Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Na poprzedniej stronie fotki =))

[quote name='magdabroy']To, że coś zostało przemilczane, nie oznacza, że nikt tego nie czytał :mad:

Przecież żartuję :lol: Tak naprawdę to nie chce mi się dzisiaj nic pisać :P

Edited by Ty$ka
Posted

[quote name='Ty$ka']Mogę wstawić pozostałe zdjęcia, ale nie będe miała co wstawiać jutro :D[/QUOTE]

Zostaw trochę na jutro ;) O ile nie będziesz miała jutro lenia :evil_lol:

Posted

Może Kropkę trzeba zakagańcować na stałe? :lol: Np. taśmą ilozacyjną :diabloti:
U nas już śniegu nie ma wcale :D Za to błocko zostało...
Zdjęcia zostaw, bo potem znowu popsujesz aparat i będziemy bez :mad:

Posted

[quote name='magdabroy']To dawaj je dzisiaj :diabloti:[/QUOTE]
OK, to dzisiaj nie wstawiam :D 8)

[quote name='rashelek']Może Kropkę trzeba zakagańcować na stałe? :lol: Np. taśmą ilozacyjną :diabloti:
U nas już śniegu nie ma wcale :D Za to błocko zostało...
Zdjęcia zostaw, bo potem znowu popsujesz aparat i będziemy bez :mad:[/QUOTE]
I Morusa też, i jego też... Ostatnio na każdym spacerze wynajdzie coś do żarcia... A mój huk "zostaw to" już na niego nie działa - dzisiaj po chamsku otwierałam mu pysk i z całej siły wyjmowałam kości...
O raaany, ja też tak chcę. Błoto u nas też jest, dzisiaj musiałam w nie wejść :p
Eeeej, to nie ja ostatnio zepsułam aparat, ale w takim razie pozostałe fotki będą na czarną godzinę :siara:

Posted

Przerabiałam to ostatnio z Miką. Pomogło śmierdzące ucho :) Najbardziej mnie i tak wkurzają ludzie, którzy ten syf wyrzucają 'dla bezdomnych piesków/kotków/wiewiórek/węży/biedronek. Idioci :mad:
Ale u nas od czwartku ma się pogoda popsuć, tzn. ochłodzić i zachmurzyć to kto wie jak będzie :lol:
Nie na czarną godzinę, tylko na jutro :diabloti:

Posted

[quote name='rashelek']Przerabiałam to ostatnio z Miką. Pomogło śmierdzące ucho :) Najbardziej mnie i tak wkurzają ludzie, którzy ten syf wyrzucają 'dla bezdomnych piesków/kotków/wiewiórek/węży/biedronek. Idioci :mad:
Ale u nas od czwartku ma się pogoda popsuć, tzn. ochłodzić i zachmurzyć to kto wie jak będzie :lol:
Nie na czarną godzinę, tylko na jutro :diabloti:
U nas gryzaki nie pomagają. Coś czuję, że czeka mnie przypomnienie pieskowi znaczenie słowa "Zostaw" i "Oddaj", a skoro pozytywnie do niego nie trafia to pozostaje mi dławik, linka i czułe słówka :diabloti: Dopiero, gdy to nie pomoże, wsadzę go w kaganiec, co mi się średnio uśmiecha... ;) Mnie też wkurza takie zachowanie ludzi, ale nic nie poradzę na nich.
Mam nadzieję, że nas to nie dotyczy - bo dopiero od czwartku mam czas na dłuuuugie spacery :)
Czyli na czarną godzinę :evil_lol:

[quote name='majusa']Fajny spacerek :)
No i kolejne 4 łapki w szelkach a nawet 8 łapek ;) też chcę ! Ale na co sie zdecydować....:hmmmm:
Bardzo fajny, zresztą każdy spacer należy do udanych. Bardziej lub mniej, ale ja lubię spacerować :)
Najpierw zdecydować się trzeba na wzór, ja polecam guardy, choć z norwegów też jestem zadowolona. Potem kolor i najtrudniejsze - wzór ;P Owocnego szukania życzę =))

[quote name='Sonka95']Podoba mi się strasznie wzorek na szelkach Kropki :loveu: http://img713.imageshack.us/img713/3192/p1100848s.jpg
Dziękujemy bardzo ^^

Na Milkę metody żadne nie działają. Właśnie zamawiam jej szelki, adresówkę, bo linkę już mam. Będzie kotem podwórzowym. Przynajmniej wychodzącym. Bo nie mam na nią sił... A fotki się zgrywają, już ostatnie.

Posted

Kropencja w akcji - szukanie zagnionej pańci ^^
[tu widać jaki jeszcze z niej klusek...]

Typowy jamnik... "Tam jest pani" - ale konkretnie do K. nie podejdzie :evil_lol:

zrobiła dwa kroki w stronę pańci i znowu... "no choooodź... przecież ona tam się schowała!"

A w tym czasie Morus biegnie za Kropką :eviltong:

Ale znalazł żarcie

Posted

[quote name='magdabroy']Dobry wieczór :)

To ja czekam na foteczki :)
Doberek :)

Mówisz, masz ;)

Wbrew mojemu zakazu zjadł... i zadowolony idzie do mnie

Normalnie świnia z niego - zjadł i nawet z zagłodzoną Kropką się nie podzielił :p

Więc strzeliła focha! :lol:

Ej, ja nie chciałem! Przepraszam!

Czekaj, zaraz znajdę dla Ciebie przekąskę.

Posted

"Znajdzie?czy padnę z głodu?"

"Doniesie czy po drodze zeżre?"

Znalazłem! Ale po drodze napadł na mnie zbir i zabrał mi zdobycz...

"Morus to kłamczuch..."

"Idziemy stąd, w moim sercu nie ma miejsca dla takich jak on"

Posted

Połamane drzewo na pół... normalny widok u nas...

Kropcia przygląda się K., która po ów drzewie wchodzi :lol:

Po jej oczach widać troskę i strach ;P

I na tym kończy się fotopsia relacja ze spaceru ;)

Posted

Cześć dziewczyny i chłopaki :) ładne macie tereny spacerowe, ale najlepsze są twoje dwa futrzaki :D Oby następne zdjęcia były już w pełnej wiośnie i zieleni :D

Posted

[quote name='Iria']Cześć dziewczyny i chłopaki :) ładne macie tereny spacerowe, ale najlepsze są twoje dwa futrzaki :D Oby następne zdjęcia były już w pełnej wiośnie i zieleni :D
Cześć nowa cioteczko :)
To Ty nie widziałaś tych prawdziwych terenów, to jest dopiero raj :loveu: Akurat ta polanka, co jest na zdjęciach to nie ma akurat szał-pału ;)
Hehehe... tylko, że Kropka jest tylko taka nie do końca moja :P Jednak jakiś tam ułamek w moim sercu zajmuje miejsce :)
Też mam taką nadzieję :D

[quote name='magdabroy']Cudna fotorelacja

http://images49.fotosik.pl/1823/f08888ceaf535ae8med.jpg jaka smutna
Dziękujemy :D

Bo jej już było zimno, ona chciała do domu, a nikt jej nie kocha i wszyscy o niej zapomnieli :(

Posted

[quote name='Ty$ka']
....
Najpierw zdecydować się trzeba na wzór, ja polecam guardy, choć z norwegów też jestem zadowolona. Potem kolor i najtrudniejsze - wzór ;P Owocnego szukania życzę =))
.[/QUOTE]

a ja mam na odwrót :p na guardy się już zdecydowałam :) treaz stoje przed dylematem taśmówka w sensie firmówka np rogz? red dingo? czy handmade frukidz? czy DS?
najbardziej sie skłaniam ku DS z serii twist. Myslałam też o podszyciu eco i tu sie dalej zastanawiam czy z eco nie beda za "cieple na lato" ;) czy kupic bez podszycia ... wybór koloru i wzoru to juz dla mnie chyba bedzie najprzyjemniejsze .....

Posted

[quote name='majusa']a ja mam na odwrót :p na guardy się już zdecydowałam :) treaz stoje przed dylematem taśmówka w sensie firmówka np rogz? red dingo? czy handmade frukidz? czy DS?
najbardziej sie skłaniam ku DS z serii twist. Myslałam też o podszyciu eco i tu sie dalej zastanawiam czy z eco nie beda za "cieple na lato" ;) czy kupic bez podszycia ... wybór koloru i wzoru to juz dla mnie chyba bedzie najprzyjemniejsze .....[/QUOTE]
O to super, bo fajny tn krój jest ;)
Ja nie miałam takich dylematów :lol: Po prostu szukałam po bazarkach i wybierałam najładniejsze i najpraktyczniejsze moim zdaniem :lol: I tyle :P

[quote name='rashelek']Reszta zdjeeemciuf :loveu: Lubię to, bardzo bardzo :D[/QUOTE]
Cieszę się :lol: