Ty$ka Posted July 13, 2012 Author Posted July 13, 2012 [quote name='maryg22']Nie przesadzaj, nie widziałaś Joy na żywo, na zdjęciach mało co widać:lol:[/QUOTE] Nawzajem. :P [Mogłabym to samo powiedzieć o Morusie :eviltong:] Quote
Baton Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 [quote name='Ty$ka']Nawzajem. :P [Mogłabym to samo powiedzieć o Morusie :eviltong:][/QUOTE] Oj tam, oj tam ;) Ale Morus na zdjęciach na prawdę wygląda całkiem dobrze ;) Ciekawe czy tylko my dwie jesteśmy takie głupie, żeby ścinać psa nożyczkami do papieru...Przyznać się, kto jeszcze tak robił :mad: Quote
Ty$ka Posted July 13, 2012 Author Posted July 13, 2012 [quote name='maryg22']Oj tam, oj tam ;) Ale Morus na zdjęciach na prawdę wygląda całkiem dobrze ;) Ciekawe czy tylko my dwie jesteśmy takie głupie, żeby ścinać psa nożyczkami do papieru...Przyznać się, kto jeszcze tak robił :mad:[/QUOTE] A dziękujemy za słowa otuchy ;) E tam, my nie jesteśmy głupie :P My jesteśmy bardzo odważne, że bierzemy się za takie czynności zwykłymi nożyczkami ^^ Quote
Baton Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 Z resztą patrząc na ceny niektórych specjalnych nożyczek można zrozumieć dlaczego używamy zwykłych: [url]http://futrzakowo.pl/produkt-9573.html[/url] [url]http://futrzakowo.pl/produkt-9571.html[/url] Oczywiście są też takie za 15-20 złotych, ale co tam ;) Quote
Ty$ka Posted July 13, 2012 Author Posted July 13, 2012 [quote name='maryg22']Z resztą patrząc na ceny niektórych specjalnych nożyczek można zrozumieć dlaczego używamy zwykłych: [URL]http://futrzakowo.pl/produkt-9573.html[/URL] [URL]http://futrzakowo.pl/produkt-9571.html[/URL] Oczywiście są też takie za 15-20 złotych, ale co tam ;)[/QUOTE] Wow, aż sobie przysiadłam. Niezła cena ;) Zresztą jakbym inwestowała w sprzęt groomerski to zaopatrzyłabym się w maszynkę ;) Quote
Vesper Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 Witam u Moruska, dawno mnie nie było, więc sobie poczytam zaległości :) [SIZE=1](Wcześniej miałam nick arielka186).[/SIZE] Quote
Ty$ka Posted July 13, 2012 Author Posted July 13, 2012 [quote name='Vesper']Witam u Moruska, dawno mnie nie było, więc sobie poczytam zaległości :) [SIZE=1](Wcześniej miałam nick arielka186).[/SIZE][/QUOTE] Hej, hej :) cieszę się, że wróciłaś. Do czytania masz strasznie dużo, więc naprawdę podziwiam, że chce Ci się to wszystko czytać :P Quote
Baton Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 [quote name='Ty$ka']Wow, aż sobie przysiadłam. Niezła cena ;) Zresztą jakbym inwestowała w sprzęt groomerski to zaopatrzyłabym się w maszynkę ;)[/QUOTE] Nawet nie wpadłabym na to, że są nożyczki za 750 zł... [quote name='Vesper']Witam u Moruska, dawno mnie nie było, więc sobie poczytam zaległości :) [SIZE=1](Wcześniej miałam nick arielka186).[/SIZE][/QUOTE] No to faktycznie masz trochę do poczytania :) Jak to Ty$ka ostatnio stwierdziła... dogo świruje i samo dodaje Jej tu tyle nowych postów do galerii (tak... kilka stron dziennie:evil_lol:) Quote
Ty$ka Posted July 13, 2012 Author Posted July 13, 2012 [quote name='maryg22']Nawet nie wpadłabym na to, że są nożyczki za 750 zł... No to faktycznie masz trochę do poczytania :) Jak to Ty$ka ostatnio stwierdziła... dogo świruje i samo dodaje Jej tu tyle nowych postów do galerii (tak... kilka stron dziennie:evil_lol:)[/QUOTE] Ja też nie... Masakra... Hehe... no a nie? :D Przecież my tu wszyscy cicho siedzimy :D Quote
Baton Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 [quote name='Ty$ka']Ja też nie... Masakra... Hehe... no a nie? :D Przecież my tu wszyscy cicho siedzimy :D[/QUOTE] No wiesz... ja nic nie mówię... ewentualnie piszę :evil_lol: Więc jakby nie patrzeć siedzę cicho;) Quote
Ty$ka Posted July 13, 2012 Author Posted July 13, 2012 [quote name='maryg22']No wiesz... ja nic nie mówię... ewentualnie piszę :evil_lol: Więc jakby nie patrzeć siedzę cicho;)[/QUOTE] :evil_lol: Fakt... A ja zgłupiałam i czytam naszą galerię od początku. Nieraz miałam łzy radości, wzruszenia czy śmiechu. Jak np. wtedy, gdy czytałam moją historię o psie w łóżku :diabloti: Jeszcze nie skończyłam swojej galerii czytać, ale szczerze się wciągnęłam - idę dalej powspominać :eviltong: Quote
makot'a Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 O kurcze, jakie drogie nożyczki :lying: Podziwiam, że obcinasz Morusa sama.. ja RAZ spróbowałam LEKKO SKRÓCIĆ Łatkowi "szczecinę" na karku... zrezygnowałam po trzech machnięciach nożyczkami... :diabloti: Quote
Ty$ka Posted July 13, 2012 Author Posted July 13, 2012 [QUOTE=makot'a;19367498]Podziwiam, że obcinasz Morusa sama.. ja RAZ spróbowałam LEKKO SKRÓCIĆ Łatkowi "szczecinę" na karku... zrezygnowałam po trzech machnięciach nożyczkami... :diabloti:[/QUOTE] Ja zrezygnowałam po kilku machnięciach - i tak niegotowy pies jest do dnia dzisiejszego :eviltong: [quote name='phase']Bosz , ile wy piszecie. :shake: :evil_lol:[/QUOTE] Dobrze, już nie będę. I się nie dowiecie co u nas, ha! :diabloti: Quote
phase Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 [quote name='Ty$ka'] Dobrze, już nie będę. I się nie dowiecie co u nas, ha! :diabloti:[/QUOTE] Żartowałam........ :diabloti: Quote
Ty$ka Posted July 13, 2012 Author Posted July 13, 2012 [quote name='phase']Żartowałam........ :diabloti:[/QUOTE] NO ok... to mam dobrego newsa na koniec dnia. Pamiętacie Suri? [IMG]http://img12.imageshack.us/img12/2812/p1070357lh.jpg[/IMG] Znalazła nowy dom. Niedawno byłam u niej na wizycie p/a - Morusa nie poznała i skoczyła na niego z zębami, ale tak poza tym zmieniła się nie do poznania. Wyczesana, wykąpana jest śliczna. A ten jej uśmiech - no cudo :). Sucz mieszka z kolegą, dogiem niemieckim i naprawdę mogę powiedzieć, że to HAPPY END :D Quote
Talucha Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 [quote name='maryg22']Ciekawe czy tylko my dwie jesteśmy takie głupie, żeby ścinać psa nożyczkami do papieru...Przyznać się, kto jeszcze tak robił :mad:[/QUOTE] Ja :diabloti: Psa babci ścinam nożyczkami do papieru i wygląda koszmarnie :evil_lol: Ale to dla jego wygody. Suri jest śliczna, super, że ma dom :) I to jeszcze z dogiem niemieckim :loveu: Quote
rashelek Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 Co do tego ścinania jeszcze, to może teraz Morusa na gól i za krótko już nie obcinaj. W sierpniu to już pogoda nie ta, zaraz zacznie się robić chłodniej i mokrzej. Jak chcesz to zetnij trochę, ale nie za krótko bo nie odrośnie ;) Świetnie, że taki hepi endzik życie Suri zafundowało :loveu: Niesamowite szczęście :D Quote
Ptysiak Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 Hej:) Tak a propos wyprowadzenia się na weekend to ja zapraszam do mnie, przy okazji podszkolisz mi Ptysia :evil_lol: Quote
Baton Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 [quote name='Talucha']Ja :diabloti: Psa babci ścinam nożyczkami do papieru i wygląda koszmarnie :evil_lol: Ale to dla jego wygody.[/QUOTE] No to są nas trzy :multi: Quote
stokrotka.af Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 super,że Suri tak dobrze trafiła :) cioteczki nie straszcie mnie,że sierść do jesieni nie odrośnie :( może nie na full, ale chyba jednak troszke urośnie jednak... Quote
Ty$ka Posted July 14, 2012 Author Posted July 14, 2012 [quote name='Talucha']Ja :diabloti: Psa babci ścinam nożyczkami do papieru i wygląda koszmarnie :evil_lol: Ale to dla jego wygody. Suri jest śliczna, super, że ma dom :) I to jeszcze z dogiem niemieckim :loveu:[/QUOTE] Hehe... Może załóżmy Klub Nożyczkowych Herosów? :diabloti: Też się bardzo cieszę. Fajnie razem wyglądają, taki Flip i Flap :lol: [quote name='rashelek']Co do tego ścinania jeszcze, to może teraz Morusa na gól i za krótko już nie obcinaj. W sierpniu to już pogoda nie ta, zaraz zacznie się robić chłodniej i mokrzej. Jak chcesz to zetnij trochę, ale nie za krótko bo nie odrośnie ;-) Świetnie, że taki hepi endzik życie Suri zafundowało :loveu: Niesamowite szczęście :-D[/QUOTE] Buuu... ciotka masz rację :placz: Pies musi być taki, jaki jest. Ale pranie i tak go czeka :eviltong: Prawda? :) Tym bardziej, że do najmłodszych nie należy. Takie chwile jak ta przywracają nadzieję w ludzi :) [quote name='Ptysiak']Hej:smile: Tak a propos wyprowadzenia się na weekend to ja zapraszam do mnie, przy okazji podszkolisz mi Ptysia :evil_lol:[/QUOTE] Hej.... buuu, goście zaraz będą :-( OK. To dawaj mi adres na PW i przylecę helikopterem (masz garaż dla niego?^^). A w zamian za chleb i dach nad głową Ptysiaka zamęczę :evil_lol: [quote name='maryg22']No to są nas trzy :multi:[/QUOTE] Hehe, mamy powód do radości :D [quote name='stokrotka.af']super,że Suri tak dobrze trafiła :smile: cioteczki nie straszcie mnie,że sierść do jesieni nie odrośnie :-( może nie na full, ale chyba jednak troszke urośnie jednak...[/QUOTE] Mieszka niedaleko mnie, więc będę ją śledzić 8) Oczywiście, że troszkę urośnie. Z tym, że psa podwórkowego lepiej już nie ścinać... ;) Quote
Ty$ka Posted July 14, 2012 Author Posted July 14, 2012 Lecę przyjmować gości. Odezwę się do Was po weekendzie, o ile ten nalot ludzi przeżyję. :razz: Pozdrawiamy. Quote
Ptysiak Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 Garaż za mały na helikopter ale zawsze można na dachu postawić :D Nie tylko chleb się znajdzie, grilla zrobimy itd... ;) Nie wiem czy dasz radę go zamęczyć ale powodzenia :evil_lol: Może nie będzie tak źle i przeżyjesz nalot ;) Quote
Oscar Patric Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 oby więcej takich dobrych wieści-jak u Suri:) pozdrawiamy cieplutko:) Quote
Recommended Posts