Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 302
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ok, dzwonie ale narazie odzywa sie poczta,
bede do skutku, bo wlasciciele dzwonia do mnie zdenerwowani skarzac sie na KOSZTY UTRZYMANIA PSA i grozac zawiezieniem Tosy jutro rano do schroniska, ja po prostu MUSZE ja od nich wziac DZIS, najpozniej jutro rano.

Posted

mi tez wyszly :-o

Tosia do konca przyszlego tygodnia zostaje u dotychczasowej rodziny, po ataku telefonicznym poslalam im 200 zl na karme i zgodzili sie ja przetrzymac.
Osoba ktora dzwonila w sprawie DT bedzie ja mogla zabrac wlasnie za tydzien, nie wczesniej, wiec ten czas byl konieczny.

Natomiast DS szukamy pilnie dalej!!!

Posted

pani zrezygnowala.
Pan z rodezjanami sie nie odezwał.
Generalnie - cisza...

co jeszcze potrzeba zeby znalezc dom??

Nie wystarczy byc piekną i mlodą - to pewne. Ale mysłałam, ze bycie piekna, mloda i rasową z papierami daje jakies wieksze szanse... a tu zero. :-(
Wystarczy miec alergie, zeby miec... przesrane.:shake:

Posted

Dorothy napisał(a):
pani zrezygnowala.
Generalnie - cisza...

Nie wystarczy byc piekną i mlodą - to pewne. Ale mysłałam, ze bycie piekna, mloda i rasową z papierami daje jakies wieksze szanse... a tu zero. :-(

też tego nie rozumiem :-( Czy moge jakoś pomóc? szkoda mi Tosi, nie zasługuje na taki los. Aż trudno uwierzyć, że nie znalazł się żaden miłośnik tej pięknej rasy :-( Wiem, że o kase trudno, wiele psów jest w potrzebie ale może zaczniemy zbierać kase na jakiś hotelik? Może niedługo los Tośki się odwróci? Jak mieszka u takich ludzi, to jeszcze jej się gdzieś pozbędą nie informując nikogo :-(

Posted

Dorothy napisał(a):
pani zrezygnowala.
Generalnie - cisza...

zauważ ze ostatnio jest tak że większe szanse na dom mają poszkodowane kundelki ... a psy rasowe nie są w adopcjach popularne ...ani ich wątki ...:(

Posted

to prawda.
Dla Tosi hotelik poki co nie potrzebny, jest DT od przyszlego piątku, o ile, nie daj Boze, cos sie nie zmieni. :-(
na karme pieniadze wyslalam, wymusilam obietnice przetrzymania do piatku,
Swoja droga, wziac psa, patrzec jak przezywa depresje i smutek z powodu rozstania z poprzednimi wlascicielami, przez rok dawac jej dom, po czym stwierdzic ze przeszkadza i domagac sie natychmiastowego zabrania.... nikt z nich chyba nie pomyslał co ten pies przeżywa :-(

Posted

Dorothy napisał(a):
to prawda.
Dla Tosi hotelik poki co nie potrzebny, jest DT od przyszlego piątku, o ile, nie daj Boze, cos sie nie zmieni. :-(
na karme pieniadze wyslalam, wymusilam obietnice przetrzymania do piatku,
Swoja droga, wziac psa, patrzec jak przezywa depresje i smutek z powodu rozstania z poprzednimi wlascicielami, przez rok dawac jej dom, po czym stwierdzic ze przeszkadza i domagac sie natychmiastowego zabrania.... nikt z nich chyba nie pomyslał co ten pies przeżywa :-(

ostatnio sporo takich ....np Axelek , Oskar , psy ze schroniska w Katowicach od Leonardy w takiej samej sytuacji ....:(

Posted

Dorothy, gdy pojawił się DT to także na Molosach w dziale Tosa, adopcje, coś się ruszyło, zajrzyjcie.
Ezonowa jest w bliższym kontakcie z forumowiczem który już posiada samca tosy, podała do siebie telefon na 5 stronie, może już rozmawiałyście? Powodzenia!

Offik, naomcia, to my rozmawiałyśmy na plaży?

Posted

Proszę
http://www.forum.**********/showthread.php?p=1288509#post1288509
a tel. jest tu na Dogo, 5 strona o tosi.

Sorki, coś nie umiem wkleić?
Forum Molosy, tam są wszystkie rasy i klikasz w Tosa Inu a tam na górze strony masz pierwszy przyklejony wątek adopcyjny i na wierzchu, widoczny jest temat tej suni.

W miejsce gwiazdek ********** , no i znów te gwiazdki.
Wpisz w google Adopcje Tosa Inu, pierwszy z adresem molosów będzie odnośnikiem do jej wątku na FM.

Posted

Maja nie wkleja Ci się bo nie można na dogo wklejać linków do innych forów
Wklej linka jeszcze raz tylko zrób spację po słowie forum. molosy. pl i będzie dobrze

Posted

czy DT do którego idzie sunia w piątek jest bezpłatny? bo nasz w razie czego tak..... wiec jeśli ten od piątku nie wypali zabieramy sunie do sprawdzonego domku na DT do kogoś kto ma juz tosiaka i szukamy jej stałego domku..... w razie czego podaje ponownie swój numer 533333325 gdyby była potrzeba dzwonić nie zastanawiać się, nawet w nocy
pozdrawiam

ps. żeby taka niszowa rasa, sunia z rodowodem tyle czasu domu szukała to jest szok po prostu :placz:

Posted

ezonowa, nie wiem co za numer podalaś, ale odzywa sie pani z informacją, że abonent nie przyjmuje polaczen przychodzacych, wiec moge sobie ten nume rpocalowac.

Sluchajcie, sytuacja jest dramatyczna

zaden Dt sie nie odzywa z tych, ktore sie oferowaly, i nie odbiera tel

wlasciciele dzwonia do mnie, ze natychmiast mam ja zabrac, inaczej sie jej pozbeda

POZBEDA, OZNACZA PROBE ODDANIA DO SCHRONU, byc moze nieudaną, bo schron nie przyjmuje psow od wlascicieli jest przepelniony
lub tez jakis inny sposob pozbycia sie, o ktorym wole nie myslec

mam ja zabrac dzisiaj

DZISIAJ

pomozcie!!!!

jutro wyjezdzam na 2 tyg do sanatorium!!!! nie moge nawet wziac jej do domu!!!!

Posted

w naszym schronie pojdzie na handel!
tam sie handluje rasowymi psami a juz suka??? z metryka i maciczka??? rarytas

niewysterylizowana!

jak maja znajomego weta to uspi!