Klaudia&Aza Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 https://lh5.googleusercontent.com/-KodS9NYEIiQ/UOmrP5sY1UI/AAAAAAAAHAA/i_N7VFH-ygo/s303/IMG_1673_resize.jpg jaki biedaczek :-(:-( Quote
Ty$ka Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 Przyszłam na moment między wkuwaniem działu z biologii "Ewolucjonizm", zwierzęta już przerobiłam, dowody na ewolucję i Darwina także, ale został mi człowiek i nie chce mi się, więc ogłosiłam sobie przerwę :evil_lol: W między czasie (tzn. kiedy się uczyłam) podglądałam kociambry jak się bawiły pod stołem, aż w końcu Milka wpadła w szał świra i zaczęła bez umiaru gryźć Endusława, więc wywaliłam ją za karę za drzwi na "karnego jeżyka" :diabloti: . Jednak po chwili się uspokoiła, Endy jak przystało na dobrego wujka, zaczął za nią zaglądać, także rozszczelniłam drzwi. I kotki zaczęły symulować leniwą zabawę. Przynajmniej leniwą ze strony E. :evil_lol: I tak powstał filmik. ;P Zabawa szybko się skończyła, bo "staruszek" stracił cierpliwość i wkurzony zaczął się drzeć na cały dom, więc kotki zostały rozdzielone ponownie: E. poszedł jak zawsze spać na moich rzeczach, a Milka? Cóż... Najpierw trochę się pobawiła moim zeszytem, ale widząc, że ja dalej czytam coś o ewolucji (zamiast o kotach! :shake::mad:), poszła na moje kolana i tam sobie spała aż do teraz ;). W tej chwili przeniosła się na inne kolana :evil_lol: [video=youtube_share;1IYq0SbcjSk]http://youtu.be/1IYq0SbcjSk[/video] rashelek, doszły szelki. :loveu: Milcia je już oczywiście sobie przywłaszczyła i nosiła po całym domu :evil_lol: Morusa jeszcze "nie męczyłam", bo spadł znowu śnieg, duuużo śniegu i piesek zachwycony ryje tunele w śniegu :eviltong: Quote
Ty$ka Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 [quote name='Klaudia&Aza']https://lh5.googleusercontent.com/-KodS9NYEIiQ/UOmrP5sY1UI/AAAAAAAAHAA/i_N7VFH-ygo/s303/IMG_1673_resize.jpg jaki biedaczek :-(:-( Yhyyymmmm :( Mnie też serce się kraje, tym bardziej, że siostrzyczka Morusa jest niemal identyczna jak ta suczka i ja tak już sentymentalnie :( Quote
Istar19 Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Milka to rozkoszna diablica mała :D eh jak ja bym chciała drugiego kota...ciekawe czy Sol przyjęła by towarzysza tak dobrze jak Endy ^^ Quote
Ty$ka Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 Istar19 napisał(a):Milka to rozkoszna diablica mała :D eh jak ja bym chciała drugiego kota...ciekawe czy Sol przyjęła by towarzysza tak dobrze jak Endy ^^ Wcale, że nie mała - to duża diablica jest :D :lol: Sama nie wiem... ;) Jednak szczerze mówiąc, na początku też było kiepsko z E. myślałam, że się obrazi za towarzystwo na dobre, ale ostatecznie się pogodził z tym, że musi dzielić wszystko z Gówniarą, nie miał wyjścia :lol: Za to i tak daje znać, że to on jest najważniejszy, bo to ON śpi na naszych rzeczach, bo to ON dostaje więcej pieszczot i smakołyków, a mała? Małej to obojętnie jak na razie, bo chyba zdaje sobie sprawę ze swego uroku :lol: Quote
Sonka95 Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Super filmik :loveu: Nie nudzisz się z kotami w domu :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 [quote name='dOgLoV']jak one sie świetnie bawią :loveu: Prawie jak w kotka i myszkę :lol: Mnie osobiście ich zabawy rozczulają ;P Endkowi nie chcę się tyłka podnieść, więc tylko się z młodą mocuje :D A ta szaleje wokół niego.\ [quote name='Sonka95']Super filmik Nie nudzisz się z kotami w domu Podejrzewam, że gdyby był Morus byłby jeszcze większy burdel A wszystko jest lepsze od nauki ;P Quote
łamAga Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Ty$ka napisał(a):Prawie jak w kotka i myszkę :lol: Mnie osobiście ich zabawy rozczulają ;P Endkowi nie chcę się tyłka podnieść, więc tylko się z młodą mocuje :D A ta szaleje wokół niego.\ U nas kotki nie chcą sie bawić razem tak fajnie jak Twoje , tylko sie gonią po całym domu że wszystko lata ;) Quote
Ty$ka Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 dOgLoV napisał(a):U nas kotki nie chcą sie bawić razem tak fajnie jak Twoje , tylko sie gonią po całym domu że wszystko lata ;) Hehe, to ja też znam to za czasów Miśki i Berty lub Rudzielca i Demona :lol: Jednak E. jakoś na razie nie chce się tak bawić z Milką, może się obawia, że ją zgniecie? Bo swego czasu tak ganiał z Szamaniem, a teraz jakoś ani dydy ;) Quote
łamAga Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Ty$ka napisał(a):Hehe, to ja też znam to za czasów Miśki i Berty lub Rudzielca i Demona :lol: Jednak E. jakoś na razie nie chce się tak bawić z Milką, może się obawia, że ją zgniecie? Bo swego czasu tak ganiał z Szamaniem, a teraz jakoś ani dydy ;) Poczekaj , kicia podrosnie i bedą hasały razem po całym domu :diabloti: Quote
Ty$ka Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 [quote name='dOgLoV']Poczekaj , kicia podrosnie i bedą hasały razem po całym domu :diabloti: Jakoś specjalnie na to nie czekam, wyobraź sobie 8) :lol: Taka byłam malutka :D - 1grud Tak już urosłam ;) - 7stycz (uwierzcie mi, że Milka zajmuje ten sam skrawek, po prostu na biurku ma swoje konkretne miejsce, gdzie śpi - tam i tylko tam) Quote
Ty$ka Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 Izabela124. napisał(a):Widać, że dużo urosła :) I dużo je :P Darmozjad taaaki :lol: Nooo, ale ja już tęsknię za tą małą Milcią co mi się w jednej dłoni mieściła... :( Taki karaluch z niej był :P A teraz to rośnie nie wiadomo co, monstrum chyba :lol: Quote
Karolajna123 Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 To takie cudowne, kiedy Kicia przychodzi do mnie w czasie nauki i prosi o chwilę uwagi oraz o głaskanie :) Zuzia oczywiście drze ryja na cały regulator na dworze, ale co zrobić.... Taka już psia natura. Quote
Ty$ka Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 dOgLoV napisał(a):niooo duża baba już z niej :loveu:\ Błagam, powiedz mi, że nie urośnie z niej olbrzym :cool3: Bo nie udźwignę takiego wielkoluda na swojej szyi (Milka w nocy śpi tylko na mojej szyi i to pod kołderką :evil_lol:) Karolajna123 napisał(a):To takie cudowne, kiedy Kicia przychodzi do mnie w czasie nauki i prosi o chwilę uwagi oraz o głaskanie :smile: Zuzia oczywiście drze ryja na cały regulator na dworze, ale co zrobić.... Taka już psia natura. Oj taakkk :loveu::loveu: Ale dłuższe nagabywanie mnie wkurza i kotek dostać może co najwyżej dostać pstryczka w nos :diabloti: Drzeć ryyja... o matko, nigdy nigdy nigdy. Ostatnio Morus się rozgadał, dzięki Bogu spadł śnieg i piesek jest zajęty, bo gdyby nie to to ja dzisiaj już w miarę wyzdrowiałam (a przede wszystkim odzyskałam głos), więc piesiuńco od razu by się zamknął :diabloti:. Nienawidzę szczekających psów non stop - czy to obcy pies, czy to (a przede wszystkim) mój własny. ;PPP Quote
łamAga Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Olbrzym to raczej nie ale malutka tez nie bedzie :eviltong: Quote
Ty$ka Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 dOgLoV napisał(a):Olbrzym to raczej nie ale malutka tez nie bedzie :eviltong: Buuu... a ja tak się łudziłam :( Chyba muszę zmienić swoje przyzwyczajenia i wywalać Milkę z łóżka. Ale co z tego, że ją zwalę 100x skoro po raz 101 się do mnie właduje? (sprawdzone w sobotę, gdy sobie cały dzień leżałam chora i nie chciałam jej kontaktu). Jestem na przegranej pozycji :( :D Quote
łamAga Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 a nasze kociaki od kiedy zamieszkał z nami Nerek nie chcą spać z nami w łózku , w ogóle uciekają od nas z pokoju :roll: Quote
rashelek Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Co do tej pseudo, to na TVN Style bodajże był kiedyś taki program nt. właśnie pseudohodowli i koszmarnych schronów. Był tam artykuł o maliniakach, które uratowały dziewczyny z dogo (jeśli dobrze pamiętam jednym z nich zajmuje się Evel), mogłabyś zagadać. Tylko nie mam pewności, czy jeszcze zajmują się nowymi sprawami. Na filmiku widzę Endy zniesmaczony zachowaniem głupola :lol: Jak szelki, jakoś w miarę chociaż czy po prostu nie chcesz mi powiedzieć jak wielkim są rozczarowaniem? :lol: :D Aleee Milcia już urosla o raaany :loveu: Poproszę jej fot w norwegach :diabloti: Quote
Karolajna123 Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Ty$ka napisał(a):\ Błagam, powiedz mi, że nie urośnie z niej olbrzym :cool3: Bo nie udźwignę takiego wielkoluda na swojej szyi (Milka w nocy śpi tylko na mojej szyi i to pod kołderką :evil_lol:) Oj taakkk :loveu::loveu: Ale dłuższe nagabywanie mnie wkurza i kotek dostać może co najwyżej dostać pstryczka w nos :diabloti: Drzeć ryyja... o matko, nigdy nigdy nigdy. Ostatnio Morus się rozgadał, dzięki Bogu spadł śnieg i piesek jest zajęty, bo gdyby nie to to ja dzisiaj już w miarę wyzdrowiałam (a przede wszystkim odzyskałam głos), więc piesiuńco od razu by się zamknął :diabloti:. Nienawidzę szczekających psów non stop - czy to obcy pies, czy to (a przede wszystkim) mój własny. ;PPP nie ma nic bardziej wkurzajacego jak sluchanie wlasnego psa kiedy dziamie jak głupi! Quote
Ty$ka Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 dOgLoV napisał(a):a nasze kociaki od kiedy zamieszkał z nami Nerek nie chcą spać z nami w łózku , w ogóle uciekają od nas z pokoju :roll: O rany, współczuję. Ja zapomniałam już jak to jest spać bez kotów :roll::eviltong: rashelek napisał(a):Co do tej pseudo, to na TVN Style bodajże był kiedyś taki program nt. właśnie pseudohodowli i koszmarnych schronów. Był tam artykuł o maliniakach, które uratowały dziewczyny z dogo (jeśli dobrze pamiętam jednym z nich zajmuje się Evel), mogłabyś zagadać. Tylko nie mam pewności, czy jeszcze zajmują się nowymi sprawami. Na filmiku widzę Endy zniesmaczony zachowaniem głupola :lol: Jak szelki, jakoś w miarę chociaż czy po prostu nie chcesz mi powiedzieć jak wielkim są rozczarowaniem? :lol: :-D Aleee Milcia już urosla o raaany :loveu: Poproszę jej fot w norwegach :diabloti: Wiem o kim mówisz, Dziewczyny jednak mają kupę roboty i nawet po kilkunastu telefonach moich i mieszkańców, którzy też chcą zlikwidowania tego pseudo nic się nie dzieję w tej sprawie, tłumaczą się zbyt dużo ilością interwencji na swoim terenie. :shake: Nie chcę mówić, że są beee, bo prężnie działają, podziwiam je, ale wiem też, że nieraz odmawiały osobom z Zamojszczyzny - może za daleko, nie wiem, ale u nas nie ma nikogo innego do pomocy :-( I to jak :lol: Oczywiście, że sie podobają - będę się zachwytać jednak nimi dopiero, gdy piesek w nich poparaduje na spacerze i mi z nich nie wylizie :cool3: :D Prawda? :P Ona to cała w nie wlizie i jeszcze znajdzie się miejsce dla Morusa :evil_lol: Karolajna123 napisał(a):nie ma nic bardziej wkurzajacego jak sluchanie wlasnego psa kiedy dziamie jak głupi! Hmm... to zrób coś z tym ;) Quote
rashelek Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Tzn. ja myślałam o tym, żebyś się zorientowała na jakich zasadach się dostały do tego programu i może też coś podziałała. Niestety, ale często tak jest, że jedne fundacje nie robią nic a inne aż za dużo :shake: Mika z nich wyjść nie próbowala, więc za bliźniaka trzymam kciuki :D Hahaha razem z Endym niech się w nich zamontują Quote
Ty$ka Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 rashelek napisał(a):Tzn. ja myślałam o tym, żebyś się zorientowała na jakich zasadach się dostały do tego programu i może też coś podziałała. Niestety, ale często tak jest, że jedne fundacje nie robią nic a inne aż za dużo :shake: Mika z nich wyjść nie próbowala, więc za bliźniaka trzymam kciuki :D Hahaha razem z Endym niech się w nich zamontują Aaa, chyba że - to może akurat dać skutek :). No niestety... Mam nadzieję, że nie wyjdzie, bo go ukatrupię na miejscu :lol: Hmm... tylko jak im wsadzę skoro pan Ednusław to kot niedotykalski? Coś pokombinuję ;) A ja pytanie innego typu. Zna się ktoś na fotografii? :P Ktoś może się wypowiedzieć o obiektywie 18-135mm? Quote
Recommended Posts