rashelek Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 To popróbuj, to na pewno nie zaszkodzi :) A ma ciągoty do wychodzenia? Na chama :diabloti: A co, kupujesz sobie taki do cyfrówki? :diabloti: Quote
betty_labrador Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 haha ale masz ubaw z kotami :D filmik świetnie oddaje kocia psotliwość :lol: ten maluch jest super :D http://img132.imageshack.us/img132/7196/56639940596009614207862.jpg a ten jej nos to poprostu szałowy :D Quote
phase Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 A gdzie to schronisko w ogóle się znajduje? Wspominałaś, ale wyleciało mi to z głowy. Za dużo myślenia. :shake::oops: Gdyby (jak zwykle te gdybanie) rodzice mieli inne podejście. :( Bym brała to maleństwo.. Przepraszam Ty$iaku, ale Milka mnie przeraża, znaczy jak taki mały diabełek jest. :lol: Ma cudne umaszczenie, ale gdybym ją zobaczyła na żywo to bym się szybko przemieściła do Morusa. :evil_lol: Quote
Sonka95 Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Dopiero na tym zdjęciu widać jak dużo urosła :crazyeye: W miesiąc się , aż tak zmieniła :-o Quote
Ty$ka Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 [quote name='rashelek']To popróbuj, to na pewno nie zaszkodzi :) A ma ciągoty do wychodzenia? Na chama :diabloti: A co, kupujesz sobie taki do cyfrówki? :diabloti: Oczywiście, że tak. Dziękuję (pisałam już, że Cię kocham? :loveu:) No niestety debil ma :roll: Mnie jeszcze życie miłe, naprawdę :p Oczywiście. :evil_lol: Do zdychającej cyfrówki dodajmy :eviltong: [quote name='betty_labrador']haha ale masz ubaw z kotami :-D filmik świetnie oddaje kocia psotliwość :lol: ten maluch jest super :-D http://img132.imageshack.us/img132/7196/56639940596009614207862.jpg a ten jej nos to poprostu szałowy :-D I to jaki. Dzisiaj Milka nie dała mi spać, bo jeszcze głośniej niż zwykle sobie spała na mnie :shake: Ona zawsze przed położeniem się bardzo porządnie i mocno (a nie delikatnie jak większość kotów) ugniata ów miejsce do spania łapami uzbrojonymi pazurami i przy tym mruczy, a potem nawet jak śpi to mruczy ;P. Szkoda bardzo, że dzisiaj upodobała sobie moją twarz i przed zaśnięciem też ją ugniatała, dzieki Bogu, że po kilku moich błaganiach schowała pazury :diabloti: E tam nos, sylwetkę ma dobrą - długa jak jamnik :evil_lol: [quote name='phase']A gdzie to schronisko w ogóle się znajduje? Wspominałaś, ale wyleciało mi to z głowy. Za dużo myślenia. :shake: Gdyby (jak zwykle te gdybanie) rodzice mieli inne podejście. :-( Bym brała to maleństwo.. Przepraszam Ty$iaku, ale Milka mnie przeraża, znaczy jak taki mały diabełek jest. :lol: Ma cudne umaszczenie, ale gdybym ją zobaczyła na żywo to bym się szybko przemieściła do Morusa. :evil_lol: W moim województwie, z tym że nad Lublinem ;). Namawiaj, namawiaj, ew. zawsze możesz powiedzieć, że znalazłaś pieska :eviltong: Mnie też Milka przerażą :diabloti: Nawet nie wiesz jak... [quote name='Sonka95']Dopiero na tym zdjęciu widać jak dużo urosła W miesiąc się , aż tak zmieniła :-o Dlatego wstawiłam zdjęcie porównawcze, byście sami ocenili :P A ja tak jeszcze pokrótce. Najpierw się pochwalę: dostałam 5 z EdB - jedyny niezawalony przedmiot w tym roku (no jeszcze polski) :evil_lol:. Nawet moją kochaną fizykę zawaliłam, buuu :placz: I histooorięęęę, o wstyd. :shake: Coś, co się zdziwiłam to podobno na chwilę obecną z anglika jestem najlepsza w grupie, a przecież ja w tym roku mam jedne z gorszych ocen wśród grupy, cóż... mnie to jednak pasuje :eviltong: A takie już z innej beczki. Milka właśnie się dokształca - śpi na gazetach. :eviltong: Endy uczy się za mnie - śpi przy moim biurku na fotelu :eviltong: Ali jest coś chory, kicha i prycha... starość nie radość, niestety. Silver się wścieka, że nikt nie daje mu smakołyków - jest na kuracji odchudzającej :evil_lol: I to tak w skrócie ;P Quote
Karolajna123 Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Witam, dzisiaj robiłam zdjęcia Zuzannie z nudów i oczywiście zero współpracy ... Jak tam minął dzień ? Quote
Ty$ka Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 magdabroy napisał(a):Dobry wieczór Tyśka :) Dobry wieczór :loveu: Karolajna123 napisał(a):Witam, dzisiaj robiłam zdjęcia Zuzannie z nudów i oczywiście zero współpracy ... Jak tam minął dzień ? Eee, mój też niekomfortowo się na początku czuł przy aparacie, teraz nawet nie zwraca na niego uwagi. Kwestia wynagrodzenia za modelowanie :eviltong: Pisałam wyżej. Quote
Karolajna123 Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Ty$ka napisał(a):Dobry wieczór :loveu: Eee, mój też niekomfortowo się na początku czuł przy aparacie, teraz nawet nie zwraca na niego uwagi. Kwestia wynagrodzenia za modelowanie :eviltong: Pisałam wyżej. a przepraszam, po prostu ze zmęczenia pominelam post, ale juz na bierzaco jestem :) Jejciu, po prawa z fizyki jutro, kartkowka z matmy, w czwartek kartkowka z fizyki i biologii, a w piatek na szczescie wolne :D I tak troche tego jest. Zuzia niestety musi teraz posiedzieć w domu i na podwórku, bo muszę zająć się nauką więc lipa straszna .. Ale oczywiście jej to wynagrodzę :) Pozdrawiam Quote
Ty$ka Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 Karolajna123 napisał(a):a przepraszam, po prostu ze zmęczenia pominelam post, ale juz na bierzaco jestem :) Jejciu, po prawa z fizyki jutro, kartkowka z matmy, w czwartek kartkowka z fizyki i biologii, a w piatek na szczescie wolne :D I tak troche tego jest. Zuzia niestety musi teraz posiedzieć w domu i na podwórku, bo muszę zająć się nauką więc lipa straszna .. Ale oczywiście jej to wynagrodzę :) Pozdrawiam Nic się nie dzieje ;) Widzę, że z Was też cisną. Czemu macie w pt wolne? To się zajmij, a nie na dogo siedzisz 8) :D Ja niestety jestem chora, więc nie mogę chodzić na spacery, ale w czwartek już wyjdę z psem - mam plan na tyle się podkurować, by mieć siłę zrobić psu ślady i pobawić się w tropienie. Mam nadzieję, że do czwartku pies mi się nie zafiskuje, najwyżej poproszę Bartka o to, by wyprowadził mi jutro Morusa skoro tak go lubi :P :D Również pozdrawiam. Quote
Karolajna123 Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Ty$ka napisał(a):Nic się nie dzieje ;) Widzę, że z Was też cisną. Czemu macie w pt wolne? To się zajmij, a nie na dogo siedzisz 8) :D Ja niestety jestem chora, więc nie mogę chodzić na spacery, ale w czwartek już wyjdę z psem - mam plan na tyle się podkurować, by mieć siłę zrobić psu ślady i pobawić się w tropienie. Mam nadzieję, że do czwartku pies mi się nie zafiskuje, najwyżej poproszę Bartka o to, by wyprowadził mi jutro Morusa skoro tak go lubi :P :D Również pozdrawiam. tzn idę do szkoły, ale nie mam sprawdzianów i kartkówek. :) Jejciu teraz też coraz zimniej i wgl xp Quote
Ty$ka Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 Karolajna123 napisał(a):tzn idę do szkoły, ale nie mam sprawdzianów i kartkówek. :) Jejciu teraz też coraz zimniej i wgl xp Aaa, nie zaczaiłam :) Dopiero mamy styczeń no ;P ------------------- Tak dzisiaj mam wolny czas i czytam parę blogów, nadrabiam zaległości. I kurka, wyszło na to, że nie zrobiłam podsumowania roku 2012. Jednak nic straconego, zrobię to za tydzień ;) ------------ A i w końcu Wam nie powiedziałam o jakich rasach myślę ;) Najbliżej była oczywiście rashelek :) Moi faworyci, tak streszczając tylko do nazw ras to BOS, gronek (sentyment do Bosmana pozostał; fakt to belg, ale moim zdaniem najłatwiejszy wśród nich, bo nie ma jakiś większych schiz jak maliniak czy tervik) owczarek szkocki smith i uwaga, szpic wilczy ;). Właśnie w tej kolejności. Także rashelek powinna coś w nagrodę dostać, zasłużyła sobie. 8) Z tego też względu, specjalnie dla niej postaram się nagrać jakiś urodzinowy/sztuczkowy filmik z Morusem w roli głównej :) Quote
phase Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Ty$ka napisał(a): W moim województwie, z tym że nad Lublinem ;). Namawiaj, namawiaj, ew. zawsze możesz powiedzieć, że znalazłaś pieska :eviltong: Mnie też Milka przerażą :diabloti: Nawet nie wiesz jak... Ty$ka a jest może możliwość, by mieć parę słów o piesku, ja bym go nawet poogłaszała.. Pewnie mała, no ale pytam może jednak dałoby radę. :roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
rashelek Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Filmik chcę i zdjęcia w szelkach chcę i zdjęcia bez szelek chcę i Milkę chcę i Endjego chcę :loveu: Quote
Sonka95 Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 O tak filmik z Morusem :multi: Już się nie mogę doczekać :cool3: Quote
paulaa. Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 czekamy na filmik :smile: mi się kiedyś marzył owczarek szkocki, po obejrzeniu 'Lessie', zresztą dotąd mam do nich sentyment :lol: Quote
Leokadia Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 O Morusław w filmie wystąpi, czekam więc:lol: Quote
Ty$ka Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 phase napisał(a):Ty$ka a jest może możliwość, by mieć parę słów o piesku, ja bym go nawet poogłaszała.. Pewnie mała, no ale pytam może jednak dałoby radę. :roflt::roflt::roflt::roflt: To tylko tyle, co napisałam pod którymś Twoim postem. Więcej nic nie wiem, no i pamiętajmy, że to był jeden spacer tylko, więc pies poza schroniskiem może być inny. Tu nie ma z czgeo się śmiać. Tu jest nad czym płakać. :diabloti: Dzisiaj Milka podczas wizyty duszpasterskiej wytrzeszczała oczy na księdza, najpierw się skradała, potem najeżyła i tak siedziała, po czym po chwili siadła sobie naprzeciw księdza i wgapiała się z niego wytrzeszczonymi oczami. Chciała go przegonić czy jakie licho? :evil_lol: rashelek napisał(a):Filmik chcę i zdjęcia w szelkach chcę i zdjęcia bez szelek chcę i Milkę chcę i Endjego chcę :loveu: Nie za dużo tych wymagań? :diabloti: A może jeszcze mam Ci zrobić filmik 3d? :diabloti: A tak swoją drogą Morus już widział szelki, buuu :placz: Zostawiłam je na łóżku i gdy dzisiaj przez przypadek wleciał mi do pokoju od razu zobaczył, że coś mam dla niego i dawaj je wąchać, i przymierzać :-(:shake: Ja zdążyłam tylko krzyknąć "Morus, Ty niczego nie widziałeś! To Ci się wydawało!" i schowałam, ale było za późno :shake: Nie będzie urodzinowej niespodziewajki, buuu. Chyba, że dostanie jeszcze jakieś szelki :siara: :P unikatowydiament napisał(a):doberek :smile: :smile: Dobry, dobry ;) Sonka95 napisał(a):O tak filmik z Morusem :multi: Już się nie mogę doczekać :cool3: Ty nie dostaniesz, nie zasłużyłaś :diabloti: Ada i Fanta napisał(a):Filmik! :loveu: Czekam niecierpliwie Na razie sobie poczekacie, bo do urodzin Morusława jeszcze trochę :P paulaa. napisał(a):czekamy na filmik :smile: mi się kiedyś marzył owczarek szkocki, po obejrzeniu 'Lessie', zresztą dotąd mam do nich sentyment :lol: Ja też czekam. Czekam aż się zrobi :eviltong: Ja nie przepadam za collaczkami, zbyt wydelikacone są, ale ich krótkowłosa wersja jest bardziej twarda i takiego mogłabym mieć :) leónowa napisał(a):O Morusław w filmie wystąpi, czekam więc:lol: O, Leosie nas odwiedziły :loveu: Tylko, żee... ani się nie przywitały, ani nic - i od razu filmik żądają. :diabloti::mad: Quote
*Magda* Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Ty$ka napisał(a):O, Leosie nas odwiedziły :loveu: Tylko, żee... ani się nie przywitały, ani nic - i od razu filmik żądają. :diabloti::mad: Dobry wieczór :) Przywitałam się, poproszę filmik :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 magdabroy napisał(a):Dobry wieczór :) Przywitałam się, poproszę filmik :evil_lol: Dobry wieczór ;) Pisałam, że to na urodziny Morusława, czyli we wtorek :) Quote
rashelek Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 A tam dużo. Coś jeszcze bym pewnie wymyśliła, ale jestem małowymagająca :P Haha to Morus typowy dzieciak, też tak zawsze robiłam przed urodzinami :lol: :D Quote
Ty$ka Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 magdabroy napisał(a):Wtorek był wczoraj :eviltong: Ale nie TEN konkretny 8) rashelek napisał(a):A tam dużo. Coś jeszcze bym pewnie wymyśliła, ale jestem małowymagająca :P Haha to Morus typowy dzieciak, też tak zawsze robiłam przed urodzinami :lol: :-D Och, dzięki Ci, że jesteś taka niewymagająca :loveu: :diabloti: No bez jaj no... on za parę dni skończy 4lata! :razz: Quote
Recommended Posts