Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ta galeria zdecydowanie powinna być ograniczona do kilkunastu postów dziennie, bo jak nie to ja nigdy tego wszystkiego nie nadrobię :mdleje::evil_lol:

A tak w ogóle to witamy po malutkiej przerwie, mizianko dla kudłaczka przesyłamy:loveu:

Posted

Ty$ka napisał(a):
O, prawdziwa wyżerka - jak się troszczyłaś o Żabcię :loveu: (przyznaj się, że zrzucenie talerzu było specjalne :evil_lol:)
Które już nie wrócą... chyba, że kiedyś kiedyś w postaci własnych dzieci i ich pomysłów :evil_lol:

Ja nie wiem, mam nadzieję, że moje przyszłe dzieci będą miały co w głowie. :diabloti:
Chociaż mój chop to aparat, więc trochę, ale tylko trochę charakteru mogą odziedziczyć po nim. :diabloti:

Posted

[quote name='Klaudia&Aza']Ta galeria zdecydowanie powinna być ograniczona do kilkunastu postów dziennie, bo jak nie to ja nigdy tego wszystkiego nie nadrobię :mdleje::evil_lol:

A tak w ogóle to witamy po malutkiej przerwie, mizianko dla kudłaczka przesyłamy:loveu:
To nierealne :evil_lol: :eviltong:
Nadrobisz, naprawdę :loveu:

Witamy, witamy - miło Was czytać :loveu:

[quote name='phase']Ja nie wiem, mam nadzieję, że moje przyszłe dzieci będą miały co w głowie. :diabloti:
Chociaż mój chop to aparat, więc trochę, ale tylko trochę charakteru mogą odziedziczyć po nim. :diabloti:
No ja nie wierzę w cuda, więc wiesz :diabloti: Jak moje odziedziczą charakter po matce to nie zazdroszczę ich znajomym i przyszłym TŻtom :evil_lol:

[quote name='dOgLoV']od kompleksów to ja jestem mistrzem
W takim razie to ja jestem vie-mistrzem :lol:

Posted

[quote name='Ty$ka']
No ja nie wierzę w cuda, więc wiesz :diabloti: Jak moje odziedziczą charakter po matce to nie zazdroszczę ich znajomym i przyszłym TŻtom :evil_lol:

Wiem, wiem, już to siadło mi b. w pamięci. :grins:
buhahaha, na pewno nie będzie tak źle. :evil_lol:

Posted

phase napisał(a):
Wiem, wiem, już to siadło mi b. w pamięci. :grins:
buhahaha, na pewno nie będzie tak źle. :evil_lol:

O, to Ci skleroza nie grozi :lol:
Taaaak, będzie gorzej niż myślisz :diabloti:

Posted

Ty$ka napisał(a):
O, to Ci skleroza nie grozi :lol:
Taaaak, będzie gorzej niż myślisz :diabloti:

Ale ślepota chyba tak. :evil_lol:
Bosz, o czym my myślimy, o dzieciach. :crazyeye::diabloti:

Posted

phase napisał(a):
Ale ślepota chyba tak. :evil_lol:
Bosz, o czym my myślimy, o dzieciach. :crazyeye::diabloti:

Oj tam, to chyba każdemu dogomaniakowi grozi, więc nie wykazujesz się inwencją i oryginalnością :evil_lol:

Taaa... starość :P

Posted

Ty$ka napisał(a):
Oj tam, to chyba każdemu dogomaniakowi grozi, więc nie wykazujesz się inwencją i oryginalnością :evil_lol:

Taaa... starość :P

Ja serio jestem ślepa, śmieją się tylko ze mnie. :eviltong:
Dobra lecę na mecz, wracam na przerwie. :grins:

Posted

phase napisał(a):
Ja serio jestem ślepa, śmieją się tylko ze mnie. :eviltong:
Dobra lecę na mecz, wracam na przerwie. :grins:

W takim razie nie jesteś osamotniona już :D
Miłego oglądania.

Posted

Ty$ka napisał(a):
W takim razie nie jesteś osamotniona już :D
Miłego oglądania.

Uff, lepiej mi już. :grins: :evil_lol:
A dziękuję, zaczął się! "Wygoniłam" mamę do spania i mam TV i komputer. :evil_lol:

Posted

[quote name='phase']Dobra lecę na mecz, wracam na przerwie. :grins:

Wygoniłam" mamę do spania

Jaki mecz :hmmmm: chyba muszę włączyć TV:lol:

Oj u mnie chyba by tak łatwo nie odpuściła i nie oddałaby mi pilota :evil_lol:

Posted

Klaudia&Aza napisał(a):
Ta galeria zdecydowanie powinna być ograniczona do kilkunastu postów dziennie, bo jak nie to ja nigdy tego wszystkiego nie nadrobię :mdleje::evil_lol:

Tak, tak zgadzam się :evil_lol:

Miziaczki dla Pana Morusława :loveu:

Posted

Klaudia&Aza napisał(a):
Jaki mecz :hmmmm: chyba muszę włączyć TV:lol:

Oj u mnie chyba by tak łatwo nie odpuściła i nie oddałaby mi pilota :evil_lol:

Mówię do mamy "Mamo, nie oglądasz, zamknięte oczy masz"
a mama: "Ale ja słucham". :evil_lol:

Śpiąca była, film się skończył to oddała pilot w moje ręce. :)
Gra Real Madryt - FC Barcelona (2:0).

Posted

phase napisał(a):
Mówię do mamy "Mamo, nie oglądasz, zamknięte oczy masz"
a mama: "Ale ja słucham". :evil_lol:

Śpiąca była, film się skończył to oddała pilot w moje ręce. :)
Gra Real Madryt - FC Barcelona (1:0).

:roflt: U mnie to mama jest czujna jak śpi przed telewizorem.. widzę, że ma zamknięte oczy, a tylko chcę jej zabrać pilot to się budzi i wmawia mi że nie śpi tylko ogląda :D

A tam myślałam że może nasi grają:lol:

Posted

Klaudia&Aza napisał(a):
:roflt: U mnie to mama jest czujna jak śpi przed telewizorem.. widzę, że ma zamknięte oczy, a tylko chcę jej zabrać pilot to się budzi i wmawia mi że nie śpi tylko ogląda :D

A tam myślałam że może nasi grają:lol:

hahahah, kiedyś moja mamusia też takie kity wciskała. :evil_lol:
Nasi będą grac bodajże w październiku , mecz towarzyski np. z Anglią. Miałam nawet w planach jechać do Wawy na ten mecz, ale wybrałam wyjazd we wrześniu nad morze.

Posted

phase napisał(a):
Nasi będą grac bodajże w październiku , mecz towarzyski np. z Anglią. Miałam nawet w planach jechać do Wawy na ten mecz, ale wybrałam wyjazd we wrześniu nad morze.

A to tak lubisz oglądać mecze? W sumie to ja też oglądam od czasu do czasu ale raczej rzadko :eviltong: We wrześniu nad morzem zimno brrr

Posted

Klaudia&Aza napisał(a):
A to tak lubisz oglądać mecze? W sumie to ja też oglądam od czasu do czasu ale raczej rzadko :eviltong: We wrześniu nad morzem zimno brrr

Niestety dopiero tak późno, ale i tak się cieszę, że pojadę, jestem ze swoim chłopakiem prawie 3 lata a dopiero pierwszy raz pojedziemy w końcu gdzieś dalej od domu, sami. :roll:

Bardziej wolę siatkówkę, ale nie powiem - mecze też dosyć często oglądam. :)

ty$ka będzie miała czytania u siebie. :diabloti:

Posted

phase napisał(a):
Niestety dopiero tak późno, ale i tak się cieszę, że pojadę, jestem ze swoim chłopakiem prawie 3 lata a dopiero pierwszy raz pojedziemy w końcu gdzieś dalej od domu, sami. :roll:

Bardziej wolę siatkówkę, ale nie powiem - mecze też dosyć często oglądam. :)

ty$ka będzie miała czytania u siebie. :diabloti:

Oo no to fajnie zazdroszczę, chociaż ja zdecydowanie wybrałabym góry :evil_lol: czyżby ostrożność rodziców:roll:

Siatkówkę też rzadko oglądam..ale sama grać o wiele bardziej wolę w nożną, nawet ostatnio zaczęłam z chłopakami grać na boisku :evil_lol:

Uciekła bez pożegnania więc czytanie dobrzej jej zrobi :diabloti:

Posted

[quote name='Klaudia&Aza']Oo no to fajnie zazdroszczę, chociaż ja zdecydowanie wybrałabym góry :evil_lol: czyżby ostrożność rodziców:roll:

Siatkówkę też rzadko oglądam..ale sama grać o wiele bardziej wolę w nożną, nawet ostatnio zaczęłam z chłopakami grać na boisku :evil_lol:

Uciekła bez pożegnania więc czytanie dobrzej jej zrobi :diabloti:
Za karę - to na przyszłość, że trza się z nami pięknie pożegnać. :grins::evil_lol:

Do gór mam baaaaardzo daleko, wolałabym tam jechać, ale jak mamy możliwość w ogóle wyjechania to wybraliśmy morze. Mam nadzieję, że nie będzie chociaż deszczu..
U mnie to normalka, że jako jedyna z dziewczyn z chłopakami gram. :evil_lol: A nawet na bramce stoję. :grins: