vena&vivi Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 I ja podniose Drwala, walcz kochany o dom:evil_lol: Quote
Jagienka Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 vena&vivi napisał(a):I ja podniose Drwala, walcz kochany o dom:evil_lol: ooo kolejne wsparcie z Torunia... witamy witamy :loveu: A ja tak jak widze, że ktoś nowy coś napisał to sobie myśle "Ha! To na bank ten dom Drwala sie odezwał..." :oops: Quote
karusiap Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Drwalatko ma z bazarku ksiazkowego 60 zl:) Quote
Jagienka Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 karusiap napisał(a):Drwalatko ma z bazarku ksiazkowego 60 zl:) :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ciociu karusiap, a ciocia nie ma na kogo już zbierać? Tylko na tego krejzola rubasznego... :evil_lol: Quote
karusiap Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Drwalik ma takie samo prawo ,zebym zbierala na niego co....7 innych naszych psow:crazyeye::evil_lol: Quote
Jagienka Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 No już, już... Aktualizuje... 330 zł na AFN od black_cat 5 zł mój TZ za długopisy (J) 2,50 karusiap za długopis od Elik (k) 10 zł AniB za karty (dodała 100% :*) (J) 18 zł gameta za bazarek (J) dziękuję, gameta wie za co ;-) 15 zł ngl - nie mam jeszcze potwierdzenia czy płyta działa (J) 50 zł za kamerkę (J) 20 zł z bazarku Brucio (J w tym 5 zł k :evil_lol:) 40 zł enia za kosmetyki dr Lucy (J) 30 zł z bazarku Brucio (k) 15 zł od mnie za ksiązke od karusiap (J) 5 zł od Anashara za figurkę od Asior (J) 10 zł od siostry TZta za myszkę od mojej kuzynki (J) 15 zł za książke od moany (J) 60 zł z bazarku karusiap z książkami od Pani Magdy (k) 50 zł od Alicji M. z miłości do Drwala hihihi (k) 50 zł z bazarku Brucio - płaszczyk (k) 5 zł od tupadlo za węgiel od Perfi (J) 20 zł irysek z bazarku z płytami (J) 10 zł agamika za kosmetyki Dr. Lucy (J) 20 zł Jagienka za książki od agimiki (J) 5 zł od AMIGI za kredkę od Perfi (J) mamy: 558,50 złJeszcze nie odjęłam sierpnia... bo jeszcze nie zapłacony... Po odjęciu sierpnia zostaje 328,50 zł Jest połowa wrzesnia a za wrzesień będzie do zapłacenia 450 zł Quote
elmira Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Ja sie troche podlamałam, jak napisałyście, że nie ma żadnego zainteresowania:shake: A przeciez wystarczy dac niewiele, kawałek ogródka(bo kojec Wy stawiacie), troche uwagi, troche wspołczucia...a jedynego, czego brakuje, to tego kawałka serca dla Drwala, ech...:-( Na razie to pieniadze trzeba zbierac na kazdy kolejny miesiąc w hotelu, prawda? Bo on nie moze trafic z powrotem do schroniska! Postaram się popytac o mozliwość przyjęcia psa na działkę (choc juz pytałam), ale z reguły znajomi maja Yorki (rasowe bez papierów:angryy:) lub rzesze kundli ze schronów (tak, jak ja), albo o mozliwośc wplat na Drwala. Quote
karusiap Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 elmiro jestes kochana...:loveu: Drwal NIGDY nie trafi ponownie do schroniska...To moge obiecac. Quote
karusiap Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 dla Drwalika trafia 50 zl (ze 100), ktore dostalismy od Alicji M.dziekuje:loveu::loveu::loveu: Quote
Jagienka Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 karusiap napisał(a):dla Drwalika trafia 50 zl (ze 100), ktore dostalismy od Alicji M.dziekuje:loveu::loveu::loveu: :cunao: Dziękujemy :loveu: Uaktualniam w poście nr 983 :cool3: Quote
elmira Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Może jeszcze ktos się przyłączy? Brakuje pieniędzy na hotel. A Drwal, dzieki pomocy niezwykłych ludzi, przeszedł dłuuuuuuuuga drogę. Droge w strone życia. Pomóżmy Drwalowi!!! Quote
Jagienka Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 Walczymy! Płaszcze i kurtki :) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10933396#post10933396 Quote
karusiap Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Dla Drwalika trafilo kolejne 50 zl,z bazarku Brucio-plaszczyk:) (na pol z Hektorem) Quote
Jagienka Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 karusiap napisał(a):Dla Drwalika trafilo kolejne 50 zl,z bazarku Brucio-plaszczyk:) (na pol z Hektorem) :crazyeye: ja widze, ze TY się karusiap bardzo starasz, zebysmy ten wrzesień oplaciły w odpowiednim czasie :evil_lol::loveu: uaktualniam w 983 Quote
JagnaP Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Przepraszam za offa, szczeniak potrzebuje pomocy: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=121253 Quote
black_cat Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 niedlugo bedzie mala wplata, Drwalikowi sie przyda , szkoda ze nikt o niego nie pyta :( Quote
Jagienka Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 black_cat napisał(a):niedlugo bedzie mala wplata, Drwalikowi sie przyda , szkoda ze nikt o niego nie pyta :( :loveu::loveu::loveu: kochana ciocia o Drwalu pamięta :loveu: I dalej nic... :-( Nikt nie pyta o "malucha" :-( Quote
elmira Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Szukaj domu Miśku! ..... Kciuki cały czas mocno zaciśnięte! Quote
Jagienka Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 On się tak bardz cieszy ze spacerów i kontaktu z człowiekiem... on tak daje nura w człowieka :evil_lol: Dosłownie... tak bez łap wpada na wybranka... :loveu: Cudo maskotkowe... głupol uchachany ze wszystkiego... I powiem Wam szczerze, że ze wszystkich hotelowych podopiecznych on jest najprzyjemniejszy do wyprowadzania: - dzieli po równo zainteresowanie otoczeniem i człowiekiem - on słyszy!! reaguje na cmokanie itd - nie ciągnie!!!! jest bardzo silny, ale dzięki temu, ze nie widzi porusza się ostrożnie i daje się prowadzić (w przeciwieństwie do Apolla, który nie widzi i rwie jak taran do przodu i z impetem wpada w to i owo) - da się przesunąć, poddaje się sugestiom człowieka - pięknie się uśmiecha - spokojnie da się zapiąc na smycz i spokojnie daje się z niej odpiąć - wypuszcza z boksu i nie pcha sie do drzwi jak się je otworzy.... No CUDO!!! Quote
elmira Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Jagienka napisał(a):On się tak bardz cieszy ze spacerów i kontaktu z człowiekiem... on tak daje nura w człowieka :evil_lol: Dosłownie... tak bez łap wpada na wybranka... :loveu: Cudo maskotkowe... głupol uchachany ze wszystkiego... I powiem Wam szczerze, że ze wszystkich hotelowych podopiecznych on jest najprzyjemniejszy do wyprowadzania: - dzieli po równo zainteresowanie otoczeniem i człowiekiem - on słyszy!! reaguje na cmokanie itd - nie ciągnie!!!! jest bardzo silny, ale dzięki temu, ze nie widzi porusza się ostrożnie i daje się prowadzić (w przeciwieństwie do Apolla, który nie widzi i rwie jak taran do przodu i z impetem wpada w to i owo) - da się przesunąć, poddaje się sugestiom człowieka - pięknie się uśmiecha - spokojnie da się zapiąc na smycz i spokojnie daje się z niej odpiąć - wypuszcza z boksu i nie pcha sie do drzwi jak się je otworzy.... No CUDO!!! Ja czasami wchodzę w stare zdjęcia Drwala, no i w posty o nim. Standardowo ryczę(no wariatka jestem). Ale jak czytam wiadomości o Drwalu, nowe...To serce mi rośnie! Bo co można dodać! Tylko nowy DS! Quote
Recommended Posts