Istar19 Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 Słodkie to to. Jesteście jednak szaleni! :) jesteśmy ..od urodzenia :D Quote
Dzikie nieporadne Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 Moja Lejdi uwielbia pijanychl udzxi / meneli zawsze się dno nich cieszy, chociaż ona generalnie cieszy się do wszystkich , no chyba że ktoś zachowuje się jak sterotypowy zlodziej/zboczeniec/morderc tzw. jest jedyną osobą oprócz nas wieczorem na dworze, chodzi powoli , czy tym podobne, razem wzięte.... Quote
Aleksa. Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 Ja mam Cię na fb, a tych fotek nie widziałam :P Quote
Guest TyŚka Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 Bo ja fotki wstawiam na fp :p Na swoim profilu staram się nie spamować psami, przynajmniej swoim kundlem. I śmiechem żartem, ale nie mam już kosza na śmieci w pokoju. Kurzyk stwierdził, że to jego budka i koniec! :D Quote
Guest TyŚka Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 Nie stać mnie :p... zrobiłam małe podliczenie i aż nie chce mi się wierzyć: http://gamoniuspospolitus.blogspot.com/2015/10/zwierz-w-portfelu-pierwszy-rok-kota-w.html A mam wrażenie, że o czymś zapomniałam podczas liczenia... Quote
Guest TyŚka Posted October 12, 2015 Posted October 12, 2015 Troszkę :p Zamówiłam kotu żarcie, czekam na paczkę. I dzisiaj, uwaga, Kurzyk po raz pierwszy w historii położył się na biurku, na książkach, opierając łebek na mojej ręce, to taaakie słodkie <3 Lucjan, mój tymczas zawsze tak spał, a ten po raz pierwszy i mnie to rozkleiło. Quote
*Magda* Posted October 12, 2015 Posted October 12, 2015 Bo wie że paczka idzie dla niego :D :D :D :D Quote
Guest TyŚka Posted October 12, 2015 Posted October 12, 2015 kolejny post na blogu, tym razem dlaczego nie chcesz kota: http://gamoniuspospolitus.blogspot.com/2015/10/nie-decyduj-sie-na-kota.html#more Quote
Dzikie nieporadne Posted October 12, 2015 Posted October 12, 2015 On też taki niedotyklaski jest? ;) Quote
Guest TyŚka Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 On też taki niedotyklaski jest? ;) Tzn. to nie tak, żę nie dotykalski. Po prostu ma fiu-bździu w głowie i pieszczochy sa jedynie na jego warunkach. To on decyduje kiedy początek oraz kiedy koniec pieszczot (pokazuje to dość boleśnie). Ogólnie jest przymilny i kochany... ale misiem do tulenia to on nie jest. Po prostu wszystkie ręce traktuje jak świetną zabawkę i tylko czasem zacznie się łsić i przymilać. Najczęściej, gdy jest głodny albo gdy przychodzą do nas goście, których nie zna. Po paru minutach, jak wszyscy zdążą się nim zachwycić, wszelkie mizianka obraca w zabawę i zaczyna znęcać się nad gośćmi :D Magdo, dziękuję! :) Choć pogoda za oknem nie nastraja optymistycznie. Quote
Guest TyŚka Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 Chyba faktycznie mamy dziurawy dach :D Kotu parasol się podoba, pewnie też uważa, że mu pasuje ;p https://www.facebook.com/ExploreTalent/videos/10153647014968945/ Quote
Recommended Posts