elmira Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Tak jest teraz: Pies dla odpowiedzialnego człowieka. Nie mozna go zawieśc, bo on powtórnie zawierzył w człowieka i wybaczył mu wszystkie krzywdy, jakich doznał. Quote
epe Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Jaki śliczny ten Drwal!:loveu: Dumny posiadacz piłki!:evil_lol: A jaki zadowolony! Ciotki-jesteście WIELKIE!!!!! Sądzę,że on czuje się jak w raju-choć to tylko hotelik! Ale za to jaki! No i jakie ciotki są ciągle koło niego!:lol: Quote
j3nny Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 a ten watek jeszcze dluzszy... ja tradycyjnie o plakacik pytam Quote
agamika Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 j3nny napisał(a):a ten watek jeszcze dluzszy... ja tradycyjnie o plakacik pytam jesli chcesz to wysle Ci wszystkie ! jakie robiłysmy z JagienkĄ :pczyli DRwal, Rudy, Hektor dobek, Hektor ON(ale jest mini szansa ze nie bedzie juz potrzebował reklamy ) Kora, Apollo , Ciapek ,oDI , Bendzi (choc Benia to woloałabym Ci przekazac bo mamy od kiwi ponad 200 wydrukowanych ;)) Prins , Rendi i chyba jeszcze pare innych :oops: Quote
moana Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Bardzo piekne Allegroma Drwal... Sie wzruszylam... A nie powinnam byla, bo w pracy nie wypada... Trzymam kciuki za Drwala :roll: Quote
Jagienka Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 j3nny napisał(a):a ten watek jeszcze dluzszy... ja tradycyjnie o plakacik pytam moana napisał(a):Bardzo piekne Allegroma Drwal... Sie wzruszylam... A nie powinnam byla, bo w pracy nie wypada... Trzymam kciuki za Drwala :roll: Witamy ciotki u Nas :loveu: Nooo a agamika ma najlepszy pomysł j3nny, mam nadzieję, że sie juz dogadałyście :) Quote
j3nny Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 co nie zmienia faktu ze juz wszedzie sie wtrynilam :diabloti: Quote
karusiap Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 dla Drwala trafilo 30 zl z bazarku Brucio:loveu: Quote
Jagienka Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 [quote name='karusiap']dla Drwala trafilo 30 zl z bazarku Brucio:loveu: Dziękuję pięknie :loveu: Już aktualizuje... 330 zł na AFN od black_cat 5 zł mój TZ za długopisy (J) 2,50 karusiap za długopis od Elik (k) 10 zł AniB za karty (dodała 100% :*) (J) 18 zł gameta za bazarek (J) dziękuję, gameta wie za co ;-) 15 zł ngl - nie mam jeszcze potwierdzenia czy płyta działa (J) 50 zł za kamerkę (J) 20 zł z bazarku Brucio (J w tym 5 zł k :evil_lol:) 40 zł enia za kosmetyki dr Lucy 30 zł z bazarku Brucio (k) 15 zł od mnie za ksiązke od karusiap (J) 5 zł od Anashara za figurkę od Asior (J) mamy: 548,50 zł :multi: Jeszcze nie odjęłam sierpnia... bo jeszcze nie zapłacony... Quote
elmira Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Przepraszam, że robię Wam bajzel, ale to wazne!!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117224 Quote
Jagienka Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 Aktualizuje... 330 zł na AFN od black_cat 5 zł mój TZ za długopisy (J) 2,50 karusiap za długopis od Elik (k) 10 zł AniB za karty (dodała 100% :*) (J) 18 zł gameta za bazarek (J) dziękuję, gameta wie za co ;-) 15 zł ngl - nie mam jeszcze potwierdzenia czy płyta działa (J) 50 zł za kamerkę (J) 20 zł z bazarku Brucio (J w tym 5 zł k :evil_lol:) 40 zł enia za kosmetyki dr Lucy (J) 30 zł z bazarku Brucio (k) 15 zł od mnie za ksiązke od karusiap (J) 5 zł od Anashara za figurkę od Asior (J) 10 zł od siostry TZta za myszkę od mojej kuzynki (J) 15 zł za książke od moany (J) mamy: 558,50 złJeszcze nie odjęłam sierpnia... bo jeszcze nie zapłacony... Po odjęciu sierpnia zostaje 108,50 zł Jest połowa wrzesnia a za wrzesień będzie do zapłacenia 450 zł I jeszcze raz apeluje, błagam o ogłaszanie, juz nie mamy pomysłów... :-( On jest wszędzie tam gdzie inni a nawet w większej ilości miejsc i nie było o niego ani jednego telefonu, nawet głupiego, od dziecka, do budy... NIC!!! A on już się nadaje do adopcji... Zbliża się słota jesienna, zaraz potem zima... a on na zewnątrz w budzie.... :-( Quote
Beata19 Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 dopiero tu trafiłam...jak się czuje drwal??? Quote
agamika Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Drwal sie czuje wysmienicie, buda idealny podest obserwacyjny (hmmm,swoja droga ciekawe coon tak obserwuje mhmmmmm ) zajeta jest praktycznie zawsze przez pulpecika . Drwal sie cieszy , cieszy ...i czasem dla odmiany ... raduje Ostatnio Drwal ma z ciocią Jagienką wycieki krajoznawcze :cool3: My sie gorzej czujemy za to ...:shake:... depresja zaczyna łapać .. w sprawie DrRwala ZERO TELEFONÓW , nic ... nawet głupich zapytań :roll: pomysłów zaczyna brakowac skąd dom wytrzasnąć :cool1: Quote
agamika Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 ma allegro, alegratke, gumtree itd itp ... ma plakaty ma poczte pantoflową Quote
Recommended Posts