Ty$ka Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 Nie wiem co się dzieje, ale żabka nie chce załadować wszystkich zdjęć :roll: Mordowałam się z nią 2h i mówię dość. No, nic. Będzie tylko tyle ;) cdn Quote
Ty$ka Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 Mamo, idziesz? Zostawiam ślady... w razie gdybyśmy się zgubili O, tutaj ktoś był Wiewióreczko, kochana... zeskocz tutaj - dam Ci orzecha :evil_lol: Nie, to nie! Idziemy, matka! cdn Quote
Ty$ka Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 Matka, zwolnij! ...bo to ja mam być z przodu. A w tej chwili to ja przystanęłam, by pozachwycać się widokami :). Na przykład takim: cdn Quote
Ty$ka Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 Albo takim :) No, ale ten jest najpiękniejszy :cool3: No, już! Idziemy! Ja tam idę! cdn Quote
Ty$ka Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 A Ty rób jak chcesz! Ja, rzecz jasna, jak przystało na krnąbrną uczennicę przystanęłam i pozachwycałam się jaką mamy zdolną młodzież ;-). Własnymi rękami w środku lasu zrobili sobie taki oto tor na motocykle, quady, rowery i rolki (on jest ogromny, w kadrze uchwyciłam zaledwie niewielką jego część): Mój arystokrata :loveu: I niuchacz :loveu: cdn Quote
Ty$ka Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 Jean, to dopiero zalążek tego, co kryje w sobie Roztocze - każdy las jest taki piękny :). A cuda Wam pokażę za niedługo, kiedy wybiorę się z Morusem w podróż po Roztoczu. Jaki dziwny jest ten świat.... I na razie to tyle, ale zostało mi jeszcze ponad 20 zdjęć, które "zabce" się nie podobają ;) Quote
Istar19 Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 zdjęcia i Morusek na nich cudne :D co do terenów .. pięknie tam macie! ...choć ja na swoje katowickie lasy nie narzekam :) Ty$ka nie wiem jak żabka zazwyczaj działa, ale np ja używam Picassa do wgrywania zdjęć ...szybko się wgrywa (przez progam można) i dużo miejsca na zdjęcia :) no i nigdy mi się nie zdarzyło by coś nie działało ^^ Quote
Ty$ka Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 Katowice powiadasz? Hmm... lubię śląsk :). Na pewno kiedyś i do Katowic zajrzę. Dzięki za radę, na razie ImageShack (żabka) wgrywa zdjęcia, ale cii! Bo się jeszcze zbuntuje :lol: Quote
heksa82 Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 http://imageshack.us/photo/my-images/210/p1060769v.jpg/ - piękniś :loveu: Faktycznie tereny macie do pozazdroszczenia :cool3: Quote
Ty$ka Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 No i ostatnia porcja zdjęć. :) Już ładny wyszedł mi kadr, jakość nawet całkiem, całkiem, a te Trzpiot ogonem się nagle zasłonił... :D I po zdjęciu zostało takie coś... Morusowy brązowy ogon :D cdn Quote
Ty$ka Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 I macie trochę przyrody :D Ostatnie spojrzenie na las ;) I powoli wracamy do domu =) cdn Quote
Ty$ka Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 Koniec wolności :diabloti: (ale mój cień wyszedł gruuuby... pewnie przez kurtkę, plecak i inne akcesoria niesione w ręce :P) Nagłe spotkanko z psem I powrót do domu laskiem (tak... mieszkańcy czystością nie grzeszą :shake:) To tyle. =) Quote
Ty$ka Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 [quote name='heksa82']http://imageshack.us/photo/my-images/210/p1060769v.jpg/ - piękniś :loveu: To tylko pozory :lol: To jest najokropniejszy brzydal :lol: [quote name='heksa82']Faktycznie tereny macie do pozazdroszczenia :cool3: Zapraszamy na urlop w nasze strony :cool3: Quote
heksa82 Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Ty$ka napisał(a):Zapraszamy na urlop w nasze strony :cool3: Uważaj co piszesz, bo nam dwa razy powtarzać nie trzeba :eviltong: Quote
Ty$ka Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 heksa82 napisał(a):Uważaj co piszesz, bo nam dwa razy powtarzać nie trzeba :eviltong: Ależ ja mówię całkiem poważnie :D Quote
rashelek Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Super zdjęcia :loveu: Morus jak zawsze się pięknie prezentuje. Jak tak patrze na wasz las, to utwierdzam się w przekonaniu, że nasz nie jest ani trochę malowniczy. To smutne :( Jak będziesz na śląsku, to nie zapominaj o nas! :loveu: Quote
Ty$ka Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 rashelek napisał(a):Super zdjęcia :loveu: Morus jak zawsze się pięknie prezentuje. Dzisiaj go nawet nazwałam Panem Arystokratą, bo wszystkich miał w głębokim poważaniu i chodził baaardzo dumnie :D rashelek napisał(a):Jak tak patrze na wasz las, to utwierdzam się w przekonaniu, że nasz nie jest ani trochę malowniczy. To smutne :( Oj, wybacz. Nie miałam na celu wprowadzić Ciebie w chandrę :lol:. Ale jak chcesz to do nas wpadaj na wakacje =) [założę się, że za to Wasz las jest czystszy od niejednego naszego :eviltong:] rashelek napisał(a):Jak będziesz na śląsku, to nie zapominaj o nas! :loveu: Ależ oczywiście... Tylko tylu mam znajomych na śląsku, że chyba jeden wypad w ten region nie wystarczy, by wszystkich odwiedzić :roll: :cool3: Quote
paoiii Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Na niektórych to taki buszujący w zbożu :loveu: :D Quote
Patik Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Jaki on śliczny:loveu: zawsze taka mordka uśmiechnięta :p Quote
Ty$ka Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 paoiii napisał(a):Na niektórych to taki buszujący w zbożu :loveu: :D Miał nadzieję, że znajdzie tam jakieś stworzonko, które może upolować :cool3:. No, ale nadzieja zawsze prysnęła, gdy ten grubas głośno wchodząc w zarośla, mocno hałasował, tym samym ostrzegając małe stworzonka przed potFFForem (czyt. sobą) :cool3: Patik napisał(a):Jaki on śliczny:loveu: :loveu::loveu::loveu: Patik napisał(a): zawsze taka mordka uśmiechnięta :-P Eee tam... ;) ma chwilę zadumy, ma dni, w których nic mu się nie chce. Uśmiech z jego mordki znika także kiedy ma spacer na smyczy, bo on lubi być wolny jak ptak :loveu:. No, ale nie zawsze mu Pańcia pozwala (albo nie może spuścić psa, albo nie chce). Tak czy siak to nie przeczę, że jest doskonałym pocieszaczem :loveu: deer_1987 napisał(a):Boski ma ten ogon :loveu: :loveu: Dla mnie taki nieco śmiszny... ni to czarny, ni to brązowy :eviltong: Quote
makot'a Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 U nas w lasach tez niestety syf, że aż żal patrzeć... dopiero jak się wejdzie głębiej to się robi czysto, bo mieszczuchy zażywające "łona natury" wjeżdżając praktycznie do lasu samochodem i śmiecąc niemiłosiernie, tam już nie docierają... za leniwi są chyba :diabloti: Quote
dagg Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 http://img850.imageshack.us/img850/8467/p1060749o.jpg fajne macie tereny do spacerów, ja muszę się przyznać, że boję się chodzić po lesie, zawsze wybieram otwarty teren ;) Quote
Recommended Posts