Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='rashelek']Znam ten ból, ja ostatnio też cykam jak wściekła, bo trochę słońca wyszło :lol: Ale też w większości dupy albo kawałki udaje mi się złapać :mad:
Superowe są, dużo bardziej mi się podobają na odległość :lol:

Przypomnij mi jeszcze raz tą liste ze swoimi rzeczami na sprzedaż, proszę :) Te nie-psie możesz pominąć ;)[/QUOTE]
Są dwa powody: mamy powolne aparaty albo za szybkie psy. Albo jedno i drugie :lol:
Zakup był w dechę, dzięki raz jeszcze :D

OK. Tylko, że muszę ją zaktualizować, a to trochę potrwa :P

[quote name='magdabroy']Słodki głupol :loveu:[/QUOTE]
Trafiłaś w sedno :D

Posted

[quote name='rashelek']Ja to jestem pewna, że to wina aparatu, bo jest dodupny :lol:
:loveu:

A co, wymyśliłaś coś jeszcze? :D
Mój też :p ale ruchliwy obiekt też robi swoje :D

Nie, raczej mi ubyło ^^

[quote name='Klaudia&Aza']Hej :loveu:

A U Ciebie jeszcze tyle śniegu leży? u mnie to już prawie cały znikł ;)
Hej ;)

Śnieg się stopił jednego dnia, a drugiego napadał... i tak sobie leży... :(

[quote name='betty_labrador']ALe fajny Morusowy spacerek tarzanko w śniegu i szaleństwa to jest to jest to
Samotny spacer - to jest to, czego nam brakowało :loveu:
Oj tak :D

Posted

[quote name='betty_labrador']Haha, no samotne tez sa czasem fajne :)

Tak czasem myśle-ze szkoda ze nie mieszkasz obok nas :) Wesoloby było na spacerach :)
I potrzebne są bardzo :) Człowiek może skupić na swoim psem i nie ma tego stresu, że nie ma czasu na przećwiczenie kolejnych trudnych zadań ;)

Szkoda, szkoda - bo pewnie nieźle by szaleli, ale cóż na to poradzić? :siara:

[quote name='phase']Ta zabwka trochę.. zdechła się wydaje. :lol::evil_lol: http://img90.imageshack.us/img90/7821/p1100748.jpg
Oj cicho, ma umrzeć wraz z Morusem, bo to jedyna zabawka, którą się kundel bawi i w dodatku uchowała się od szczeniaka :lol:

[quote name='Sonka95']Piękna zimowa fota :loveu: http://img856.imageshack.us/img856/6163/p1100757z.jpg
Dziękujemy :D

Dzisiaj byliśmy na spacerze z Kropką i K. (na tak długim, że kundle nie miały sił wrócić ^^) Oszczędzę Wam jednak relacje, bo i tak nikt tego nie czyta :P I powiem tylko, że psy nic nie robiły zbytnio, tylko dwa razy szukały nas i tyle, był to raczej odprężający, spokojny spacer... no kilka razy psy się pożarły, ale zaraz panował spokój :). I mam nawet fotki. I to duuuużo fot :siara: Ale nie wstawię ^^ Przynajmniej nie teraz :D

Posted

[quote name='Sonka95']To dawaj foty :)
Na pewno nie teraz, właśnie je nieco posegregowałam, tzn. powywalałam część do kosza, reszta jest OK, ja zawsze daję Wam surowe, bez żadnych obróbek, więc będzie i tym razem :) Acz na razie przesyłam te fotki K. - a że ich trochę jest i miejsca dużo zajmują to trochę to potrwa ;]. Potem jeszcze pouczyć się z matmy i wtedy Wam może wstawię :).

[quote name='Patik']http://img820.imageshack.us/img820/1005/p1100714n.jpg haha:evil_lol:
Piękne Moruskowe zdjecia :D
Zabiłam psa :siara:
Dzięki, dzięki :loveu: :D Choć sprzęt nie ten :P

Posted

[quote name='Klaudia&Aza']Nienawidzę matematyki :shake: Czekam na zdjęcia;)[/QUOTE]
Ja tam lubię ;) Ogólnie rzecz ujmując, nie jest zła =))
A Wy byście tylko fotki non stop oglądali :PPP

Posted

Łapcie foty :p
[tak na zachętę kilka]

Każdy żyje własnym życiem :lol: A świruska ledwie wyhamowała przed siatką :siara:

Latamy :D

Posted

Czajenie się na Kropkę...

Psy mnie zdradziły i pobiegły z K. :(

Wspólne tropienie: Kropka tropi, Morus podąża za nią :lol:

I spacer nie byłby zaliczony, gdyby piesek się nie wytarzał...

Posted

[quote name='Aleksandra95']Już aparat całkiem sprawny :) ? :D

czekm na reszte fotek :loveu:[/QUOTE]
Nie :p Padła bateria 8)

Jutro... ;PPP

Posted

Zdjęcia :loveu:
Kropciuch widzę schudł już trochę :D Te szelki od Ciebie ma na tych zdjęciach? Cosik jej latają pod brzuchem :lol:
Ale u was jeszcze dużo śniegu! Współczuję!

Posted

[quote name='rashelek']Zdjęcia :loveu:
Kropciuch widzę schudł już trochę :D Te szelki od Ciebie ma na tych zdjęciach? Cosik jej latają pod brzuchem :lol:
Ale u was jeszcze dużo śniegu! Współczuję![/QUOTE]
Rozpieszczam Wassss....
No trochę, trochę. Jednak podobno przez ostatnie dni przytyła trochę, bo znowu wpitoliła śniadanie i obiad K. - oczywiście pomimo protestów pańci. Tak, zgadza się: to był początek spaceru i K. źle jej dopasowała, ale potem zdjęłam Kropce szelki, poprawiłam i już jest OK ;).
Tylko na polanach i łąkach, na chodnikach i w mieście już nie ma :D

Posted

I zabawa w szukanie pańci - czekamy cierpliwie aż się K. schowa :) [Kropka nie jest zachwycona, cały czas tańcowała na smyczy, dopiero po moim "Spokój MA BYĆ" stanęła tak aleee... widzicie to lekkie wcięcie w talii? Taaak, w końcu troszkę schudła, ale do ideału jej jeszcze duuużo brakuje]

Znaleziona za krzakami!

Morus też mnie znalazł :) Bieeegnie

Moja druga kryjówka: między zwalonym drzewem i gałęziami a krzakami

I znów Kropka w oczekiwaniu na sygnał do szukania - jej mina porzuconego psa mówi wszystko :lol:

I KONIEC na dzisiaj. :D Mam jeszcze tego trochę ;PP

Posted

[quote name='Ty$ka']

Dzisiaj byliśmy na spacerze z Kropką i K. (na tak długim, że kundle nie miały sił wrócić ^^) Oszczędzę Wam jednak relacje, bo i tak nikt tego nie czyta :P I powiem tylko, że psy nic nie robiły zbytnio, tylko dwa razy szukały nas i tyle, był to raczej odprężający, spokojny spacer... no kilka razy psy się pożarły, ale zaraz panował spokój :). I mam nawet fotki. I to duuuużo fot :siara: Ale nie wstawię ^^ Przynajmniej nie teraz :D

Ja bym poczytała :mad:

Posted

[quote name='magdabroy']Ja bym poczytała :mad:[/QUOTE]
Ostatnia relacja została przemilczana przez wszystkich, więc zgłaszam BUNT :lol: :p

Posted

[quote name='Ty$ka']Ostatnia relacja została przemilczana przez wszystkich, więc zgłaszam BUNT :lol: :p[/QUOTE]

To, że coś zostało przemilczane, nie oznacza, że nikt tego nie czytał :mad: