Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kajusza napisał(a):
to ja mogę 10zł zadeklarować miesięcznie na początek... niewiele, wiem... :-(

moge poprosić o nr konta, zadeklarowałam 10zł to je wpłacę dla Tosi

• Replies 302
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiecie, ze Tosia już w Olsztynie u Madzi?
Uwierzcie mi, lepiej nie mogła trafić. Magda ma już psiaka w typie tosa ode mnie :) To jedna z najwspanialszych osób jakie było mi dane poznać.
Na fb są fotki.

Posted

Kajusza napisał(a):
moge poprosić o nr konta, zadeklarowałam 10zł to je wpłacę dla Tosi

cytat z fb: "Tosia jedzie do Magdy do Olsztyna,Pani Kasia wlascicielka suni,wszystko wytlumaczyla,za co pieknie dziekujemy i cieszymy sie ze sunia taka kochana i cierpiwie czeka na Magde. To dom doswiadczony,jest tam juz jeden Tosiek :) Pani Magda jest czlonkiem Tozu-lepiej sunia trafic nie mogla ! kto moglby wspomoc w kosztach transportu,bo spore,bardzo prosimy o kontakt z przyszlym DT nr tel 694077071
TOZ w Olsztynie udostepnil nam konto,na ktore mozemy zbierac pieniadze na transport suni
TOZ Olsztyn -PKO BP SA NUMER 85102035410000540200954099
z dopiskiem na "Tosa Inu "

z fb

Posted

Kajusza napisał(a):
a mogę dokładne dane do przelewu - adres i kod pocztowy, bez tego nie moge wysłac pieniędzy ;-(

z fb: TOZ Olsztyn ul.Kasprowicza 6 10-448 Olsztyn-kazda wpłata będzie rozliczona rachunkiem od weterynarza-dziękuję:))))

https://www.facebook.com/event.php?eid=209133949136227

Dorothy napisał(a):
ogromnie sie ciesze ze Tosa bezpieczna i tak dobrze trafila :-)

Nio:) Zmień proszę tytuł, że jest w DT w Olsztynie

Posted

Tosia je trainera (królik, jagnięcina)

Ja z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, ze to bardzo dobra karma (oczywiście każdy pies jest inny), ale royal np dla alergików totalnie mojemu psu nie służył i po tygodniu przestał też smakowac. Trainera je b. rzadko, tylko jeśli nie chce mi się gotować; co prawda wydziwia, ale je (poza tym nie rusza suchych karm). Trainer jest też tańszy. Na wagę kosztuje około 17 zł za kg, a w całych workach pewnie jeszcze taniej.

Posted

"witam sie u sunienki na wateczku , alez trafila do raju pozdrawiam sercem kochani i mam pytanie , czy ktoras z was cioteczki zna kogos z Zawiercia , z dogomanii , z Tozu ? dzis dostalam telefonze w chlewie w Zawierciu wies:Pszylubsko Jurajska , jest trzymany onek mlody , dlugowlosy , podobno w tym chlwiku nie zawsze ma jedzenie i picie , jesli mozecie , rozeslicie prosze "
Ewa Gonzales

Posted

Charly napisał(a):
Tosia je trainera (królik, jagnięcina)

Ja z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, ze to bardzo dobra karma (oczywiście każdy pies jest inny), ale royal np dla alergików totalnie mojemu psu nie służył i po tygodniu przestał też smakowac. Trainera je b. rzadko, tylko jeśli nie chce mi się gotować; co prawda wydziwia, ale je (poza tym nie rusza suchych karm). Trainer jest też tańszy. Na wagę kosztuje około 17 zł za kg, a w całych workach pewnie jeszcze taniej.

Zamówiła Królika + kukurydzę. Mam cene 237 zł za 15kg to wychodzi za kg 15,8 za

Posted

Tośka ma alergię pokarmową. Koszt karmy miesięcznie około 250- 300 zł. Jest nas trochę na wydarzeniu. 5 zł jeśli damy radę wysłać to troszkę się zbierze na początek:) Można i więcej. Konto:

TOZ Olsztyn -PKO BP SA NUMER 85102035410000540200954099
z dopiskiem na "Tosa Inu
TOZ Olsztyn ul.Kasprowicza 6 10-448 Olsztyn

Jak się trochę ogarnę pomyślę o bazarku dla Tosi. Tzn ja prawie nic nie mam na bazarek, ale może ktoś ma i zechce się przyłączyć?:)

Posted

Dorothy napisał(a):
jak Tosia dogaduje sie z kolegą? Wszystko dobrze? Jak rany na lapach, i inne objawy alergii??
ie

Z tego co Magda pisze na fb dogadują się b. dobrze:) O ranach itd nie wiem na razie

Dorothy mogłabyś apel o pomoc w finansowaniu karmy i weta wkleić w pierwszy post? Dzięki:)