Ty$ka Posted March 4, 2013 Author Posted March 4, 2013 (edited) Na poprzedniej stronie fotki =)) [quote name='magdabroy']To, że coś zostało przemilczane, nie oznacza, że nikt tego nie czytał :mad: Przecież żartuję :lol: Tak naprawdę to nie chce mi się dzisiaj nic pisać :P Edited March 4, 2013 by Ty$ka Quote
*Magda* Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 [quote name='Ty$ka']Przecież żartuję :lol: Tak naprawdę to nie chce mi się dzisiaj nic pisać :P[/QUOTE] Leń :eviltong: Quote
Ty$ka Posted March 4, 2013 Author Posted March 4, 2013 [quote name='magdabroy']Leń :eviltong:[/QUOTE] Mogę wstawić pozostałe zdjęcia, ale nie będe miała co wstawiać jutro :D Quote
*Magda* Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 [quote name='Ty$ka']Mogę wstawić pozostałe zdjęcia, ale nie będe miała co wstawiać jutro :D[/QUOTE] Zostaw trochę na jutro ;) O ile nie będziesz miała jutro lenia :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted March 4, 2013 Author Posted March 4, 2013 [quote name='magdabroy'] O ile nie będziesz miała jutro lenia :evil_lol:[/QUOTE] A to jest bardzo możliwe :lol: Quote
*Magda* Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 [quote name='Ty$ka']A to jest bardzo możliwe :lol:[/QUOTE] To dawaj je dzisiaj :diabloti: Quote
rashelek Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Może Kropkę trzeba zakagańcować na stałe? :lol: Np. taśmą ilozacyjną :diabloti: U nas już śniegu nie ma wcale :D Za to błocko zostało... Zdjęcia zostaw, bo potem znowu popsujesz aparat i będziemy bez :mad: Quote
Ty$ka Posted March 4, 2013 Author Posted March 4, 2013 [quote name='magdabroy']To dawaj je dzisiaj :diabloti:[/QUOTE] OK, to dzisiaj nie wstawiam :D 8) [quote name='rashelek']Może Kropkę trzeba zakagańcować na stałe? :lol: Np. taśmą ilozacyjną :diabloti: U nas już śniegu nie ma wcale :D Za to błocko zostało... Zdjęcia zostaw, bo potem znowu popsujesz aparat i będziemy bez :mad:[/QUOTE] I Morusa też, i jego też... Ostatnio na każdym spacerze wynajdzie coś do żarcia... A mój huk "zostaw to" już na niego nie działa - dzisiaj po chamsku otwierałam mu pysk i z całej siły wyjmowałam kości... O raaany, ja też tak chcę. Błoto u nas też jest, dzisiaj musiałam w nie wejść :p Eeeej, to nie ja ostatnio zepsułam aparat, ale w takim razie pozostałe fotki będą na czarną godzinę :siara: Quote
rashelek Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Przerabiałam to ostatnio z Miką. Pomogło śmierdzące ucho :) Najbardziej mnie i tak wkurzają ludzie, którzy ten syf wyrzucają 'dla bezdomnych piesków/kotków/wiewiórek/węży/biedronek. Idioci :mad: Ale u nas od czwartku ma się pogoda popsuć, tzn. ochłodzić i zachmurzyć to kto wie jak będzie :lol: Nie na czarną godzinę, tylko na jutro :diabloti: Quote
majusa Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 Fajny spacerek :) No i kolejne 4 łapki w szelkach a nawet 8 łapek ;) też chcę ! Ale na co sie zdecydować....:hmmmm: Quote
Sonka95 Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 Podoba mi się strasznie wzorek na szelkach Kropki :loveu: http://img713.imageshack.us/img713/3192/p1100848s.jpg Quote
Ty$ka Posted March 5, 2013 Author Posted March 5, 2013 [quote name='rashelek']Przerabiałam to ostatnio z Miką. Pomogło śmierdzące ucho :) Najbardziej mnie i tak wkurzają ludzie, którzy ten syf wyrzucają 'dla bezdomnych piesków/kotków/wiewiórek/węży/biedronek. Idioci :mad: Ale u nas od czwartku ma się pogoda popsuć, tzn. ochłodzić i zachmurzyć to kto wie jak będzie :lol: Nie na czarną godzinę, tylko na jutro :diabloti: U nas gryzaki nie pomagają. Coś czuję, że czeka mnie przypomnienie pieskowi znaczenie słowa "Zostaw" i "Oddaj", a skoro pozytywnie do niego nie trafia to pozostaje mi dławik, linka i czułe słówka :diabloti: Dopiero, gdy to nie pomoże, wsadzę go w kaganiec, co mi się średnio uśmiecha... ;) Mnie też wkurza takie zachowanie ludzi, ale nic nie poradzę na nich. Mam nadzieję, że nas to nie dotyczy - bo dopiero od czwartku mam czas na dłuuuugie spacery :) Czyli na czarną godzinę :evil_lol: [quote name='majusa']Fajny spacerek :) No i kolejne 4 łapki w szelkach a nawet 8 łapek ;) też chcę ! Ale na co sie zdecydować....:hmmmm: Bardzo fajny, zresztą każdy spacer należy do udanych. Bardziej lub mniej, ale ja lubię spacerować :) Najpierw zdecydować się trzeba na wzór, ja polecam guardy, choć z norwegów też jestem zadowolona. Potem kolor i najtrudniejsze - wzór ;P Owocnego szukania życzę =)) [quote name='Sonka95']Podoba mi się strasznie wzorek na szelkach Kropki :loveu: http://img713.imageshack.us/img713/3192/p1100848s.jpg Dziękujemy bardzo ^^ Na Milkę metody żadne nie działają. Właśnie zamawiam jej szelki, adresówkę, bo linkę już mam. Będzie kotem podwórzowym. Przynajmniej wychodzącym. Bo nie mam na nią sił... A fotki się zgrywają, już ostatnie. Quote
Ty$ka Posted March 5, 2013 Author Posted March 5, 2013 Kropencja w akcji - szukanie zagnionej pańci ^^ [tu widać jaki jeszcze z niej klusek...] Typowy jamnik... "Tam jest pani" - ale konkretnie do K. nie podejdzie :evil_lol: zrobiła dwa kroki w stronę pańci i znowu... "no choooodź... przecież ona tam się schowała!" A w tym czasie Morus biegnie za Kropką :eviltong: Ale znalazł żarcie Quote
Ty$ka Posted March 5, 2013 Author Posted March 5, 2013 [quote name='magdabroy']Dobry wieczór :) To ja czekam na foteczki :) Doberek :) Mówisz, masz ;) Wbrew mojemu zakazu zjadł... i zadowolony idzie do mnie Normalnie świnia z niego - zjadł i nawet z zagłodzoną Kropką się nie podzielił :p Więc strzeliła focha! :lol: Ej, ja nie chciałem! Przepraszam! Czekaj, zaraz znajdę dla Ciebie przekąskę. Quote
Ty$ka Posted March 5, 2013 Author Posted March 5, 2013 "Znajdzie?czy padnę z głodu?" "Doniesie czy po drodze zeżre?" Znalazłem! Ale po drodze napadł na mnie zbir i zabrał mi zdobycz... "Morus to kłamczuch..." "Idziemy stąd, w moim sercu nie ma miejsca dla takich jak on" Quote
Ty$ka Posted March 5, 2013 Author Posted March 5, 2013 Połamane drzewo na pół... normalny widok u nas... Kropcia przygląda się K., która po ów drzewie wchodzi :lol: Po jej oczach widać troskę i strach ;P I na tym kończy się fotopsia relacja ze spaceru ;) Quote
Iria Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 Cześć dziewczyny i chłopaki :) ładne macie tereny spacerowe, ale najlepsze są twoje dwa futrzaki :D Oby następne zdjęcia były już w pełnej wiośnie i zieleni :D Quote
*Magda* Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 Cudna fotorelacja :) http://images49.fotosik.pl/1823/f08888ceaf535ae8med.jpg jaka smutna :( Quote
Ty$ka Posted March 5, 2013 Author Posted March 5, 2013 [quote name='Iria']Cześć dziewczyny i chłopaki :) ładne macie tereny spacerowe, ale najlepsze są twoje dwa futrzaki :D Oby następne zdjęcia były już w pełnej wiośnie i zieleni :D Cześć nowa cioteczko :) To Ty nie widziałaś tych prawdziwych terenów, to jest dopiero raj :loveu: Akurat ta polanka, co jest na zdjęciach to nie ma akurat szał-pału ;) Hehehe... tylko, że Kropka jest tylko taka nie do końca moja :P Jednak jakiś tam ułamek w moim sercu zajmuje miejsce :) Też mam taką nadzieję :D [quote name='magdabroy']Cudna fotorelacja http://images49.fotosik.pl/1823/f08888ceaf535ae8med.jpg jaka smutna Dziękujemy :D Bo jej już było zimno, ona chciała do domu, a nikt jej nie kocha i wszyscy o niej zapomnieli :( Quote
majusa Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 [quote name='Ty$ka'] .... Najpierw zdecydować się trzeba na wzór, ja polecam guardy, choć z norwegów też jestem zadowolona. Potem kolor i najtrudniejsze - wzór ;P Owocnego szukania życzę =)) .[/QUOTE] a ja mam na odwrót :p na guardy się już zdecydowałam :) treaz stoje przed dylematem taśmówka w sensie firmówka np rogz? red dingo? czy handmade frukidz? czy DS? najbardziej sie skłaniam ku DS z serii twist. Myslałam też o podszyciu eco i tu sie dalej zastanawiam czy z eco nie beda za "cieple na lato" ;) czy kupic bez podszycia ... wybór koloru i wzoru to juz dla mnie chyba bedzie najprzyjemniejsze ..... Quote
rashelek Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 Reszta zdjeeemciuf :loveu: Lubię to, bardzo bardzo :D Quote
Ty$ka Posted March 5, 2013 Author Posted March 5, 2013 [quote name='majusa']a ja mam na odwrót :p na guardy się już zdecydowałam :) treaz stoje przed dylematem taśmówka w sensie firmówka np rogz? red dingo? czy handmade frukidz? czy DS? najbardziej sie skłaniam ku DS z serii twist. Myslałam też o podszyciu eco i tu sie dalej zastanawiam czy z eco nie beda za "cieple na lato" ;) czy kupic bez podszycia ... wybór koloru i wzoru to juz dla mnie chyba bedzie najprzyjemniejsze .....[/QUOTE] O to super, bo fajny tn krój jest ;) Ja nie miałam takich dylematów :lol: Po prostu szukałam po bazarkach i wybierałam najładniejsze i najpraktyczniejsze moim zdaniem :lol: I tyle :P [quote name='rashelek']Reszta zdjeeemciuf :loveu: Lubię to, bardzo bardzo :D[/QUOTE] Cieszę się :lol: Quote
Jessica89 Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 świetne psiaki :) z przyjemnością oglądam zdjęcia :) Quote
Recommended Posts