Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='pina_collie']Mam banerek do Waszej galeri:

O, dziękujemy pięknie :loveu::loveu::loveu:

[quote name='pina_collie']Jasne że ładnie w różowym :D
Tylko dlaczego ludzie się patrzą krzywo i od razu zakładają, że to suczka? :evil_lol:

[quote name='ewes']ale miał towarzyszy do zabaw, czy jak kto woli walk :-D
Niestety, Max, Bestia i Klusek są fajni... ale oddzielnie... zupełnie go olali, gdy byli w takim stadku :placz: No, ale odwołałam M. i równie fajnie się ze mną bawił ;)

[quote name='deer_1987']http://img403.imageshack.us/img403/3995/p1060705s.jpg
cudny ma ten ogon :loveu:
Ogon a'la szpic :cool3:

Też go kocham :loveu:.

Morus zawsze go zwija, gdy jest szczęśliwy, gdy biega, skacze i ma zajęcie. Prostuje go rzadko - gdy jest zaintrygowany czymś, choć się nieco boi (nie wie czego się spodziewać), kiedy jest zmęczony lub kiedy chce odstraszyć psa :cool3:

Posted

Patik napisał(a):
Śliczne :D

Dziękujemy :p

Molowe napisał(a):
ale fajna relacja, Morusek jak zawsze boski

Ależ nie kadź tak nam, bo się jeszcze popadniemy w pychę :evil_lol:

Molowe napisał(a):
no i pięknie mu w różowych ? tak to chyba są różowe szelki mniejsza o kolor cudnie mu pasują :loveu:

To taki jaskrawy różowy, który pod słońce nabiera taki lekko pomarańczowy kolor ;). No, ale tak czy siak róż ;]

Joann napisał(a):
w różowym mu do pyska;] hehe

Dzięki ;] Mnie też się chłopak podoba w różowym :loveu:

heksa82 napisał(a):
Ależ on wiecznie jest uśmiechnięty ;)

Trafił mi się taki optymista. No, ale "jaki pan, taki kram", hehe :razz:

Posted

Ty$ka napisał(a):
To taki jaskrawy różowy, który pod słońce nabiera taki lekko pomarańczowy kolor ;). No, ale tak czy siak róż Mnie też się chłopak podoba w różowym :loveu:

super Moruskowi pasuje <33 teraz już nic nie podważy jego męskości :) mnie się nawet bardzoo podoba :loveu:

Posted

[quote name='Kirinna']nie lubię różowego:)
Gdybyś powiedziała mi jeszcze rok temu, że mój pies będzie chodził w różowym parsknęłabym śmiechem... :razz: Też nie lubiłam różowego, tfu! co ja mówię - NIENAWIDZIŁAM go :diabloti:... Do czasu... aż nie spotkałam maszerki, która ma różowy zaprzęg i hopla na punkcie różu (pozdrawiam Cię serdecznie, Aniu ;-)) - na początku jej zamiłowanie do tego koloru (wówczas dla mnie okropnego) mnie szokowało, z czasem się przyzwyczaiłam, aż ostatecznie róż zaakceptowałam i nawet polubiłam :lol:

[quote name='pina_collie']Popieram ja nienawidzę ,ale nie chciałam być nie miła :evil_lol:

Miła być nie musisz, wolę osoby szczere aniżeli miłe z pozoru :eviltong:

[quote name='pina_collie']Ty$ka :-o skorzystałaś z banerka ,którego ci zrobiłam :-o :-o
A no tak... Fajny to i wykorzystałam (co w tym dziwnego =) ). Jeszcze raz dziękuję Ci za jego wykonanie ;)

[quote name='Molowe']super Moruskowi pasuje <33 teraz już nic nie podważy jego męskości :smile: mnie się nawet bardzoo podoba :loveu:
Dziękujemy :). Za to mój brat stwierdził, że nigdy nie pokazałby się tak z psem... dodajmy, że on nigdy nie chodzi z nim na spacery :roll: :cool3:
Róż jak róż... sam w sobie nie ma uroku, za to na M. pasuje jak ulał :lol:

[quote name='ilonab']Śliczny ten Twój Morusek :loveu:
Witamy nową cioteczkę :loveu:
Dziękujemy ;]

[quote name='ilonab']Mój też chodzi w różowym :eviltong:
Ufff... przynajmniej nie tylko ja mam takiego świra :evil_lol:

[quote name='ilonab']A ogon ma boski...Pozdrawiamy
I ten boski ogon jest moją największą zmorą... kołtuni się strasznie :D
Również pozdrawiamy.

[quote name='roadtonowhere']Fotki nie były by już takie ładne gdyby nie było by na nich Morusa! :loveu:
No, teraz lepiej :cool3:

Posted

Oj co ty chcesz od różu? Mój pies co prawda nic różowego nie ma, ale sama jestem dumną posiadaczką wrednie różowego parasola i właśnie siedzę w różowej bluzce :diabloti: W sumie, muszę coś Mikowej sprawić w tym kolorze :D Skoro Morus może, to ona tymbardziej!