Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Heej! Tak przeczytałam całą, ale to dlatego, że Morusław ma takie cudne oczyska, no i dlatego, że masz talent do pisania fantastycznych opowiadań:p Galerii na razie nie mamy, może kiedyś się za to zabiore:lol: A z tym, że u Ptysia tez takie gadulstwo jest to mnie załamałaś, bo do jego galerii tez się od jakiegoś czasu przymierzam:cool3: No i tak pzyokazji mogłabyś pospieszyć gości od naprawy aparatu, bo mu chcemy zdjęć futrzastej gromadki. Pozdrawiamy z brzydalem Leosiem:p

Posted

phase napisał(a):
:crazyeye::crazyeye:

Już widzę jak mój Marecki czyta książkę. :roflt: Chyba obrazki prędzej, by oglądał. :evil_lol:

:diabloti:

To sobie pogadacie :eviltong:

leónowa napisał(a):
Heej! Tak przeczytałam całą, ale to dlatego, że Morusław ma takie cudne oczyska, no i dlatego, że masz talent do pisania fantastycznych opowiadań:-P Galerii na razie nie mamy, może kiedyś się za to zabiore:lol: A z tym, że u Ptysia tez takie gadulstwo jest to mnie załamałaś, bo do jego galerii tez się od jakiegoś czasu przymierzam:cool3: No i tak pzyokazji mogłabyś pospieszyć gości od naprawy aparatu, bo mu chcemy zdjęć futrzastej gromadki. Pozdrawiamy z brzydalem Leosiem:-P

Ależ nam słodzisz :cool3: To miłe bardzo, ale ja talent to najwyżej mam do wodolejstwa, bo pisać nie umiem. Wcale, a wcale ;)
W takim razie czekamy na Waszą galerię.
Hehe, musisz być przygotowana na najgorsze - a u Ptysiakowej nadążać się nie da :evil_lol:
Ja tez bym chciała już aparat, bo mam nowe obiekty do focenia ;]... Nawet mi się dzisiaj śniło, że sobie nowy aparat leżał na moim biurku, ale to był tylko sen :placz:
Dziękujemy i nawzajem :loveu:

stokrotka.af napisał(a):
mnie już nic nie zdziwi jeśli chodzi o Wasżą galeryjke chyba :smile:
doberek Morusku, przyjdę wieczorkiem poczytac sobie do poduszki ;-)

:eviltong:
Hej cioteńko nasza kochana :loveu:

Posted

phase napisał(a):
Ty$ka nie gadaj tylko dawaj suprise ! :evil_lol:

Gdy nadrobię zaległości to może do Was jakieś super newsy skapną :P

Posted

Wpadłam się przywitać i powiedzieć, że zabieram się za nadrabianie ostatnich 22 stron...
edit: Widzę, że przegadałyście jeszcze jedną stronę od momentu kiedy liczyłam zaległości więc- 23 strony... :)

Posted

Ty$ka napisał(a):
Gdy nadrobię zaległości to może do Was jakieś super newsy skapną :P

Uparciuchu Ty. :eviltong:

Cioteczki znacie może kogoś kto chciałby kupić książkę do historii klasa 2 LO/technikum?

Posted

DomixX napisał(a):
Hej Wam ;)
Tak sobie czytam, i widzę, że nie tylko ja sobie wcześniej w noge pogrywałam ze znajomymi :evil_lol:
Miłego dnia Wam życzymy!

Hej :)

Ja nadal gram :evil_lol:

Dziękujemy i nawzajem.

maryg22 napisał(a):
Wpadłam się przywitać i powiedzieć, że zabieram się za nadrabianie ostatnich 22 stron...
edit: Widzę, że przegadałyście jeszcze jedną stronę od momentu kiedy liczyłam zaległości więc- 23 strony... :smile:

Wiedziałaś co Cię czeka, gdy nas opuszczałaś :diabloti:
Co to 22 strony :evil_lol:
Miłej lektury! :loveu:

phase napisał(a):
Uparciuchu Ty. :eviltong:

Cioteczki znacie może kogoś kto chciałby kupić książkę do historii klasa 2 LO/technikum?

Uparty Osioł to moje drugie imię :evil_lol:

Niestety nie znam... Wszyscy moi znajomi już mają książki...

Posted

Mada95 napisał(a):
Ja po 2 dniach mam zaległe parę stron:roll:

ale nie mam czasu nadrabiać bo za 20 minut wychodzę :cool3:

W skrócie to tylko masz do nadrabiania: bla bla bla bla bla... :D

Nadrobisz potem :P

Posted

No! Nadrobiłam już. Mogę Wam zdradzić niespodziewajkę, ale... mi się już nie chce :evil_lol:. Zmęczyłam się nadrabianiem tego wszystkiego :evil_lol:

Posted

Ty$ka napisał(a):
No! Nadrobiłam już. Mogę Wam zdradzić niespodziewajkę, ale... mi się już nie chce :evil_lol:. Zmęczyłam się nadrabianiem tego wszystkiego :evil_lol:

Nie denerwuj! :diabloti:

Posted

Ty$ka napisał(a):
O rany, masz dużo do nadrabiania :P
Zamówię je we wrześniu, bo sierpień spowodował, że jestem kompletnie spłukana... :sad:

no trochę mam ale na szczęście w wakacje siedziałam trochę mniej przed komputerem to i plecy i oczy mi odpoczęły :D aa no spoko tak tylko zapytałam ^^

Posted

phase napisał(a):
Nie denerwuj! :diabloti:

Ale jak ja to lubię :evil_lol:

Molowe napisał(a):
no trochę mam ale na szczęście w wakacje siedziałam trochę mniej przed komputerem to i plecy i oczy mi odpoczęły :-D aa no spoko tak tylko zapytałam ^^

Ano tysz racja :)
Jak przyjdą szeleczki to od razu się nimi pochwalę - bez obaw :eviltong:

Posted

Ty$ka napisał(a):
Ano tysz racja :)
Jak przyjdą szeleczki to od razu się nimi pochwalę - bez obaw :eviltong:

bardzo na to liczę XD jestem ciekawa jak będą się prezentowały na pisakach :loveu:

Posted

[quote name='Molowe']jaka słodka :loveu: uwielbiam małe dzieci <3
A jaka malutka i drobniutka :loveu: No, ale ona wcześniaczkiem jest. Miała urodzić się pod koniec września, ale na świat jej się spieszyło :D

[quote name='Molowe']bardzo na to liczę XD jestem ciekawa jak będą się prezentowały na pisakach
:) Na pisakach to może nie, ale na kundlach to pokażę :lol:

Posted

Ty$ka napisał(a):
A jaka malutka i drobniutka :loveu: No, ale ona wcześniaczkiem jest. Miała urodzić się pod koniec września, ale na świat jej się spieszyło :D

:) Na pisakach to może nie, ale na kundlach to pokażę :lol:

jest przesłodka :loveu: hahaha no to faktycznie szybka jest :evil_lol: wybacz miało być psiakach sorry :oops:

Posted

Ty$ka napisał(a):
No, ale ona wcześniaczkiem jest. Miała urodzić się pod koniec września, ale na świat jej się spieszyło :D

Może kolejna dogomaniaczka. :grins:
A no bo po co tak późno się rodzic, pewnie chciała mieć urodziny jak jeszcze słońce i pogoda będzie.:)

Posted

Uff, przebrnęłam :)
Nie powiem, że liczyłam na lepsze wieści jeśli chodzi o Shiro...:-(
Widzę, że nie tylko ja zwróciłam uwagę na te włoski :)