Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 534
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='natalek']niestety odzew zerowy... :( to była jedna z ostatnich szans.. ale może jutro ktoś zadzwoni! :)[/QUOTE]

O pola z piatku mialam tel.ale nic z tego nie wyszlo. Dopiero pani zadzwoniła w poniedziałek ,jeszcze porozmawiala z rodzina i jestem umowiona na zawiezienie w poniedzialek.

Posted

[quote name='Foksia i Dżekuś']O pola z piatku mialam tel.ale nic z tego nie wyszlo. Dopiero pani zadzwoniła w poniedziałek ,jeszcze porozmawiala z rodzina i jestem umowiona na zawiezienie w poniedzialek.[/QUOTE]
Czyli Polo jedzie do domu? Super :)

Posted

[quote name='natalek']super, że przynajmniej Polo się uda!!! :multi:
niestety w sprawie Maxa cisza :([/QUOTE]

mam taka nadzieje ,ze pani sie nie rozmysli do poniedziałku ale mam tez nadzieje ,ze Maks tez w koncu znajdzie domek , taki z prawdziwego zdarzenia i że będzie w nim kochany.

• 3 weeks later...
Posted

chociaż tyle, że Max ma regularne spacery w schronisku... często chodzi na spacery, bo ze mną i jeszcze koleżanką, należy się dziadkowi. :) niestety starzeje się :( ale nadal jest pełen energii i uwieeeeeelbia biegać, chociaż tyle... biedactwo moje :(

• 2 months later...
Posted

Max jest w boksie L4.
ja ciągle nie mogę zrozumieć, dlaczego on wciąż czeka na dom... :( do ludzi wspaniały, nadaje się do dzieci, innych psów, przełagodny, wesoły, lubi biegać, ale nie jest nadpobudliwy... pecha ma chłopak strasznego :(

• 1 month later...
Posted

dzięki wielkie :loveu:
zdanie końcowe jesli możesz dodać coś w stylu "Nie pozwólmy mu odejść w Schronisku!!", chłopak ma swoje lata :( :(

Posted

przybywam na zaproszenie :)
Biedak naprawdę ma strasznego pecha w życiu... Niestety mogę tylko mu współczuć i trzymać kciuki, żeby nie zakończył życia za kratami :(
Nigdy nie zrozumiem, dlaczego niektóre cudowne psy latami czekają na kogoś, kto je pokocha

Posted

dziękujemy wszystkim za obecność, to też się liczy
i bardzo proszę o udostępnianie wydarzenia na fb... Max ma już 11 lat a domku na horyzoncie brak :(

Posted

Podrzucam Maxa, oby zaznał jeszcze ciepełka domowego. Kiepsko, że poprzednie panie nie chciały z nim popracować, to cudowny psiak:loveu:
Na fb też udostępniam :)

Posted

Dziękuję za zaproszenie. Nie mam jak pomóc Maxiowi :shake: mogę mu wykupić pakiecik ogłoszeń jeśli ich nie ma, poproszę tylko o link do bazarku z ogłoszeniami.

Posted (edited)

Jestem na zaproszenie, kolejny biedak którego nikt nie chce.....
O mało mi serce nie pękło, jak czytałam, że jest w domu, taki był szczęśliwy, było to widać na zdjęciach, a potem....
Nigdy nie zrozumiem ludzi, którzy biorą psa, obiecują "złote góry", a potem go zwracają do schroniska, jak zużytą rzecz i jeszcze mają pretensje. To już trzeba nie mieć serca, ani sumienia. Nigdy nikogo nie można być pewnym na 100%

Na chwilę obecną niestety nie mogę pomóc.
Pieski, które wspieram deklaracjami, czy wykupując ogłoszenia nadal czekają na dom, ani jeden nie ma szczęścia:-(
Ale będę zaglądać do Maxa

Edited by Gabi79
Posted

Taki fajny kolaż zrobiła Karolina z FB do ogłoszeń ;)
[url=http://up.programosy.pl/foto/217922_252908244820888_432911016_n.jpg][img]http://up.programosy.pl/foto/217922_252908244820888_432911016_n.jpg[/img][/url]