Ty$ka Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 dOgLoV napisał(a):jak mogłaś tak pomyśleć :-( Wiesz... kompleksy :evil_lol: Quote
Klaudia&Aza Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Ta galeria zdecydowanie powinna być ograniczona do kilkunastu postów dziennie, bo jak nie to ja nigdy tego wszystkiego nie nadrobię :mdleje::evil_lol: A tak w ogóle to witamy po malutkiej przerwie, mizianko dla kudłaczka przesyłamy:loveu: Quote
phase Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Ty$ka napisał(a):O, prawdziwa wyżerka - jak się troszczyłaś o Żabcię :loveu: (przyznaj się, że zrzucenie talerzu było specjalne :evil_lol:) Które już nie wrócą... chyba, że kiedyś kiedyś w postaci własnych dzieci i ich pomysłów :evil_lol: Ja nie wiem, mam nadzieję, że moje przyszłe dzieci będą miały co w głowie. :diabloti: Chociaż mój chop to aparat, więc trochę, ale tylko trochę charakteru mogą odziedziczyć po nim. :diabloti: Quote
łamAga Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Ty$ka napisał(a):Wiesz... kompleksy :evil_lol: od kompleksów to ja jestem mistrzem :eviltong: Quote
Ty$ka Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 [quote name='Klaudia&Aza']Ta galeria zdecydowanie powinna być ograniczona do kilkunastu postów dziennie, bo jak nie to ja nigdy tego wszystkiego nie nadrobię :mdleje::evil_lol: A tak w ogóle to witamy po malutkiej przerwie, mizianko dla kudłaczka przesyłamy:loveu: To nierealne :evil_lol: :eviltong: Nadrobisz, naprawdę :loveu: Witamy, witamy - miło Was czytać :loveu: [quote name='phase']Ja nie wiem, mam nadzieję, że moje przyszłe dzieci będą miały co w głowie. :diabloti: Chociaż mój chop to aparat, więc trochę, ale tylko trochę charakteru mogą odziedziczyć po nim. :diabloti: No ja nie wierzę w cuda, więc wiesz :diabloti: Jak moje odziedziczą charakter po matce to nie zazdroszczę ich znajomym i przyszłym TŻtom :evil_lol: [quote name='dOgLoV']od kompleksów to ja jestem mistrzem W takim razie to ja jestem vie-mistrzem :lol: Quote
phase Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 [quote name='Ty$ka'] No ja nie wierzę w cuda, więc wiesz :diabloti: Jak moje odziedziczą charakter po matce to nie zazdroszczę ich znajomym i przyszłym TŻtom :evil_lol: Wiem, wiem, już to siadło mi b. w pamięci. :grins: buhahaha, na pewno nie będzie tak źle. :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 phase napisał(a):Wiem, wiem, już to siadło mi b. w pamięci. :grins: buhahaha, na pewno nie będzie tak źle. :evil_lol: O, to Ci skleroza nie grozi :lol: Taaaak, będzie gorzej niż myślisz :diabloti: Quote
łamAga Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Ty$ka napisał(a): W takim razie to ja jestem vie-mistrzem :lol: z kompleksami trzeba nauczyc sie życ ;) Quote
Ty$ka Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 dOgLoV napisał(a):z kompleksami trzeba nauczyc sie życ ;) I zabijać je żartami :D Quote
phase Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Ty$ka napisał(a):O, to Ci skleroza nie grozi :lol: Taaaak, będzie gorzej niż myślisz :diabloti: Ale ślepota chyba tak. :evil_lol: Bosz, o czym my myślimy, o dzieciach. :crazyeye::diabloti: Quote
Ty$ka Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 phase napisał(a):Ale ślepota chyba tak. :evil_lol: Bosz, o czym my myślimy, o dzieciach. :crazyeye::diabloti: Oj tam, to chyba każdemu dogomaniakowi grozi, więc nie wykazujesz się inwencją i oryginalnością :evil_lol: Taaa... starość :P Quote
phase Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Ty$ka napisał(a):Oj tam, to chyba każdemu dogomaniakowi grozi, więc nie wykazujesz się inwencją i oryginalnością :evil_lol: Taaa... starość :P Ja serio jestem ślepa, śmieją się tylko ze mnie. :eviltong: Dobra lecę na mecz, wracam na przerwie. :grins: Quote
Ty$ka Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 phase napisał(a):Ja serio jestem ślepa, śmieją się tylko ze mnie. :eviltong: Dobra lecę na mecz, wracam na przerwie. :grins: W takim razie nie jesteś osamotniona już :D Miłego oglądania. Quote
phase Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Ty$ka napisał(a):W takim razie nie jesteś osamotniona już :D Miłego oglądania. Uff, lepiej mi już. :grins: :evil_lol: A dziękuję, zaczął się! "Wygoniłam" mamę do spania i mam TV i komputer. :evil_lol: Quote
Klaudia&Aza Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 [quote name='phase']Dobra lecę na mecz, wracam na przerwie. :grins: Wygoniłam" mamę do spania Jaki mecz :hmmmm: chyba muszę włączyć TV:lol: Oj u mnie chyba by tak łatwo nie odpuściła i nie oddałaby mi pilota :evil_lol: Quote
DomixX Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Klaudia&Aza napisał(a):Ta galeria zdecydowanie powinna być ograniczona do kilkunastu postów dziennie, bo jak nie to ja nigdy tego wszystkiego nie nadrobię :mdleje::evil_lol: Tak, tak zgadzam się :evil_lol: Miziaczki dla Pana Morusława :loveu: Quote
phase Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Klaudia&Aza napisał(a):Jaki mecz :hmmmm: chyba muszę włączyć TV:lol: Oj u mnie chyba by tak łatwo nie odpuściła i nie oddałaby mi pilota :evil_lol: Mówię do mamy "Mamo, nie oglądasz, zamknięte oczy masz" a mama: "Ale ja słucham". :evil_lol: Śpiąca była, film się skończył to oddała pilot w moje ręce. :) Gra Real Madryt - FC Barcelona (2:0). Quote
Klaudia&Aza Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 DomixX napisał(a):Tak, tak zgadzam się :evil_lol: Trzeba chyba napisać do moda :evil_lol::eviltong: Quote
phase Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Ty$kowa sobie poszła ot tak :roll: To kolorowych. :) :loveu: :grins: Quote
Klaudia&Aza Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 phase napisał(a):Mówię do mamy "Mamo, nie oglądasz, zamknięte oczy masz" a mama: "Ale ja słucham". :evil_lol: Śpiąca była, film się skończył to oddała pilot w moje ręce. :) Gra Real Madryt - FC Barcelona (1:0). :roflt: U mnie to mama jest czujna jak śpi przed telewizorem.. widzę, że ma zamknięte oczy, a tylko chcę jej zabrać pilot to się budzi i wmawia mi że nie śpi tylko ogląda :D A tam myślałam że może nasi grają:lol: Quote
phase Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Klaudia&Aza napisał(a)::roflt: U mnie to mama jest czujna jak śpi przed telewizorem.. widzę, że ma zamknięte oczy, a tylko chcę jej zabrać pilot to się budzi i wmawia mi że nie śpi tylko ogląda :D A tam myślałam że może nasi grają:lol: hahahah, kiedyś moja mamusia też takie kity wciskała. :evil_lol: Nasi będą grac bodajże w październiku , mecz towarzyski np. z Anglią. Miałam nawet w planach jechać do Wawy na ten mecz, ale wybrałam wyjazd we wrześniu nad morze. Quote
Klaudia&Aza Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 phase napisał(a):Nasi będą grac bodajże w październiku , mecz towarzyski np. z Anglią. Miałam nawet w planach jechać do Wawy na ten mecz, ale wybrałam wyjazd we wrześniu nad morze. A to tak lubisz oglądać mecze? W sumie to ja też oglądam od czasu do czasu ale raczej rzadko :eviltong: We wrześniu nad morzem zimno brrr Quote
phase Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Klaudia&Aza napisał(a):A to tak lubisz oglądać mecze? W sumie to ja też oglądam od czasu do czasu ale raczej rzadko :eviltong: We wrześniu nad morzem zimno brrr Niestety dopiero tak późno, ale i tak się cieszę, że pojadę, jestem ze swoim chłopakiem prawie 3 lata a dopiero pierwszy raz pojedziemy w końcu gdzieś dalej od domu, sami. :roll: Bardziej wolę siatkówkę, ale nie powiem - mecze też dosyć często oglądam. :) ty$ka będzie miała czytania u siebie. :diabloti: Quote
Klaudia&Aza Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 phase napisał(a):Niestety dopiero tak późno, ale i tak się cieszę, że pojadę, jestem ze swoim chłopakiem prawie 3 lata a dopiero pierwszy raz pojedziemy w końcu gdzieś dalej od domu, sami. :roll: Bardziej wolę siatkówkę, ale nie powiem - mecze też dosyć często oglądam. :) ty$ka będzie miała czytania u siebie. :diabloti: Oo no to fajnie zazdroszczę, chociaż ja zdecydowanie wybrałabym góry :evil_lol: czyżby ostrożność rodziców:roll: Siatkówkę też rzadko oglądam..ale sama grać o wiele bardziej wolę w nożną, nawet ostatnio zaczęłam z chłopakami grać na boisku :evil_lol: Uciekła bez pożegnania więc czytanie dobrzej jej zrobi :diabloti: Quote
phase Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 [quote name='Klaudia&Aza']Oo no to fajnie zazdroszczę, chociaż ja zdecydowanie wybrałabym góry :evil_lol: czyżby ostrożność rodziców:roll: Siatkówkę też rzadko oglądam..ale sama grać o wiele bardziej wolę w nożną, nawet ostatnio zaczęłam z chłopakami grać na boisku :evil_lol: Uciekła bez pożegnania więc czytanie dobrzej jej zrobi :diabloti: Za karę - to na przyszłość, że trza się z nami pięknie pożegnać. :grins::evil_lol: Do gór mam baaaaardzo daleko, wolałabym tam jechać, ale jak mamy możliwość w ogóle wyjechania to wybraliśmy morze. Mam nadzieję, że nie będzie chociaż deszczu.. U mnie to normalka, że jako jedyna z dziewczyn z chłopakami gram. :evil_lol: A nawet na bramce stoję. :grins: Quote
Recommended Posts