agamika Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 no z tym spokojem przy zapinaniu citoko to różnie bywa :lol: :eviltong: ... DRwal czasem skacze z radości na człowieka juz w wyjsciu z boksu dco utrudnia zapięcie :lol: ... musimy mu obroze ściaśnic, bo cos karczycho Drwalowe zmalało .... Quote
Jagienka Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 Mam newsy... finansowe :lol: Dzisiaj ciocia elik wpłaciła Nam o 10 zł więcej za kosmetyki dr Lucy :loveu:, niniejszym dodajemy 50 zł :multi: Aktualizuje... 330 zł na AFN od black_cat 5 zł mój TZ za długopisy (J) 2,50 karusiap za długopis od Elik (k) 10 zł AniB za karty (dodała 100% :*) (J) 18 zł gameta za bazarek (J) dziękuję, gameta wie za co ;-) 15 zł ngl - nie mam jeszcze potwierdzenia czy płyta działa (J) 50 zł za kamerkę (J) 20 zł z bazarku Brucio (J w tym 5 zł k :evil_lol:) 40 zł enia za kosmetyki dr Lucy (J) 30 zł z bazarku Brucio (k) 15 zł od mnie za ksiązke od karusiap (J) 5 zł od Anashara za figurkę od Asior (J) 10 zł od siostry TZta za myszkę od mojej kuzynki (J) 15 zł za książke od moany (J) 60 zł z bazarku karusiap z książkami od Pani Magdy (k) 50 zł od Alicji M. z miłości do Drwala hihihi (k) 50 zł z bazarku Brucio - płaszczyk (k) 5 zł od tupadlo za węgiel od Perfi (J) 20 zł irysek z bazarku z płytami (J) 10 zł agamika za kosmetyki Dr. Lucy (J) 20 zł Jagienka za książki od agimiki (J) 5 zł od AMIGI za kredkę od Perfi (J) 50 zł elik za kosmetyki dr Lucy (10 zł od serca :) ) (J) 20 zł GoskaGoska za szampon dr Lucy (J) 32 zł rozi za kiecke i chusteczki dr Lucy (J) dziękuję za nadpłatę :) 35 zł Osa za płaszczyk z bazarku (J) Po odjęciu sierpnia zostaje 465,50 zł Quote
elmira Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 :) Moje aukcje tez chyba ida, więc grosze, ale zawsze cos tam przeleję na Drwala, tę "maskotkę":evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Jagienka Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 elmira napisał(a)::) Moje aukcje tez chyba ida, więc grosze, ale zawsze cos tam przeleję na Drwala, tę "maskotkę":evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dziękuję :loveu::loveu::loveu: P.S. Czytam o Chaplinku od początku... jestem narazie na 30 stronie... póki co się zapierasz, że najpiękniejszy usmiech na dogo, ale nie możesz go zabrac.... :eviltong: bardzo jestem ciekawa jak się to tam potoczy, chociaż finał już znam :loveu: Wracam czytać :lol: Quote
elmira Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Jagienka napisał(a):Dziękuję :loveu::loveu::loveu: P.S. Czytam o Chaplinku od początku... jestem narazie na 30 stronie... póki co się zapierasz, że najpiękniejszy usmiech na dogo, ale nie możesz go zabrac.... :eviltong: bardzo jestem ciekawa jak się to tam potoczy, chociaż finał już znam :loveu: Wracam czytać :lol: Bo to najpiękniejszy psi usmiech :) A cwaniak taki, że nie ma mocnych. Dalej TZ go nie lubi;) Chaplin zapatrzony w niego, jak w obraz. 02.10. Drwalu, ja Ciebie będę cały czas wyganiac do domku stałego!!! Quote
elmira Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Oj, ale mnie u Ciebie nie było! Poprawiam sie i zaglądam :) Quote
Jagienka Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 330 zł na AFN od black_cat 5 zł mój TZ za długopisy (J) 2,50 karusiap za długopis od Elik (k) 10 zł AniB za karty (dodała 100% :*) (J) 18 zł gameta za bazarek (J) dziękuję, gameta wie za co ;-) 15 zł ngl - nie mam jeszcze potwierdzenia czy płyta działa (J) 50 zł za kamerkę (J) 20 zł z bazarku Brucio (J w tym 5 zł k :evil_lol:) 40 zł enia za kosmetyki dr Lucy (J) 30 zł z bazarku Brucio (k) 15 zł od mnie za ksiązke od karusiap (J) 5 zł od Anashara za figurkę od Asior (J) 10 zł od siostry TZta za myszkę od mojej kuzynki (J) 15 zł za książke od moany (J) 60 zł z bazarku karusiap z książkami od Pani Magdy (k) 50 zł od Alicji M. z miłości do Drwala hihihi (k) 50 zł z bazarku Brucio - płaszczyk (k) 5 zł od tupadlo za węgiel od Perfi (J) 20 zł irysek z bazarku z płytami (J) 5 zł od AMIGI za kredkę od Perfi (J) 32 zł rozi za kiecke i chusteczki dr Lucy (J) dziękuję za nadpłatę :) 35 zł Osa za płaszczyk z bazarku (J) 50 zł z bazarku Brucio (k) 50 zł od Pani Magdy (k) Po odjęciu sierpnia zostaje 465,50 zł Drwal się podzielił pieniążkami z młodszą chorą koleżanką Arią... odejmujemy 100 zł Na opłacenie października mamy 465,50 zł Quote
karusiap Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 dla Drwala trafia kolejne 50 zl z bazarku Brucio:loveu:i mam juz 300 zl z AFN aa i jeszcze 50 zl od naszej p.Magdy:) Quote
Jagienka Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 karusiap napisał(a):dla Drwala trafia kolejne 50 zl z bazarku Brucio:loveu:i mam juz 300 zl z AFN aa i jeszcze 50 zl od naszej p.Magdy:) :loveu::loveu::loveu::loveu: dodane w 1008 poście Quote
Jagienka Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 30 zł na AFN od black_cat 2,50 karusiap za długopis od Elik (k) 5 zł z bazarku Brucio (k) 30 zł z bazarku Brucio (k) 15 zł od mnie za ksiązke od karusiap (J) 10 zł od siostry TZta za myszkę od mojej kuzynki (J) 15 zł za książke od moany (J) 60 zł z bazarku karusiap z książkami od Pani Magdy (k) 50 zł od Alicji M. z miłości do Drwala hihihi (k) 50 zł z bazarku Brucio - płaszczyk (k) 5 zł od tupadlo za węgiel od Perfi (J) 20 zł irysek z bazarku z płytami (J) 5 zł od AMIGI za kredkę od Perfi (J) 32 zł rozi za kiecke i chusteczki dr Lucy (J) dziękuję za nadpłatę :) 35 zł Osa za płaszczyk z bazarku (J) 50 zł z bazarku Brucio (k) 50 zł od Pani Magdy (k) Na opłacenie października mamy 465 zł Quote
karusiap Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 bardzo niewyrazne,ale Drwalik na dzisiejszym spacerku:) Quote
elmira Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 [quote name='karusiap']bardzo niewyrazne,ale Drwalik na dzisiejszym spacerku:) Normalny psiak, na normalnym spacerze! Silny jest Misiek? Quote
Jagienka Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 elmira napisał(a): Silny jest Misiek? Drwal jest silny, ale nie wykorzystuje całęj siły do ciągnięcia... spaceruje się z nim bardzo przyjemnie, chociaz wczoraj był trochę bardziej zaborczy niż zazwyczaj... :) Quote
elmira Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 majku33krakow napisał(a):podnosze drwala Ja tez podnoszę naszego "Maskotka"! Nie wiadomo kiedy ponownie? Jak dogo pozwoli:shake: Quote
Jagienka Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 No ciotki wczoraj w hotelu prawie wszytskim zrobiły zdęcia... ale Drwalowi nie... :obrazic: Quote
agamika Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 no bo Drwal został porwany na spacer bez wiedzy sparatu , a aparat spacerował z Kora i Hektorem :roll: ale mam jeszcze nie wstawione poprzednie :eviltong: a pozatym ciiiiiiiiisza, idz robic to co powinnas bo wstyyyyyyyyyyyyyyyyyydu Ci narobię :diabloti::evil_lol::diabloti::evil_lol: i podziele sie pewnymi informacjami :lol: Quote
Recommended Posts