Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:diabloti: a ja mam pomysł ... może chcecie wystawić Zołzę na bazarek ?? :cool3: oddam Wam ją :D

(PS . dziś na łąkach poznała smak żaby :roll: :mad: )

[SIZE=2]Ja go pozabieram na spacery chętnie :diabloti: myślę ze będzie lepiej wychowany niż taki jeden Maksio, co to się ciągnie, jak parowóz i nadawałby sie do orania pola, a nie spacerowania :roll: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::mad::mad::mad::angryy::angryy::angryy:nie nie....no ciotka agamika majaczy...albo sie przejezyczyla....kochana przeczytaj raz jeszcze prosze to co przeczytalas i odpowiedz czy nic nie pomylilas:

1. oczerniasz cudowna Zolze-znam,poznalam,oaza spokoju i grzecznosci
2. Max....samo to imie:loveu::loveu::loveu::loveu:przeczy slowu "niewychowany":angryy:

??

Posted

agamika napisał(a):

[SIZE=2]Ja go pozabieram na spacery chętnie :diabloti: myślę ze będzie lepiej wychowany niż taki jeden Maksio, co to się ciągnie, jak parowóz i nadawałby sie do orania pola, a nie spacerowania :roll: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Aż zacytuję, żebyś nie zdążyła usunąć zanim Karolina zobaczy :lol:;)

Posted

:p nie przejęzyczyłam się :p

1. oczerniasz cudowna Zolze-znam,poznalam,oaza spokoju i grzecznosci

racja , z wielkim spokojem wzięła się za przeżuwanie żaby :mad: :mad::mad:

2. Max....samo to imie:loveu::loveu::loveu::loveu:przeczy slowu "niewychowany":angryy:

:siara::roflt:
no dobraaa, i tak go odrobinę lobię :roll:
;) ;) ;)

Posted

Bazarki dla Drwala:
Kosmetyki dla psó Dr Lucy:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=93781
Torby lniane ręcznie malowane:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105396
Rózności (obrazek, korale, maskotku, kubki, szalik, pepeteria, podstawka pod tel, ogłówek z głową, maskotka na klucze lub torbę itd):
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101313
Akcesoria szkolne, papiernicze i aparaty fotograficzne:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101354

Generalnie wszytsko co mam w podpisie :lol:

Dam bazarki na pierwszą stronę.

Posted

Anashar napisał(a):
Ja mogę pomóc w zdjęciach :cool3: No i z OwP będziemy zbierać też na Drwala, zawsze kilka groszy do przodu ;)

Dziękujemy :loveu:
Jeszcze kilka dni Drwaliku wytrzymaj!!!

Posted

piękny psiak :( i na pewno w pełni nadaje się do resocjalizacji - a już jak agamika się weźmie... :P

[SIZE=1][COLOR=silver]PS.Aga masz wieści co u Tośki??[/COLOR][/SIZE]

Posted

mam :oops: ... co jakiś czas mam meile od Justyny ,

Drwalu przepraszam ze tu , ale watek Toski zagubiłam :oops:.

Tośka to pies Justyny , jej TZta nie słucha :evil_lol: nic a nic . Skutecznie rozprawiła sie ze wszelkimi pluszakami Funi :diabloti: . Zrobiła sie trochę bandytka z niej , bo broni dostępu do Justyny obcym psom na spacerze :roll: . Tosia w pełni sie zadomowiła już :cool3: i tak myślę czy w okresie wakacyjnym nie odwiedzić Wrocka :diabloti: ??? Bo myślę ze jeśli mnie pozna to sie ucieszy, ale nie będzie już za mną rozpaczać :razz:

Posted

Selenga, dobrze, ze wzielas banerek. Bo Ty sie paletasz wszedzie, to ludzi przyciagasz. Np. mnie ludzia przyciagnelas. razem cos musimy wymyslec wszyscy. W kupie siła:multi:

Posted

[quote name='Charly']Selenga, dobrze, ze wzielas banerek. Bo Ty sie paletasz wszedzie to ludzi przyciagasz. Np. mnie ludzia przyciagnelas. razem cos musimy wymyslec wszyscy. W kupie siła:multi:[/quote]
Zrobiłam to i wzięłam :p
Właśnie dlatego, że się pałętam - to się nazywa marketing wirusowy :)
A tu potrzeba większych sił

Posted

[QUOTE] agamika jeszcze nie wie jak bardzo pragnie go socjalizowac:cool3:ale sie dowie:diabloti:[/QUOTE]

no już napisałam ze go chętnie będę spacerować przecież :stop:

[QUOTE] Drwal prawdopodobnie nie widzi wogole:-(
Wczoraj podobno nadal lezal zrezygnowany,nawet nie "spojrzal" w strone czlowieka:-([/QUOTE]

ehhh, ten psi los :-( miejmy nadzieje, że coś z tym/tymi oczkami da się zrobić

Selenga [B] :loveu:[/B] za bannerek i ściągnięcie ludzia Charly:evil_lol:

Posted

[quote name='karusiap']Drwal prawdopodobnie nie widzi wogole:(
Wczoraj podobno nadal lezal zrezygnowany,nawet nie "spojrzal" w strone czlowieka:([/quote]
Ojoj taki piękny piesek a taki jego los! Napewno znajdzie domek! Bo jak nie to:mad: Ile ten biedak ma lat? Taki piękny:loveu: Jestem zauroczona nim:loveu: Ale bardzo mi go szkoda:-(:-(:-(:-(:-(