agamika Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 TA z filmiku :eviltong: ... nie wiem dokładnie w których "okolicach" bo ja byłam na łące :eviltong: ... Quote
Jagienka Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 [quote name='agamika']TA z filmiku :eviltong: ... nie wiem dokładnie w których "okolicach" bo ja byłam na łące :eviltong: ... No nie dość, że śliczna to jeszcze szalona :evil_lol: Zabierz smycz Quote
agamika Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 a mogę zabrać coś białego na końcu tej smyczy i zostawić tam ? :diabloti: Bo ja wiem czy szalona ... ja zaczekam, z wyrokowaniem az Drwal dostanie całusa w nos :evil_lol::lol: Quote
Jagienka Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 [quote name='agamika']a mogę zabrać coś białego na końcu tej smyczy i zostawić tam ? :diabloti: noł łej ;) [quote name='agamika']Bo ja wiem czy szalona ... ja zaczekam, z wyrokowaniem az Drwal dostanie całusa w nos :evil_lol::lol: bo my tutaj nie opowiadałyśmy, ale byłyśmy odstatnio w schronisku i Pani Aneta, jedyna, która wierzyła w Drwala, wyprowadzała go Nam i tłumaczyła, że on jest normalny tylko tak wygląda... pytała o Drwala i prosiła, żeby go od niej w nos wycałować... zwlekałam i zwlekałam z wizytą w hotelu mając nadzieję, że mnie ktoś wyręczy, ale widze, że jednak na Topi musze poczekać :lol: Quote
black_cat Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Ej no to Drwalik ma full obsługę, czesanko po dupce i nie tylko :cool3::cool3::cool3: Quote
liryka Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 wiecie, moze kogos zawiodlam...bo Drwal dostal juz calusa w nos:oops::oops: (i jest to zdecydowanie latwiejsze, niz czesanie...) Quote
Jagienka Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 liryka napisał(a):wiecie, moze kogos zawiodlam...bo Drwal dostal juz calusa w nos:oops::oops: A masz udokumentowane? :crazyeye: Quote
majku33krakow Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Jagienka napisał(a):A masz udokumentowane? :crazyeye: no musi byc dowod bo nie uwierzymy Quote
liryka Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 żadnych szwów - więc chyba nie mam dowodu ;P Quote
majku33krakow Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 liryka napisał(a):żadnych szwów - więc chyba nie mam dowodu ;P hihihi,a no tak,to dobrze ,gorzej jak by byly szwy. Quote
agamika Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 te, a może Ty psy pomyliłaś ?? :razz: noo ?? i np to Czesiek dostał buziaka ;P toz on identyczny jak Drwal :evil_lol: , nieprawdaż ? :cool3: Quote
liryka Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 no cos Ty, Czesio przy Drwalu jest brzyyydal! poza tym, myslisz ze drwalatko daloby sie czesac bez calusa??! Quote
karusiap Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 liryka napisał(a):no cos Ty, Czesio przy Drwalu jest brzyyydal! no tos sobie nagrabila:mad: Quote
majku33krakow Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 karusia nie zlosc sie na kolezanka,to tylko rozne gosta wasze Quote
karusiap Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 zapraszam na bazarek http://www.dogomania.pl/forum/showth...0#post10811720 Quote
Topi Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Cioteczki, zostawcie mi na Drwalu jeszcze jakieś miejsca do całowania. Przecież jak tak dalej pójdzie, to do mojego powrotu zacałujecie go na śmierć. Pamietajcie, że mnie się w końcu też coś należy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Topi Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Jagienko, a Ty to tak tutaj już z czystym sumieniem ????????????? Quote
Jagienka Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 Topi napisał(a):Jagienko, a Ty to tak tutaj już z czystym sumieniem ????????????? Jeszcze nie :oops: Ale na razie na tym etapie zrobiłam co mogłam teraz czekammm :) Quote
Recommended Posts