Perfi Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106683 jak splacimy Knapkika kasa z tego bazarku pojdzie na Drwala podrzuccie czasem ;) Quote
karusiap Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 no coz widze,ze tlumy nie wala na pomoc Drwalowi....trudno damy jakos rade,dla Niego warto Quote
agamika Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 ja pomogę jak mogę, a ze wiele nie moge , to co mam pisać :oops: ale za to za tłum mogę robić :cool3: ostatnio coś mnie przybywa :roll: Quote
karusiap Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 duzo mozesz,dobrze wiedziec ze jestes:loveu:i juz widze jak pragniesz zabierac Drwala na spacery:cool3::evil_lol: Quote
agamika Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 :diabloti: a ja mam pomysł ... może chcecie wystawić Zołzę na bazarek ?? :cool3: oddam Wam ją :D (PS . dziś na łąkach poznała smak żaby :roll: :mad: ) [SIZE=2]Ja go pozabieram na spacery chętnie :diabloti: myślę ze będzie lepiej wychowany niż taki jeden Maksio, co to się ciągnie, jak parowóz i nadawałby sie do orania pola, a nie spacerowania :roll: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
karusiap Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::mad::mad::mad::angryy::angryy::angryy:nie nie....no ciotka agamika majaczy...albo sie przejezyczyla....kochana przeczytaj raz jeszcze prosze to co przeczytalas i odpowiedz czy nic nie pomylilas: 1. oczerniasz cudowna Zolze-znam,poznalam,oaza spokoju i grzecznosci 2. Max....samo to imie:loveu::loveu::loveu::loveu:przeczy slowu "niewychowany":angryy: ?? Quote
Jagienka Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 agamika napisał(a): [SIZE=2]Ja go pozabieram na spacery chętnie :diabloti: myślę ze będzie lepiej wychowany niż taki jeden Maksio, co to się ciągnie, jak parowóz i nadawałby sie do orania pola, a nie spacerowania :roll: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Aż zacytuję, żebyś nie zdążyła usunąć zanim Karolina zobaczy :lol:;) Quote
Jagienka Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 karusiap napisał(a)::diabloti:widzialam :cool3: agamika, a tak na serio, to samo wyprowadzanie i uczenie go, socjalizowanie to BARDZO DUŻO!!! Quote
agamika Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 :p nie przejęzyczyłam się :p 1. oczerniasz cudowna Zolze-znam,poznalam,oaza spokoju i grzecznosci racja , z wielkim spokojem wzięła się za przeżuwanie żaby :mad: :mad::mad: 2. Max....samo to imie:loveu::loveu::loveu::loveu:przeczy slowu "niewychowany":angryy: :siara::roflt: no dobraaa, i tak go odrobinę lobię :roll: ;) ;) ;) Quote
agamika Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 roznosci na Drwala, od Pucki69 :loveu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9712690#post9712690 Quote
Jagienka Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Bazarki dla Drwala: Kosmetyki dla psó Dr Lucy: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=93781 Torby lniane ręcznie malowane: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105396 Rózności (obrazek, korale, maskotku, kubki, szalik, pepeteria, podstawka pod tel, ogłówek z głową, maskotka na klucze lub torbę itd): http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101313 Akcesoria szkolne, papiernicze i aparaty fotograficzne: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101354 Generalnie wszytsko co mam w podpisie :lol: Dam bazarki na pierwszą stronę. Quote
Anashar Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Ja mogę pomóc w zdjęciach :cool3: No i z OwP będziemy zbierać też na Drwala, zawsze kilka groszy do przodu ;) Quote
Jagienka Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 Anashar napisał(a):Ja mogę pomóc w zdjęciach :cool3: No i z OwP będziemy zbierać też na Drwala, zawsze kilka groszy do przodu ;) Dziękujemy :loveu: Jeszcze kilka dni Drwaliku wytrzymaj!!! Quote
Selenga Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 To może ja się tez jakos przyłaczę... Na początek banerek - może się przyda... Quote
Seaside Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 piękny psiak :( i na pewno w pełni nadaje się do resocjalizacji - a już jak agamika się weźmie... :P [SIZE=1][COLOR=silver]PS.Aga masz wieści co u Tośki??[/COLOR][/SIZE] Quote
karusiap Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 agamika jeszcze nie wie jak bardzo pragnie go socjalizowac:cool3:ale sie dowie:diabloti:ma podejscie to fakt:lol: Quote
agamika Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 mam :oops: ... co jakiś czas mam meile od Justyny , Drwalu przepraszam ze tu , ale watek Toski zagubiłam :oops:. Tośka to pies Justyny , jej TZta nie słucha :evil_lol: nic a nic . Skutecznie rozprawiła sie ze wszelkimi pluszakami Funi :diabloti: . Zrobiła sie trochę bandytka z niej , bo broni dostępu do Justyny obcym psom na spacerze :roll: . Tosia w pełni sie zadomowiła już :cool3: i tak myślę czy w okresie wakacyjnym nie odwiedzić Wrocka :diabloti: ??? Bo myślę ze jeśli mnie pozna to sie ucieszy, ale nie będzie już za mną rozpaczać :razz: Quote
Charly Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Selenga, dobrze, ze wzielas banerek. Bo Ty sie paletasz wszedzie, to ludzi przyciagasz. Np. mnie ludzia przyciagnelas. razem cos musimy wymyslec wszyscy. W kupie siła:multi: Quote
Selenga Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='Charly']Selenga, dobrze, ze wzielas banerek. Bo Ty sie paletasz wszedzie to ludzi przyciagasz. Np. mnie ludzia przyciagnelas. razem cos musimy wymyslec wszyscy. W kupie siła:multi:[/quote] Zrobiłam to i wzięłam :p Właśnie dlatego, że się pałętam - to się nazywa marketing wirusowy :) A tu potrzeba większych sił Quote
karusiap Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Drwal prawdopodobnie nie widzi wogole:( Wczoraj podobno nadal lezal zrezygnowany,nawet nie "spojrzal" w strone czlowieka:( Quote
agamika Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [QUOTE] agamika jeszcze nie wie jak bardzo pragnie go socjalizowac:cool3:ale sie dowie:diabloti:[/QUOTE] no już napisałam ze go chętnie będę spacerować przecież :stop: [QUOTE] Drwal prawdopodobnie nie widzi wogole:-( Wczoraj podobno nadal lezal zrezygnowany,nawet nie "spojrzal" w strone czlowieka:-([/QUOTE] ehhh, ten psi los :-( miejmy nadzieje, że coś z tym/tymi oczkami da się zrobić Selenga [B] :loveu:[/B] za bannerek i ściągnięcie ludzia Charly:evil_lol: Quote
gossia Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='karusiap']Drwal prawdopodobnie nie widzi wogole:( Wczoraj podobno nadal lezal zrezygnowany,nawet nie "spojrzal" w strone czlowieka:([/quote] Ojoj taki piękny piesek a taki jego los! Napewno znajdzie domek! Bo jak nie to:mad: Ile ten biedak ma lat? Taki piękny:loveu: Jestem zauroczona nim:loveu: Ale bardzo mi go szkoda:-(:-(:-(:-(:-( Quote
Recommended Posts