stokrotka.af Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 ja naprawdę nie rozumiem czemu tak narzekasz na Moruska, niedobra Pańcia :mad: to taki słodziak :loveu: Quote
vege* Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='Ty$ka'] Czy te oczy mogą kłamać? Też pytanie, oczywiście, że nie! :loveu: Quote
Ty$ka Posted July 17, 2012 Author Posted July 17, 2012 [quote name='rashelek']Haha i teraz co bardziej upierdliwe? :lol: No byłoby nudno. A tak to wiesz, jest chociaż jedna różnica, skoro charakter i wygląd ten sam! :D Robienie za wyrzutnię do piłek :eviltong: Tak czy siak chciałabym mieć psa, lubiącego zabawki -wtedy nasze szkolenie byłoby bardziej atrakcyjne ^^ Ano tak, zgadza się :D [quote name='Jean']Ej! ładnie Morus w nowej fryzurze wygląda! :smile: Nie wiem co się tak kryłaś :P Moja wczoraj próbowała biegać i po 3 susłach łapka znów zaczęła krwawić :-( Tak mi jej żal, bo niewybiegana biedulka chodzi i smutna.. Jeszcze kusi mnie podciąć sierść na brzuchu, ogon i te firanki na grzbiecie, ale jakoś nie mam odwagi ;). Ojej... No niestety zranienie poduchy nie jest o tyle bolesne, co dość krwawe. Na szczęście to miejsce szybko się goi. Możesz ją pomęczyć nieco umysłowo, bo bieganie na razie - jak zauważyłaś - odpada. Dacie sobie radę i uporacie się z tą łapą. :* [quote name='Patik']Morusowe oczy normalnie są hipnotaizing :diabloti: Jest śliczny a przez to Dogo ciągle nie mogę wejść do nikogo jedynie przez google wy też tak macie ?? Uważaj, bo Cię serio zahipnotyzuje :eviltong: :loveu: Ja wchodzę na stronę główną dogo i klikam pierwszy lepszy temat, z którego dopiero mogę wejść w swoje subskrycje. [quote name='Jean']Ja klikam najpierw zakładkę forum, potem pierwszy lepszy wątek i dopiero wtedy mogę wejść w ustawienia i subksrybowane wątki.. No, to my tak samo wchodzimy :D [quote name='zmierzchnica']http://img52.imageshack.us/img52/9105/p1080841n.jpg Cudaśny puchatek, uwielbiam go, bo mi Luśkę przypomina :lol: Proszę wygłaskać i wymiziać koniecznie! Sesja mnie odcięła od dogomaniackiego życia zupełnie, cóż to za szczeniaki, będziesz mieć drugiego psa? Opowiadać proszę! A ja uwielbiam Luśkę, bo nawet charakterem to nasze klony :lol: Zaraz go wygłasiam i wymiziam :) Szczeniaczki zaprzyjaźnionej hodowczyni, zresztą moim skromnym zdaniem najlepszej w Polsce ;). Moim marzeniem jest drugi pies, a co dopiero husky od Ady, ale niestety mogę sobie jedynie śnić o spełnieniu tego marzenia. Jednak zawsze ilekroć rodzą się szczenięta u Ady to przeżywam, jakbym to sama brała psa :eviltong: Niestety, jak zwykle - moi faworyci na razie szukają właścicieli na warunek hodowlany (ostatnim razem od dnia jej narodzin zakochałam się w Liorze, w Largo i Lotosie, a teraz w wilczastej), zobaczymy jak się rozwiną tym razem, ale Ada ma nosa, a ja to szczęście, że zawsze muszę "zaklepać" sobie faworyta najbardziej wystawowego :razz:. Oczywiście znowu będę rodzinkę męczyć o psa (jak zawsze, gdy jest miot anana amarokowy), ale nic z tego nie wyjdzie. Zresztą ja tam za szczylami nie przepadam - za dużo pracy z nimi jest, a łatwo im ulec :evil_lol: [quote name=':: FiGa ::']http://img52.imageshack.us/img52/9105/p1080841n.jpg Piekny :loveu: :loveu: [quote name='stokrotka.af']ja naprawdę nie rozumiem czemu tak narzekasz na Moruska, niedobra Pańcia to taki słodziak Hehe... ja nie narzekam Ja tylko wymagam dużo od siebie i swojego podopiecznego :P Słodziak nie słodziak, ale zaraza wredna [quote name='vege*']Też pytanie, oczywiście, że nie! Tylko czasem wodzić lubią Quote
rashelek Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 No widzisz :lol: Chcesz wpaść do nas, zamienimy się na troche potworami? :D Masz już pierwsze foty kluskuf? Quote
Ty$ka Posted July 17, 2012 Author Posted July 17, 2012 [quote name='rashelek']No widzisz :lol: Chcesz wpaść do nas, zamienimy się na troche potworami? :D Masz już pierwsze foty kluskuf?[/QUOTE] To Ty wpadaj do nas - od razu zobaczysz Endusława i będziesz mieć okazję wyczochrać Silvera oraz Aliego :P Właśnie mam i ryczę... Bo moja faworytka to cuuudo - nigdy nie widziałam piękniejszej księżniczki. :loveu: I w dodatku wilczasta, a wiecie, że nie ma dla mnie nic piękniejszego niż wilczaste husky! :loveu::loveu: Ratunku, zakochałam się w niej, a każdego dnia będzie coraz gorzej :placz: Chyba pojadę do Ady i ją ukradnę, choć pewnie tę kluskę Ada pilnuje jak oka w głowie. :placz: I Ryjek (mamusia) pewnie też nie odstępuje jej na krok, ale tę przekupię kiełbasą, więc spokojna głowa. :razz: Buuu, ja chcem księżniczkę - dlaczego świat jest taki niesprawiedliwy? :placz: Quote
Ty$ka Posted July 17, 2012 Author Posted July 17, 2012 [quote name=':: FiGa ::']To bierz ja i niech sie dzieje co chce :D[/QUOTE] Hehe... to nie takie proste. Zobaczymy jak będzie się rozwijać, ale na razie Ada chce ją dać komuś tylko na warunku hodowlanym, a u mnie wystawianie psów odpada (a co dopiero odchować miot lub coś takiego) :P Po prostu nie widzę siebie w tej roli ;) Quote
:: FiGa :: Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 A nuz wyjdzie pozniej potworna wada zgryzu i sunia nie bedzie do wystawiania :evil_lol: Oczywiscie jej tego nie zycze :lol: Quote
Ty$ka Posted July 17, 2012 Author Posted July 17, 2012 [quote name=':: FiGa ::']A nuz wyjdzie pozniej potworna wada zgryzu i sunia nie bedzie do wystawiania :evil_lol: Oczywiscie jej tego nie zycze :lol:[/QUOTE] No... masz szczęście, że żartujesz :lol: Bo wilczastych hasiorów brakuje w polskiej hodowli ;P Quote
rashelek Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 A gdzie Ty mieszkasz konkretnie? To się może zastanowię :evil_lol: Pokazuj maluchy i księżniczkę! Quote
Fantowa Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Długo nas u Was nie było. Nowe foteczki daj, niech no ja sobie dobrze Twojego futrzaka przypomnę :eviltong: Quote
Ty$ka Posted July 17, 2012 Author Posted July 17, 2012 [quote name='rashelek']A gdzie Ty mieszkasz konkretnie? To się może zastanowię :evil_lol: Pokazuj maluchy i księżniczkę![/QUOTE] Roztocze, południowy wschód :eviltong: A zdjęcia Wam pokażę później, warto jest czekać :) [quote name='Fantowa']Długo nas u Was nie było. Nowe foteczki daj, niech no ja sobie dobrze Twojego futrzaka przypomnę :eviltong:[/QUOTE] Cieszymy się z powrotu :) Zdjęcia są wczorajsze, cofnij się o stronę albo dwie :evil_lol: Quote
Fantowa Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Aaaa już widzę :oops: http://img822.imageshack.us/img822/5040/p1080827n.jpg jakie super szeleczki macie! :loveu: Quote
Ty$ka Posted July 17, 2012 Author Posted July 17, 2012 [quote name='Fantowa']Aaaa już widzę :oops: http://img822.imageshack.us/img822/5040/p1080827n.jpg jakie super szeleczki macie! :loveu: Coś się zawstydzasz :D Masz prawo nie widzieć fotek, bo jak my się rozgadamy to fotki znikają :P Niebieskie, odblaskowe no i łatwe do mycia :) Też się z nich cieszę. Jedyne, co bym w nich zmieniła to lepsze zapięcie :P Quote
Aleksa. Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Witam się u Was ! :hand: aż wstyd że jeszcze u was nie byłam.:oops: Quote
Ty$ka Posted July 17, 2012 Author Posted July 17, 2012 [quote name='Aleksandra95']Witam się u Was ! :hand: aż wstyd że jeszcze u was nie byłam.:oops:[/QUOTE] Hej, hej :) I kolejna się zaczerwieniła :lol: Wszystko jest do nadrobienia =)) Quote
rashelek Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 To chyba trochę daleko, nie? Tramwajem nie podjadę? :lol: Quote
Ty$ka Posted July 17, 2012 Author Posted July 17, 2012 [quote name='rashelek']To chyba trochę daleko, nie? Tramwajem nie podjadę? :lol:[/QUOTE] Niestety nie. Pociągiem próbuj, odbiorę Cię z Bełżca i razem podreptamy na spacer do mojego miasteczka (raptem 0,5-1h drogi szybkim marszem po lasach i polach) :lol: Od razu spacer zaliczymy :P Quote
Baton Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='Ty$ka']Hej, hej :) I kolejna się zaczerwieniła :lol: Wszystko jest do nadrobienia =))[/QUOTE] Może i jest do nadrobienia...ale trochę by to zajeło:lol: Quote
rashelek Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Długość trasy: 359.2km Szacowany czas przejazdu: 6h 44 min To nie napawa optymizmem :roll: Quote
Ty$ka Posted July 17, 2012 Author Posted July 17, 2012 [quote name='maryg22']Może i jest do nadrobienia...ale trochę by to zajeło:lol: Oj tam :P. Jak ja ostatnio czytałam od początku morusową galerię to nie było tak źle, o 22. skończyłam :lol: [quote name='rashelek']Długość trasy: 359.2km Szacowany czas przejazdu: 6h 44 min To nie napawa optymizmem Szukasz dziury w całym :D Warto się poświęcić i przyjechać z Mikowatą do klona, nie sądzisz? :lol: A tak swoją drogą zrobię reklamę i zaproszę Was na wątek w moim banerku. 5 owczarków nie ma gdzie się podziać, niektóre są w tragicznym stanie, wszystkie są wygłodzone. Są to malinki i onki, szukają DT. Quote
rashelek Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Ja nie mówię, że nie byłoby warto, broń borze! Raczej zastanawiam się czym bym dotarła, chyba z buta :lol: Quote
phase Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='Ty$ka']Oj tam :P. A tak swoją drogą zrobię reklamę i zaproszę Was na wątek w moim banerku. 5 owczarków nie ma gdzie się podziać, niektóre są w tragicznym stanie, wszystkie są wygłodzone. Są to malinki i onki, szukają DT. [/QUOTE] Ja także się dołączę i zapraszam na wątek tych psiaków... Quote
Baton Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='Ty$ka']Oj tam :P. Jak ja ostatnio czytałam od początku morusową galerię to nie było tak źle, o 22. skończyłam :lol: [/QUOTE] A o której zaczęłaś ? :) Quote
Ty$ka Posted July 17, 2012 Author Posted July 17, 2012 [quote name='rashelek']Ja nie mówię, że nie byłoby warto, broń borze! Raczej zastanawiam się czym bym dotarła, chyba z buta :lol:[/QUOTE] No, masz szczęście :mad: (kolejna już dziś osoba, której się pofarciło :P) Zawsze mogę Ci zorganizować transport, chcesz? :lol: [quote name='phase']Ja także się dołączę i zapraszam na wątek tych psiaków...[/QUOTE] ;) [quote name='maryg22']A o której zaczęłaś ? :smile:[/QUOTE] A nie wiem ^^ Pisałam o tym tutaj parę dni temu, ale nie chce mi się szukać :cool3: Chyba mi się nie dziwisz =) Quote
Recommended Posts