby się wyżalić...

i żeby mnie po tatowemu pocieszył

widzicie małpy jedne.. tutaj mnie kochają i przytulają zamiast moczyć i chlapać :P

Posted

potem Krysia przygotowała swoje łóżeczko, więc starym codziennym zwyczajem jej się tam wkleiłam i udawałam że śpię - coby mnie zbyt szybko do mojego wyra nie wyprowadziła :evil_lol:

oczywiście na prośbę o zejście popatrzyłam wymownie i.... poszła sobie do łazienki a ja sobie kimałam dalej :eviltong:

Posted

Dzisiaj rano natomiast pancia woła "Tuśka - takie doooobre mam dla Ciebie" i ślinka tak jakoś sama mi zaczęła spływać....

no i dostałam.... dobre coś :cool3:

Posted

I powiem Wam jeszcze że Tuśka dużo śpi i wypoczywa - to chyba już kwestia wieku i wagi. Niestety Krysia nie potrafi się oprzeć jej minom i wzrokowi, więc Asta wygląda jak wygląda. OPR Krysia dostała i czuje się winna - obiecała poprawę i więcej samozaparcia. Co z tego wyjdzie nie wiem. W sumie czekamy na wiosnę, bo wiadomo - więcej ruchu i te sprawy = pies w lepszej kondycji. Generalnie bez zmian - spokojny, dostatni żywot w otoczeniu miłości i ludziów, którzy kochają bezwarunkowo i zawsze :D:D

Posted

[quote name='Julica']spokojny, dostatni żywot w otoczeniu miłości i ludziów, którzy kochają bezwarunkowo i zawsze :D:D[/QUOTE]

czy może być coś lepszego? wspaniale. :p:p:p:p