Jagienka Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 [quote name='elmira']Co słychać u Drwala?[/quote] Bez zmian... telefonów brak, Drwal się cieszy z każdego spaceru i kontaktu z człowiekiem... i ja jeszcze jestem ciekawa jednej historii, którą może opowiedzieć agamika... bo jak schodziłam na spacery z psami widziałam, że ciotki dały Drwalowi wspaniałą sporą, puchatą, kolorową piłkę a jak wracałam wszytsko było rozbebeszone... i ja nie słyszałam jak to się stało... i czy to Drwalątko tak się z piłką rozrawiło? Quote
fona Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Psisko jak znaleziony przeze mnie John... Czy Drwal potrzebuje wsparcia finasowego (inaczej niz bazarkowo nie mam mozliwosci pomoc...) Quote
agamika Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 :loveu: fona, wsparcie finansowe na Drwala jak najbardziej potrzebne miesiąc w hotelu to ok 450 zł ...a tłumy aby zaadoptować Dwala nie wiedziec czemu nie walą :placz: ... on dłuuuuuuuugą droge przeszedł , z nieufnego, mozna powiedzeic nawet ze atakującego gdy poczuł sie zagrozony psa, zrobił sie radosnym , smiesznym grubaskiem :evil_lol: ...co nie zmienia faktu ze regóły postepowania przy DRwalau dalej obowiązują , bo tak do konca niemozemy byc pewne co tam w NIm jeszcze siedzi ;) ... a co do piłki ... no tak sie patrzyl to mu pozyczyłam Axelową płke juz kiedys sie taką bawił ... ale tez niewiem jak to sie stało ze była w strzępach :placz:,... Amiga na pewno to zrobiła :eviltong: , bo jakos poprzednia piłka przezyła a ta nie :roll: ... wiec prosze mi tu na DRwala nic nie insynuować :shake: za to wtedy tez wyprowadzała Drwala cioteczka nowa :p , oczywiście trche wystraszona bo ktos ja protezami straszył :roll: ...a Drwal podskaiwał szukał smakołyków, zabawiowo podrygiwał, i dziwil sie co ten ludź taki spięty :evil_lol: Quote
elmira Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='agamika']:loveu: fona, wsparcie finansowe na Drwala jak najbardziej potrzebne miesiąc w hotelu to ok 450 zł ...a tłumy aby zaadoptować Dwala nie wiedziec czemu nie walą :placz: ... on dłuuuuuuuugą droge przeszedł , z nieufnego, mozna powiedzeic nawet ze atakującego gdy poczuł sie zagrozony psa, zrobił sie radosnym , smiesznym grubaskiem :evil_lol: ...co nie zmienia faktu ze regóły postepowania przy DRwalau dalej obowiązują , bo tak do konca niemozemy byc pewne co tam w NIm jeszcze siedzi ;) ... a co do piłki ... no tak sie patrzyl to mu pozyczyłam Axelową płke juz kiedys sie taką bawił ... ale tez niewiem jak to sie stało ze była w strzępach :placz:,... Amiga na pewno to zrobiła :eviltong: , bo jakos poprzednia piłka przezyła a ta nie :roll: ... wiec prosze mi tu na DRwala nic nie insynuować :shake: za to wtedy tez wyprowadzała Drwala cioteczka nowa :p , oczywiście trche wystraszona bo ktos ja protezami straszył :roll: ...a Drwal podskaiwał szukał smakołyków, zabawiowo podrygiwał, i dziwil sie co ten ludź taki spięty :evil_lol:[/quote] :D Te protezy. A potem sie dziwimy, ze tłumy nie walą po Rekina-Drwala. Chociaz mi łatwo cieszyc się zza ekranu komputera, a na pewno dziwnie, blada bym była na spacerku.:evil_lol: Quote
edit_f Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 noo.. to ja, ta cioteczka co się raz pojawiła i drwala na spacer dostała ;) grzeczny był bardzo.. znaczy się, ja grzeczna byłam, bo grzecznie dałam się ciągnąć i grzecznie szłam za nim.. a ta zabawa z piłeczką :razz: to przy innej cioci.. Quote
elmira Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='edit_f']noo.. to ja, ta cioteczka co się raz pojawiła i drwala na spacer dostała ;) grzeczny był bardzo.. znaczy się, ja grzeczna byłam, bo grzecznie dałam się ciągnąć i grzecznie szłam za nim.. a ta zabawa z piłeczką :razz: to przy innej cioci..[/quote] :) Witaj :) ja tu sie u Cioteczek rzadzę, jak u siebie :) Quote
Jagienka Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 [B]edit f[/B] :loveu: super, że dołączyłaś do yyyy sympatyków Drwala... :evil_lol: [B]elmira[/B], masz tu kaduceusz - rządź, mąć nim wodę mąć... :cool3::loveu::evil_lol: Quote
elmira Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='Jagienka'][B]edit f[/B] :loveu: super, że dołączyłaś do yyyy sympatyków Drwala... :evil_lol: [B]elmira[/B], masz tu kaduceusz - rządź, mąć nim wodę mąć... :cool3::loveu::evil_lol:[/quote] Dziekuje Bogom :) Materiał na bazarek obfocony już, ale mam problem z komputerem. Dlatego przepraszam za poslizg:) Pozdrowienia dla naszego Maki Majchra :evil_lol: Quote
fona Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 ja mam blyskawiczny bazarek na Drwala, jak splyna pieniadze, od razu wysle (50 zł) na jakie konto? Quote
karusiap Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='fona']ja mam blyskawiczny bazarek na Drwala, jak splyna pieniadze, od razu wysle (50 zł) na jakie konto?[/quote] Fona pieknie dziekujemy:loveu::loveu: Powiedz tylko czy wolisz na fundacji,ktora udostepnia nam subkonto czy bezposrendio? Quote
gonia66 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Co tam słychać więcej u Naszego Drwalusia??Mogłabym prosic o aktualności? Gdzie obecnie przebywa i jak się czuje?NA spacerku juz pewnie byl..teraz szykuje sie do spanka..kilam i miziam wieć Psinkę gdzie tylko lubi najbardziej:lol: Quote
karusiap Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Drwal nadal w hotelu...ciekawe kiedy sie to zmieni....jes jednym a nszych najbardziej usmiechnietych spiakow:) Quote
fona Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Hm, kontrahentka się właśnie wycofała, jak już spakowałam paczkę, więc muszę szybko wykombinować bazarek dla Chlopaka, przepraszam najmocniej. Quote
karusiap Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 fona napisał(a):Hm, kontrahentka się właśnie wycofała, jak już spakowałam paczkę, więc muszę szybko wykombinować bazarek dla Chlopaka, przepraszam najmocniej. Nic nie szkodzi,tak wlasnie bywa z ludzmi... Quote
Recommended Posts