fizia Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 http://www.ogloszenia.interpress.net.pl/index.php?p=detale&id=30734&from=1 Quote
black_cat Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 http://www.ogloszenia.moje.pl/product_desc.php?id=17084 nastepne ogloszenie, nie wiem czemu nie wyswietlaja sie foty, podalam link do postu z fotkami psiaka Quote
Charly Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 do gory drwalu. piesek bez ocha i ucha szuka domu z ogrodkiem. Przyniesie ze soba kojec. Tylko potrzebuje miejsca i opiekuna:-( Help !!!:placz: Quote
black_cat Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 http://www.oglosze.pl/oferta7253_uratuj_stary_pies_szuka_przydomowego_ogrodu_pomoz.html następne, wyróżnione Quote
Jagienka Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: cioteczki bardzo bardzo dziękujemy!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
fizia Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 http://www.wegetarianie.pl/classifieds-detail-cat-6-de-941.html Quote
Charly Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Drwal starszy pies szuka domu z ogrodem gdzie moglby postawic swoj kojec i spedzic ostatni swój czas. Quote
kaja555 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Charly napisał(a):Drwal starszy pies szuka domu z ogrodem gdzie moglby postawic swoj kojec i spedzic ostatni swój czas. Dołączam się do prośby! Quote
Charly Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Ja tez. Dziekujemy Fiziu za te wszystkie ogloszenia. Quote
Jagienka Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 Dzięki Topi :loveu: zdecydowałyśmy się na wariant kierownika... Dzwoniłam do niego, ma dać znać kiedy Drwal trafi do pojedynczego boksu, żeby móc z nim zacząć pracować. Mamy więc miesiąc, a co dalej... strach się bać ;) Quote
karusiap Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Decyzja juz poszla,nie ma odwrotu:diabloti:Drwal zawdziecza faktycznie swoj boks Topi,ktora nas zmobilizowala:) Trzymajcie kciuki,a jakby ktos mial ochote odwiedzic kiedys Drwala i pogadac z nim to czekamy na chetnych:p Quote
Jagienka Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 Kochani!! To była akcja błyskawiczna :crazyeye: Drwal już jest na boksach pojedynczych!!!! Nie mamy dnia do stracenia, chętnych do socajlizacji tego psiaka prosimy o pomoc!!! Dzisiaj np z karusiap jesteśmy w programie z psami z Harbutowic. Quote
karusiap Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Szybko poszlo:) Teraz ,zeby pozwolil nam sprawic ze nas pokocha:)no chociaz ze bedzie nas tolerowal;) Quote
Charly Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Drwalik szuka czlowieka, ktory go bedzie odwiedzal przez nastepny czas oraz czlowieka, ktory pozowli mu postawic swoj psi domek w swoim ogrodzie. Quote
Charly Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Drwal tez chce miec swoje miejsce:-(. Ej drogi czytelniku. On nawet ma swoj kojec. Daj tylko ogrodek swoj i reke do glaskania plus pelna miske. Drwal nie chce umierac w schronie. On nie dowidzi. Zle slyszy. Nie ma szans. On czuje i cierpi.Pomocy Quote
karusiap Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Bylysmy dzis u Drwala. To jakie podejscie do niego ma Topi wymaga glebokiego szacunku:loveu:Drwalik lasuch daje sie ulaskawiac na smakolyki;) Jestem pelna nadziei..... Quote
Charly Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Topi:loveu:. Juz wczesnie wyczytałam, ze masz doswiadczenie. Napisz prosze co i jak robisz. Bardzo prosze. Quote
agamika Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 :mad: ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj , napiszcie coś więcej :placz: noooooooo, prooooooszeeeeeee Maksia jutro za to wybiegam :cool3: :razz: , poświecę się :diabloti: Quote
karusiap Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 hihihi...a wiec,no my przyszlysmy jak Drwal byl juz oblaskawiony smakolykami i zajadal sie kostka,pierwsza zapewne od lat...Mowilysmy do niego,czestowalysmy...w koncu doszlo do tego,ze Drwal wesolo poszczekiwal machajac ogonem i czekajac na wiecej.Wiem,ze brzmi pieknie,ale to dopiero poczatek dlugiej drogi.Jak na moj gust musi minac jeszcze sporo czasu,zeby Drwal nie reagowal nerwowo na dotyk.... Quote
Perfi Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 przypominam o bazarku na rzecz Drwala w moim podpisie!!!! Quote
Recommended Posts