rashelek Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 Ano taki urok marzeń i zachcianek :) Musisz to przecierpieć i tyle, jeszcze przyjdzie na Ciebie pora, zobaczysz ;) Quote
Ty$ka Posted July 15, 2012 Author Posted July 15, 2012 [quote name='rashelek']Ano taki urok marzeń i zachcianek :) Musisz to przecierpieć i tyle, jeszcze przyjdzie na Ciebie pora, zobaczysz ;)[/QUOTE] O Boszz... jak to brzmi :D hehe I znów będzie, żeśmy przegadały całą stronę :lol: Chyba ciotki Morusowe muszą się do tego przyzwyczaić, nie ma innego wyjścia ;P Quote
Baton Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 [quote name='Ty$ka']Bo chciałam wymusić na Was proszenie o fotki :diabloti: Ale jak tak to pfff... :> Będzie ich niewiele =P[/QUOTE] Bardzo ładnie prosimy o nowe fotki :Rose: Teraz lepiej ? ;) Quote
rashelek Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 Hahaha nie dramatyzuj :evil_lol: Ale fakt, zabrzmiało trochę makabrycznie :D Kto przegadał, przecież ja cicho jestem! :lol: Quote
Baton Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 [quote name='rashelek']Kto przegadał, przecież ja cicho jestem! :lol:[/QUOTE] Nikt nie przegadał... przecież to dogo świruje :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted July 15, 2012 Author Posted July 15, 2012 [quote name='maryg22']Bardzo ładnie prosimy o nowe fotki :Rose: Teraz lepiej ? ;)[/QUOTE] Ujdzie w tłumie :eviltong: [quote name='rashelek']Hahaha nie dramatyzuj :evil_lol: Ale fakt, zabrzmiało trochę makabrycznie :-D Kto przegadał, przecież ja cicho jestem! :lol:[/QUOTE] Trochę :diabloti: Wcale mnie tym nie pocieszyłaś :razz: No ba 8) [quote name='maryg22']Nikt nie przegadał... przecież to dogo świruje :evil_lol:[/QUOTE] Ależ oczywiście. :cool3: Chciałam coś Wam pokazać... ale buu, robiłam porządki na komputerze i nie mogę teraz znaleźć. No nic, obejdzie się dzisiejszy wieczór bez fotek ;] Może przeżyjecie to jakoś, a jak nie to też nic się nie stanie :evil_lol: Quote
sunshine Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 Co to za czarna pięknosć jest :O Ja tak wzdycham do wilczaków z Peronówki... ojj niech no tylko skończę studia ;] Quote
Baton Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='Ty$ka']Ujdzie w tłumie :eviltong:[/QUOTE] Jak to ujdzie w tłumie?!:crazyeye: a ja się tak starałam:-( Nawet kwiatki dostałaś:-D Quote
Ty$ka Posted July 16, 2012 Author Posted July 16, 2012 [quote name='sunshine']Co to za czarna pięknosć jest :O Ja tak wzdycham do wilczaków z Peronówki... ojj niech no tylko skończę studia ;] Miło Was widzieć :loveu: Śliczny, prawda? :loveu: Pan jest z tej hodowli: http://www.chugach.pl/node/139 Oj tak, z Peronówki mają śliczne CzW. Zawsze się nimi zachwycam ;) Widzę, że każdy czeka tylko do skończenia studiów :razz: A Shirka pewnie będzie maltretować biednego wilka :shake::evil_lol: [quote name='maryg22']Jak to ujdzie w tłumie?!:crazyeye: a ja się tak starałam:-( Nawet kwiatki dostałaś:-D Kwiatki chętnie przyjmę i postawię w wazonie :razz: Jednak skoro simę starałaś to fotek będzie tyle samo, co zwykle :p [quote name='stokrotka.af']ale Wy tu macie rozterki.... ;-) Hehe... życie jest brutalne jak to mówią :eviltong: Quote
rashelek Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Proszę mnie w nic nie wrabiać, mnie tu nie było i nic nie pisałam! :scared: Ja nie czekam na koniec studiów, bo to i tak nic nie zmieni. W obecnej sytuacji i tak można powiedzieć, że 2 psy mam, także... :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted July 16, 2012 Author Posted July 16, 2012 [quote name='rashelek']Proszę mnie w nic nie wrabiać, mnie tu nie było i nic nie pisałam! :scared: Ja nie czekam na koniec studiów, bo to i tak nic nie zmieni. W obecnej sytuacji i tak można powiedzieć, że 2 psy mam, także... :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol: No tak... masz dwa psy - prawie :diabloti: A właściwie to trzy: latem Mikę podmieniasz na jakąś krótkowłosą lasencję :mad: Quote
rashelek Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Widzisz, full wypas :cool1: Mika jest taka niereprezentacyjna latem, owłosiony ochłap, fuj fuj :D Quote
Ty$ka Posted July 16, 2012 Author Posted July 16, 2012 rashelek, no jak możesz tak o Mice mówisz - a idź Ty niewdzięczniku :D Powinnaś ją tylko miziać i czochrać :D DominikaAnna, mizianki przekazane =) unikowatydiament witamy, witamy w jakże piękny dzień :) Również ślemy pozdrowienia. Kochani, wczoraj przeczuwałam, że to już TEN czas. Dlatego tak miałam ten kryzys no... Przyszłam ogłosić wszem i wobec, że dzieciaczki są już na świecie :laola: Jestem roztrzęsiona z tych emocji :cunao:Moje serce ma żałobę zmieszaną z radością. Niech się dzieciaczki dobrze chowają :BIG: A teraz lecę z psem na spacer. Nieco ochłonąć. ;] Quote
Baton Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='Ty$ka'] Kochani, wczoraj przeczuwałam, że to już TEN czas. Dlatego tak miałam ten kryzys no... Przyszłam ogłosić wszem i wobec, że dzieciaczki są już na świecie :laola: Jestem roztrzęsiona z tych emocji :cunao:Moje serce ma żałobę zmieszaną z radością. Niech się dzieciaczki dobrze chowają :BIG: A teraz lecę z psem na spacer. Nieco ochłonąć. ;][/QUOTE] Super :multi: Ile jest maluchów? ;) Mam nadzieję, że jakoś przejdziesz przez tą żałobę. ;) Tylko nie zapomnij o aparacie...zdjęcia miały być:lol: Quote
Ty$ka Posted July 16, 2012 Author Posted July 16, 2012 [quote name='maryg22']Super :multi: Ile jest maluchów? ;) Mam nadzieję, że jakoś przejdziesz przez tą żałobę. ;) Tylko nie zapomnij o aparacie...zdjęcia miały być:lol:[/QUOTE] Jest 6 szczeniaków :) Będzie źle... ale dam radę... nawet zdjęć Ada jeszcze nie pokazała :( Spokojnie, aparat już naładowany. I teraz już zamykam komputer i lecę na spacer :P Quote
Baton Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='Ty$ka']Jest 6 szczeniaków :) Będzie źle... ale dam radę... nawet zdjęć Ada jeszcze nie pokazała :( Spokojnie, aparat już naładowany. I teraz już zamykam komputer i lecę na spacer :P[/QUOTE] Czyli 6 małych rozbrykanych kuleczek :loveu: W takim razie czekamy do Twojego powrotu;) Quote
Ty$ka Posted July 16, 2012 Author Posted July 16, 2012 [quote name='maryg22']Czyli 6 małych rozbrykanych kuleczek :loveu: W takim razie czekamy do Twojego powrotu;)[/QUOTE] Ano, fajna gromadka :loveu: Nie wyobrażam sobie jak ostatnio Ada mogła sobie radzić z 11 diablątkami :razz::razz: A po co czekać? :diabloti: Z tego wrażenia tak ręce mi się trzęsły (normalnie jakby sama urodziła :cool3:) i miałam głowę zaprzątniętą anana amorkami, że zdjęcia mi nijak powychodziły. :eviltong: [quote name='phase']No pięknie! Czekamy na foteczki. :-D[/QUOTE] Na szczeniakowe to sobie poczekacie jeszcze aż Ada nie wstawi je na swoją stronę, a na Morusowe... hmm... nie wiem naprawde na co czekacie :razz:. Bo fotek ni ma... nie ma za dużo. :P Quote
phase Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='Ty$ka']Bo fotek ni ma... nie ma za dużo. :P Ale jakieś są? :D Quote
Ty$ka Posted July 16, 2012 Author Posted July 16, 2012 Na spacerze nie miałam okazji robić zdjęć aż do czasu, gdy nie spotkaliśmy trzy pieski w typie chihuahua i te ich wrrrr na widok Morusa :evil_lol:. Jeden z nich, ten największy ośmielił się do nas podejść. Na początku niepewnie tuptał koło nas, a potem był tak upierdliwy wobec Rusa, że musieliśmy sobie pójść. Jednak zanim to nastąpiło, zdążyła zrobić aż 3 wyraźne zdjęcia z udziałem owego herosa (reszta się zamazała) :diabloti: Maszerujemy sobie ładnie, mijając obojętnie wszystkich ciumkaczy :) Czy te oczy mogą kłamać? cdn. Quote
Baton Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 http://img440.imageshack.us/img440/4843/p1080824x.jpg Jakie cudo:loveu: http://img576.imageshack.us/img576/3293/p1080836z.jpg Nie, te oczy nie mogą kłamać...;) http://img88.imageshack.us/img88/8215/p1080826t.jpg Ale fajnie tu Morus wyszedł :lol: Quote
Ty$ka Posted July 16, 2012 Author Posted July 16, 2012 Zdecydowanie nie :D I fotki już podwórkowe :P Daj piłeczkę Pobaw się ze mną! Rzuć piłeczkę, rzuuuć! Gonienie piłeczki i próba jej schwytania I piesek zabawą się znudził, więc nie mam więcej zdjęć :D Quote
Recommended Posts