Leokadia Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Heej! Tak przeczytałam całą, ale to dlatego, że Morusław ma takie cudne oczyska, no i dlatego, że masz talent do pisania fantastycznych opowiadań:p Galerii na razie nie mamy, może kiedyś się za to zabiore:lol: A z tym, że u Ptysia tez takie gadulstwo jest to mnie załamałaś, bo do jego galerii tez się od jakiegoś czasu przymierzam:cool3: No i tak pzyokazji mogłabyś pospieszyć gości od naprawy aparatu, bo mu chcemy zdjęć futrzastej gromadki. Pozdrawiamy z brzydalem Leosiem:p Quote
stokrotka.af Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 mnie już nic nie zdziwi jeśli chodzi o Wasżą galeryjke chyba :) doberek Morusku, przyjdę wieczorkiem poczytac sobie do poduszki ;) Quote
Ty$ka Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 phase napisał(a)::crazyeye::crazyeye: Już widzę jak mój Marecki czyta książkę. :roflt: Chyba obrazki prędzej, by oglądał. :evil_lol: :diabloti: To sobie pogadacie :eviltong: leónowa napisał(a):Heej! Tak przeczytałam całą, ale to dlatego, że Morusław ma takie cudne oczyska, no i dlatego, że masz talent do pisania fantastycznych opowiadań:-P Galerii na razie nie mamy, może kiedyś się za to zabiore:lol: A z tym, że u Ptysia tez takie gadulstwo jest to mnie załamałaś, bo do jego galerii tez się od jakiegoś czasu przymierzam:cool3: No i tak pzyokazji mogłabyś pospieszyć gości od naprawy aparatu, bo mu chcemy zdjęć futrzastej gromadki. Pozdrawiamy z brzydalem Leosiem:-P Ależ nam słodzisz :cool3: To miłe bardzo, ale ja talent to najwyżej mam do wodolejstwa, bo pisać nie umiem. Wcale, a wcale ;) W takim razie czekamy na Waszą galerię. Hehe, musisz być przygotowana na najgorsze - a u Ptysiakowej nadążać się nie da :evil_lol: Ja tez bym chciała już aparat, bo mam nowe obiekty do focenia ;]... Nawet mi się dzisiaj śniło, że sobie nowy aparat leżał na moim biurku, ale to był tylko sen :placz: Dziękujemy i nawzajem :loveu: stokrotka.af napisał(a):mnie już nic nie zdziwi jeśli chodzi o Wasżą galeryjke chyba :smile: doberek Morusku, przyjdę wieczorkiem poczytac sobie do poduszki ;-) :eviltong: Hej cioteńko nasza kochana :loveu: Quote
phase Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Ty$ka nie gadaj tylko dawaj suprise ! :evil_lol: Quote
DomixX Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Hej Wam ;) Tak sobie czytam, i widzę, że nie tylko ja sobie wcześniej w noge pogrywałam ze znajomymi :evil_lol: Miłego dnia Wam życzymy! Quote
Ty$ka Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 phase napisał(a):Ty$ka nie gadaj tylko dawaj suprise ! :evil_lol: Gdy nadrobię zaległości to może do Was jakieś super newsy skapną :P Quote
Baton Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Wpadłam się przywitać i powiedzieć, że zabieram się za nadrabianie ostatnich 22 stron... edit: Widzę, że przegadałyście jeszcze jedną stronę od momentu kiedy liczyłam zaległości więc- 23 strony... :) Quote
phase Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Ty$ka napisał(a):Gdy nadrobię zaległości to może do Was jakieś super newsy skapną :P Uparciuchu Ty. :eviltong: Cioteczki znacie może kogoś kto chciałby kupić książkę do historii klasa 2 LO/technikum? Quote
Ty$ka Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 DomixX napisał(a):Hej Wam ;) Tak sobie czytam, i widzę, że nie tylko ja sobie wcześniej w noge pogrywałam ze znajomymi :evil_lol: Miłego dnia Wam życzymy! Hej :) Ja nadal gram :evil_lol: Dziękujemy i nawzajem. maryg22 napisał(a):Wpadłam się przywitać i powiedzieć, że zabieram się za nadrabianie ostatnich 22 stron... edit: Widzę, że przegadałyście jeszcze jedną stronę od momentu kiedy liczyłam zaległości więc- 23 strony... :smile: Wiedziałaś co Cię czeka, gdy nas opuszczałaś :diabloti: Co to 22 strony :evil_lol: Miłej lektury! :loveu: phase napisał(a):Uparciuchu Ty. :eviltong: Cioteczki znacie może kogoś kto chciałby kupić książkę do historii klasa 2 LO/technikum? Uparty Osioł to moje drugie imię :evil_lol: Niestety nie znam... Wszyscy moi znajomi już mają książki... Quote
Dzikie nieporadne Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Ja po 2 dniach mam zaległe parę stron:roll: ale nie mam czasu nadrabiać bo za 20 minut wychodzę :cool3: Quote
Ty$ka Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 Mada95 napisał(a):Ja po 2 dniach mam zaległe parę stron:roll: ale nie mam czasu nadrabiać bo za 20 minut wychodzę :cool3: W skrócie to tylko masz do nadrabiania: bla bla bla bla bla... :D Nadrobisz potem :P Quote
Ty$ka Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 No! Nadrobiłam już. Mogę Wam zdradzić niespodziewajkę, ale... mi się już nie chce :evil_lol:. Zmęczyłam się nadrabianiem tego wszystkiego :evil_lol: Quote
phase Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Ty$ka napisał(a):No! Nadrobiłam już. Mogę Wam zdradzić niespodziewajkę, ale... mi się już nie chce :evil_lol:. Zmęczyłam się nadrabianiem tego wszystkiego :evil_lol: Nie denerwuj! :diabloti: Quote
Molowe Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Ty$ka napisał(a):O rany, masz dużo do nadrabiania :P Zamówię je we wrześniu, bo sierpień spowodował, że jestem kompletnie spłukana... :sad: no trochę mam ale na szczęście w wakacje siedziałam trochę mniej przed komputerem to i plecy i oczy mi odpoczęły :D aa no spoko tak tylko zapytałam ^^ Quote
Ty$ka Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 No, ale OK - będę stopniowała niespodziewajki. Na razie niespodzianka "namber łan". Macie moją siostrzenicę Basię :loveu: Quote
Ty$ka Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 phase napisał(a):Nie denerwuj! :diabloti: Ale jak ja to lubię :evil_lol: Molowe napisał(a):no trochę mam ale na szczęście w wakacje siedziałam trochę mniej przed komputerem to i plecy i oczy mi odpoczęły :-D aa no spoko tak tylko zapytałam ^^ Ano tysz racja :) Jak przyjdą szeleczki to od razu się nimi pochwalę - bez obaw :eviltong: Quote
Molowe Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 jaka słodka :loveu: uwielbiam małe dzieci <3 Quote
Molowe Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Ty$ka napisał(a):Ano tysz racja :) Jak przyjdą szeleczki to od razu się nimi pochwalę - bez obaw :eviltong: bardzo na to liczę XD jestem ciekawa jak będą się prezentowały na pisakach :loveu: Quote
Ty$ka Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 [quote name='Molowe']jaka słodka :loveu: uwielbiam małe dzieci <3 A jaka malutka i drobniutka :loveu: No, ale ona wcześniaczkiem jest. Miała urodzić się pod koniec września, ale na świat jej się spieszyło :D [quote name='Molowe']bardzo na to liczę XD jestem ciekawa jak będą się prezentowały na pisakach :) Na pisakach to może nie, ale na kundlach to pokażę :lol: Quote
makot'a Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Eeeee.... chwilę mnie nie było i już nie wiem, co się dzieje. Jaki nowy obiekt do focenia?! :D Quote
Molowe Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Ty$ka napisał(a):A jaka malutka i drobniutka :loveu: No, ale ona wcześniaczkiem jest. Miała urodzić się pod koniec września, ale na świat jej się spieszyło :D :) Na pisakach to może nie, ale na kundlach to pokażę :lol: jest przesłodka :loveu: hahaha no to faktycznie szybka jest :evil_lol: wybacz miało być psiakach sorry :oops: Quote
*Magda* Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 http://img339.imageshack.us/img339/4007/baaasia.jpg jaka słodka :loveu: i jakie ma włoski :crazyeye: przy niej, mój Theoś jest łysy :evil_lol: Quote
rashelek Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Gratuluję siostrzenicy ;) Chociaż ja osobiście dziecków nie lubię :P Ale faktycznie kudłata jest nieźle :D Quote
phase Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Ty$ka napisał(a):No, ale ona wcześniaczkiem jest. Miała urodzić się pod koniec września, ale na świat jej się spieszyło :D Może kolejna dogomaniaczka. :grins: A no bo po co tak późno się rodzic, pewnie chciała mieć urodziny jak jeszcze słońce i pogoda będzie.:) Quote
Baton Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Uff, przebrnęłam :) Nie powiem, że liczyłam na lepsze wieści jeśli chodzi o Shiro...:-( Widzę, że nie tylko ja zwróciłam uwagę na te włoski :) Quote
Recommended Posts