Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak mi się marzy, że znowu zadziała magia Gwiazdki, jak w zeszłym roku z Białaskiem...
Huzar tak bardzo potrzebuje cudu. Cudu ludzkiej miłości i troski. Inaczej pogrąży się w ciemnoścach :-(

Posted

Marka - a z jakim tekstem ta aukcja ????
Może by coś zmienić (jeśli oczywiście uważasz za stosowne).

Martwią mnie oczy Huzara - to zawsze jest pilna sprawa !!!!!
Potem może być za późno na leczenie !!!!!!

Bardzo prosimy - może ktoś znajdzie domek dla tego pięknego psiaka !!!

Posted

To jedno z piękniejszych psich spojrzeń, jakie widziałam. Chyba muszę pokazać to zdjęcie mojemu psu, żeby nauczył się patrzeć na mnie tak, jak bym chciała, żeby patrzył :lol:

Posted

Jak w praktyce wygląda nacieranie jego oczka- ile razy tygodniowo robią to pracownicy schroniska? może moglibyśmy jakoś...sama nie wiem jak to ujać, żeby nie wyglądało dziwnie...moze jest tam ktoś, kto by tego dopilnował...:-(

Posted

Może rzeczywiście - spróbuję podmienić w wolnej chwili, bo to trochę trwa :razz:

carolinascotties napisał(a):
Jak w praktyce wygląda nacieranie jego oczka- ile razy tygodniowo robią to pracownicy schroniska?

W schronisku Huzar ma oczy zakraplane tylko kroplami ze świetlikiem, wtedy, kiedy się da.

Posted

Marka napisał(a):
Może rzeczywiście - spróbuję podmienić w wolnej chwili, bo to trochę trwa :razz:

W schronisku Huzar ma oczy zakraplane tylko kroplami ze świetlikiem, wtedy, kiedy się da.

a co trzeba byłopby zrobić, żeby miał je smarowane...:-(

Posted

carolinascotties napisał(a):
a co trzeba byłopby zrobić, żeby miał je smarowane...:-(

wynająć osobę, która by to robiła - bo niestety pracownik w schronisku jest 1 dziennie i musi "obrobić" wszystko sam, więc na takie rzeczy nie ma często czasy... :(

Posted

Bodziulka napisał(a):
wynająć osobę, która by to robiła - bo niestety pracownik w schronisku jest 1 dziennie i musi "obrobić" wszystko sam, więc na takie rzeczy nie ma często czasy... :(

rozumiem..zastanawiam się jednak, czy takie "wynajęcie kogoś" jest realne? skąd będziemy wiedzieć, czy dana osoba wywiaże się ze swoich zobowiązań...:-(

Posted

Bodziulka napisał(a):
wiesz - trzeba by poszukać kogoś z tamtych okolic, któ by mógł codziennie w godzina ch otwarcia schroniska przyjść i to zrobić - tylko skąd taką osobę wziać?

masz rację...to jest problem...
:-( taki piękny pies...ściska mnie w gardle...