MaDi Posted August 19, 2011 Author Posted August 19, 2011 wawer napisał(a):To znaczy, że Szarik nadaje się już do adopcji? Jak się kumpluje z innymi psami, samcami? Jest jeszcze dość młody - chyba? Miał kontakt ze starszymi psami, tzn. jak je toleruje, jeśli miał okazję? Czy jest z natury wesoły i przyjazny, czy lubi postraszyć? W zasadzie tak, zobaczymy jakie domy będą się odzywały. Szarki żyje obecnie z kilkunastoma psami i sukami w różnym wieku i o różnych gabarytach a nawet kotami. Być może jak całkiem odżyje i poczuje się " u siebie" pokaże różki ale to nie jest pies agresywny. Quote
inga.mm Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 [FONT=Arial]pomogłam wielu pieskom, teraz moi podopieczni potrzebują pomocy[/FONT] [SIZE=2][FONT=Georgia]zapraszam na grzybobranie[/FONT] [FONT=Arial]i po [/FONT][FONT=Arial][SIZE=3][SIZE=2]mini-płytki CD-R 50 MB [/FONT] [FONT=Arial][SIZE=3][SIZE=2] [/FONT] Quote
MaDi Posted August 20, 2011 Author Posted August 20, 2011 [quote name='inga.mm'] [FONT=Arial]pomogłam wielu pieskom, teraz moi podopieczni potrzebują pomocy[/FONT] [SIZE=2][FONT=Georgia]zapraszam na grzybobranie[/FONT] [FONT=Arial]i po [/FONT][FONT=Arial][SIZE=3][SIZE=2]mini-płytki CD-R 50 MB [/FONT] [FONT=Arial][SIZE=3][SIZE=2] [/FONT] Pomóżcie podnosić bazarek. Quote
inga.mm Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 A zapytam tak popołudniowo: co u Szarika słychać? Jakieś fotencje byłyby mile widziane. Może jakieś wygłupy? Albo psoty? Albo nobliwe chrapanko? Quote
MaDi Posted August 20, 2011 Author Posted August 20, 2011 [quote name='inga.mm']A zapytam tak popołudniowo: co u Szarika słychać? Jakieś fotencje byłyby mile widziane. Może jakieś wygłupy? Albo psoty? Albo nobliwe chrapanko? Wygłupy to będą bo sunia która nie może być jeszcze sterylizowana dostała cieczki, a Szarik jest jedynym jajecznym panem w całej bandzie. Pozwolę sobie zaprosić do strasznych bid:shake: http://www.dogomania.pl/threads/2131...5#post17476285 Quote
warsawmoo Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 MaDi napisał(a):Wygłupy to będą bo sunia która nie może być jeszcze sterylizowana dostała cieczki, a Szarik jest jedynym jajecznym panem w całej bandzie. No to ja ci współczuję chłopie :evil_lol: Na pierwszą! A już! Quote
wawer Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 A ja po nocy nie mam co robić, tylko na swoje dwa bazarki zaprzyjaźnione cioteczki zapraszam: [FONT=Calibri]http://www.dogomania.pl/threads/213214-MŁODZIEŃCZE-CIUSZKI-–-JESZCZE-JEDEN-BAZAREK-NA-BASTERA-BRUNA-I-AMORA-do-31.-sierpnia[/FONT] [FONT=Tahoma]http://www.dogomania.pl/threads/213151-Coś-dla-domu-i-dla-kochanego-ciałka-bazarek-na-Bastera-Bruna-i-Amora-do-31-VIII?p=17470841#post17470841[/FONT] Quote
MaDi Posted August 21, 2011 Author Posted August 21, 2011 inga.mm napisał(a): proszę, zajrzyjcie tam Widziałam bidulke tylko jak pomóc wszystkim? Quote
bico Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 to może teraz Szarika odjajczyć? "problem" nie zniknie od razu ale zawsze to dobra okazja do kastracji, a zrobić ją i tak trzeba:evil_lol: Quote
MaDi Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 bico napisał(a):to może teraz Szarika odjajczyć? "problem" nie zniknie od razu ale zawsze to dobra okazja do kastracji, a zrobić ją i tak trzeba:evil_lol: Teoretycznie nie możemy tego zrobić aż sąd zadecyduje o jego przepadku na naszą rzecz. Quote
MaDi Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 DONnka napisał(a):Na dobranoc przychodzę do Szarika :) A ja z rana z newsami, Szarik jest właśnie u lekarza, waży 33kg! Wciąż potrzebne są fundusze na leczenie i prawidłową opiekę. Quote
inga.mm Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 MaDi napisał(a):A ja z rana z newsami, Szarik jest właśnie u lekarza, waży 33kg! Wciąż potrzebne są fundusze na leczenie i prawidłową opiekę. to i tak mało waży, jak na takiego dużego pieska. Ale optymizmem wieje. Quote
Casablanca Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Dobrze, że Szaruś przybiera na wadze ;) Może jakieś foteczki na ożywienie wątku? Quote
MaDi Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 inga.mm napisał(a):to i tak mało waży, jak na takiego dużego pieska. Ale optymizmem wieje. Ja bym się załamała łapiąc 13 kg w miesiąc;) Quote
MaDi Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 Casablanca napisał(a):Dobrze, że Szaruś przybiera na wadze ;) Może jakieś foteczki na ożywienie wątku? Mam kilka ale same paskudne bo Szarik nie pozował. Powiem wam,że ma stojące uszy:crazyeye: ale tego nie da się uchwycić. Quote
andegawenka Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 MaDi napisał(a):Mam kilka ale same paskudne bo Szarik nie pozował. Powiem wam,że ma stojące uszy:crazyeye: ale tego nie da się uchwycić. O matko !!! to jednak wilczka mamy nie charcika;):loveu:? Quote
MaDi Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 Kocurek napisał(a):A Szarus zadowolony ze swojej willi? Łaskawie czasem do niej zajrzy;) Quote
MaDi Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 Skatowany szczeniak woła o pomoc! http://www.dogomania.pl/threads/2133...6#post17491526 Quote
andegawenka Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 MaDi napisał(a):Skatowany szczeniak woła o pomoc! http://www.dogomania.pl/threads/2133...6#post17491526 Madi boję się otworzyć:shake: Quote
Recommended Posts