Charly Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Poprosiłam o nr telefonu- najwyżej przekażę Ci tutaj. Quote
Charly Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Dorothy nr do dziewczyny z fb w sprawie DT lub Ds przesyłam na pw:) (piszę to na wypadek, gdybyś czytała bez logowania czy coś;)) Quote
Dorothy Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 ok, dzwonie ale narazie odzywa sie poczta, bede do skutku, bo wlasciciele dzwonia do mnie zdenerwowani skarzac sie na KOSZTY UTRZYMANIA PSA i grozac zawiezieniem Tosy jutro rano do schroniska, ja po prostu MUSZE ja od nich wziac DZIS, najpozniej jutro rano. Quote
Charly Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 jejku, normalnie zaklęte to wszystko napisałam tej dziewczynie na fejsie, że próbujesz dzwonić. Quote
Alicja Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 i co z suczyną ?? Charli .... przeczytałam i oczy z orbit wychodza ...gdzie to ????? Quote
Dorothy Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 mi tez wyszly :-o Tosia do konca przyszlego tygodnia zostaje u dotychczasowej rodziny, po ataku telefonicznym poslalam im 200 zl na karme i zgodzili sie ja przetrzymac. Osoba ktora dzwonila w sprawie DT bedzie ja mogla zabrac wlasnie za tydzien, nie wczesniej, wiec ten czas byl konieczny. Natomiast DS szukamy pilnie dalej!!! Quote
Sula Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 a cop z tymi dwoma domami o ktorych byla mowa wczesniej? ta Pani z suczka Tosa inu zrezygnowala? Quote
yokaz Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Podnoszę, a przy okazji mnie wyszły gały z orbit a potem krew zalała. Nie zrozumiem nigdy ludzi, którzy tak postepuja. Quote
Dorothy Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 pani zrezygnowala. Pan z rodezjanami sie nie odezwał. Generalnie - cisza... co jeszcze potrzeba zeby znalezc dom?? Nie wystarczy byc piekną i mlodą - to pewne. Ale mysłałam, ze bycie piekna, mloda i rasową z papierami daje jakies wieksze szanse... a tu zero. :-( Wystarczy miec alergie, zeby miec... przesrane.:shake: Quote
Kajusza Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Dorothy napisał(a):pani zrezygnowala. Pan z rodezjanami sie nie odezwał. Generalnie - cisza... co jeszcze potrzeba zeby znalezc dom?? Nie wystarczy byc piekną i mlodą - to pewne. Ale mysłałam, ze bycie piekna, mloda i rasową z papierami daje jakies wieksze szanse... a tu zero. :-( Wystarczy miec alergie, zeby miec... przesrane.:shake: też tego nie rozumiem :-( Czy moge jakoś pomóc? szkoda mi Tosi, nie zasługuje na taki los. Aż trudno uwierzyć, że nie znalazł się żaden miłośnik tej pięknej rasy :-( Wiem, że o kase trudno, wiele psów jest w potrzebie ale może zaczniemy zbierać kase na jakiś hotelik? Może niedługo los Tośki się odwróci? Jak mieszka u takich ludzi, to jeszcze jej się gdzieś pozbędą nie informując nikogo :-( Quote
Alicja Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Dorothy napisał(a):pani zrezygnowala. Pan z rodezjanami sie nie odezwał. Generalnie - cisza... co jeszcze potrzeba zeby znalezc dom?? Nie wystarczy byc piekną i mlodą - to pewne. Ale mysłałam, ze bycie piekna, mloda i rasową z papierami daje jakies wieksze szanse... a tu zero. :-( Wystarczy miec alergie, zeby miec... przesrane.:shake: zauważ ze ostatnio jest tak że większe szanse na dom mają poszkodowane kundelki ... a psy rasowe nie są w adopcjach popularne ...ani ich wątki ...:( Quote
Dorothy Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 to prawda. Dla Tosi hotelik poki co nie potrzebny, jest DT od przyszlego piątku, o ile, nie daj Boze, cos sie nie zmieni. :-( na karme pieniadze wyslalam, wymusilam obietnice przetrzymania do piatku, Swoja droga, wziac psa, patrzec jak przezywa depresje i smutek z powodu rozstania z poprzednimi wlascicielami, przez rok dawac jej dom, po czym stwierdzic ze przeszkadza i domagac sie natychmiastowego zabrania.... nikt z nich chyba nie pomyslał co ten pies przeżywa :-( Quote
Alicja Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Dorothy napisał(a):to prawda. Dla Tosi hotelik poki co nie potrzebny, jest DT od przyszlego piątku, o ile, nie daj Boze, cos sie nie zmieni. :-( na karme pieniadze wyslalam, wymusilam obietnice przetrzymania do piatku, Swoja droga, wziac psa, patrzec jak przezywa depresje i smutek z powodu rozstania z poprzednimi wlascicielami, przez rok dawac jej dom, po czym stwierdzic ze przeszkadza i domagac sie natychmiastowego zabrania.... nikt z nich chyba nie pomyslał co ten pies przeżywa :-( ostatnio sporo takich ....np Axelek , Oskar , psy ze schroniska w Katowicach od Leonardy w takiej samej sytuacji ....:( Quote
Maja27 Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Dorothy, gdy pojawił się DT to także na Molosach w dziale Tosa, adopcje, coś się ruszyło, zajrzyjcie. Ezonowa jest w bliższym kontakcie z forumowiczem który już posiada samca tosy, podała do siebie telefon na 5 stronie, może już rozmawiałyście? Powodzenia! Offik, naomcia, to my rozmawiałyśmy na plaży? Quote
Dorothy Posted August 20, 2011 Author Posted August 20, 2011 nie rozmawialam z nikim, moge prosic link do tego forum i wątku? Quote
Maja27 Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Proszę http://www.forum.**********/showthread.php?p=1288509#post1288509 a tel. jest tu na Dogo, 5 strona o tosi. Sorki, coś nie umiem wkleić? Forum Molosy, tam są wszystkie rasy i klikasz w Tosa Inu a tam na górze strony masz pierwszy przyklejony wątek adopcyjny i na wierzchu, widoczny jest temat tej suni. W miejsce gwiazdek ********** , no i znów te gwiazdki. Wpisz w google Adopcje Tosa Inu, pierwszy z adresem molosów będzie odnośnikiem do jej wątku na FM. Quote
Atomowka Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Maja nie wkleja Ci się bo nie można na dogo wklejać linków do innych forów Wklej linka jeszcze raz tylko zrób spację po słowie forum. molosy. pl i będzie dobrze Quote
Maja27 Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 No to jeszcze raz i dzięki! http://www.forum. molosy. pl/showthread.php?t=24030 Quote
ezonowa Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 czy DT do którego idzie sunia w piątek jest bezpłatny? bo nasz w razie czego tak..... wiec jeśli ten od piątku nie wypali zabieramy sunie do sprawdzonego domku na DT do kogoś kto ma juz tosiaka i szukamy jej stałego domku..... w razie czego podaje ponownie swój numer 533333325 gdyby była potrzeba dzwonić nie zastanawiać się, nawet w nocy pozdrawiam ps. żeby taka niszowa rasa, sunia z rodowodem tyle czasu domu szukała to jest szok po prostu :placz: Quote
Dorothy Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 dziekuje , bardzo się cieszę, będe pisać jak sie sprawy mają. Quote
Dorothy Posted August 27, 2011 Author Posted August 27, 2011 ezonowa, nie wiem co za numer podalaś, ale odzywa sie pani z informacją, że abonent nie przyjmuje polaczen przychodzacych, wiec moge sobie ten nume rpocalowac. Sluchajcie, sytuacja jest dramatyczna zaden Dt sie nie odzywa z tych, ktore sie oferowaly, i nie odbiera tel wlasciciele dzwonia do mnie, ze natychmiast mam ja zabrac, inaczej sie jej pozbeda POZBEDA, OZNACZA PROBE ODDANIA DO SCHRONU, byc moze nieudaną, bo schron nie przyjmuje psow od wlascicieli jest przepelniony lub tez jakis inny sposob pozbycia sie, o ktorym wole nie myslec mam ja zabrac dzisiaj DZISIAJ pomozcie!!!! jutro wyjezdzam na 2 tyg do sanatorium!!!! nie moge nawet wziac jej do domu!!!! Quote
Kajusza Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 kurcze, niewiem jak mogłabym pomóc.... nawet nie mam znajomych z kojcem, gdzie mogłaby poczekać na konkretny dt :-( A wasz schron to taka mordownia? Quote
Cleo2008 Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 moga wogole tak uspic "bo im sie chce"? dolaczam i tu i na FB Quote
Dorothy Posted August 27, 2011 Author Posted August 27, 2011 w naszym schronie pojdzie na handel! tam sie handluje rasowymi psami a juz suka??? z metryka i maciczka??? rarytas niewysterylizowana! jak maja znajomego weta to uspi! Quote
Recommended Posts