Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moja Lejdi uwielbia pijanychl udzxi / meneli zawsze się dno nich cieszy, chociaż ona generalnie cieszy się do wszystkich , no chyba że ktoś zachowuje się jak sterotypowy zlodziej/zboczeniec/morderc tzw. jest jedyną osobą oprócz nas wieczorem na dworze, chodzi powoli , czy tym podobne, razem wzięte....

Posted

Bo ja fotki wstawiam na fp :p Na swoim profilu staram się nie spamować psami, przynajmniej swoim kundlem.

I śmiechem żartem, ale nie mam już kosza na śmieci w pokoju. Kurzyk stwierdził, że to jego budka i koniec! :D

Posted

Troszkę :p

Zamówiłam kotu żarcie, czekam na paczkę. I dzisiaj, uwaga, Kurzyk po raz pierwszy w historii położył się na biurku, na książkach, opierając łebek na mojej ręce, to taaakie słodkie <3 Lucjan, mój tymczas zawsze tak spał, a ten po raz pierwszy i mnie to rozkleiło.

Posted

On też taki niedotyklaski jest? ;)

Tzn. to nie tak, żę nie dotykalski. Po prostu ma fiu-bździu w głowie i pieszczochy sa jedynie na jego warunkach. To on decyduje kiedy początek oraz kiedy koniec pieszczot (pokazuje to dość boleśnie). Ogólnie jest przymilny i kochany... ale misiem do tulenia to on nie jest. Po prostu wszystkie ręce traktuje jak świetną zabawkę i tylko czasem zacznie się łsić i przymilać. Najczęściej, gdy jest głodny albo gdy przychodzą do nas goście, których nie zna. Po paru minutach, jak wszyscy zdążą się nim zachwycić, wszelkie mizianka obraca w zabawę i zaczyna znęcać się nad gośćmi :D

Magdo, dziękuję! :) Choć pogoda za oknem nie nastraja optymistycznie.