Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agamika']TA z filmiku :eviltong: ... nie wiem dokładnie w których "okolicach" bo ja byłam na łące :eviltong: ...
No nie dość, że śliczna to jeszcze szalona :evil_lol:
Zabierz smycz

Posted

a mogę zabrać coś białego na końcu tej smyczy i zostawić tam ? :diabloti:

Bo ja wiem czy szalona ... ja zaczekam, z wyrokowaniem az Drwal dostanie całusa w nos :evil_lol::lol:

Posted

[quote name='agamika']a mogę zabrać coś białego na końcu tej smyczy i zostawić tam ? :diabloti:

noł łej ;)
[quote name='agamika']Bo ja wiem czy szalona ... ja zaczekam, z wyrokowaniem az Drwal dostanie całusa w nos :evil_lol::lol:

bo my tutaj nie opowiadałyśmy, ale byłyśmy odstatnio w schronisku i Pani Aneta, jedyna, która wierzyła w Drwala, wyprowadzała go Nam i tłumaczyła, że on jest normalny tylko tak wygląda... pytała o Drwala i prosiła, żeby go od niej w nos wycałować... zwlekałam i zwlekałam z wizytą w hotelu mając nadzieję, że mnie ktoś wyręczy, ale widze, że jednak na Topi musze poczekać :lol:

Posted

Cioteczki,
zostawcie mi na Drwalu jeszcze jakieś miejsca do całowania.
Przecież jak tak dalej pójdzie, to do mojego powrotu zacałujecie go na śmierć.
Pamietajcie, że mnie się w końcu też coś należy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!