sillann Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 alez Lenka to cudo, po tej usmiechnetej paszczy nigdy bym nie poznala tyle przezyla... Quote
lenka0901 Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 No właśnie nigdy nie dowiemy sie co Leneczka przeżyła tak naprawdę, czego doświadczyła. Dzisiaj już merda ogonkiem na powitanie, potrafi głośno okazywać swoją radość, ale np. nie lubi, chyba nawet boi sie jak sie do niej przytulam, zaraz sztywnieje i odsuwa się - pewnie ma złe skojarzenia z takim zachowaniem, mam jednak nadzieje, że z czasem to minie i będzie ok. A tak w ogóle to jest cudna, miła, bezkonfliktowa, bo oprócz przyjaciela Gucia w postaci berneńczyka mamy w domu jeszcze dwa kocurki, z którymi Leneczka żyje w największej zgodzie. Bardzo sie cieszę, że mogłam tej kochanej psince pomóc, że ją mam, wzięła bym wszystkie, którym dzieje sie krzywda, ale to nie jest możliwe... serdecznie Was pozdrawiam Quote
sillann Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 ja niestety mam tylko jedna kotke:( ale jak dorobie sie wlasnego lokum stadko napewno sie powiekszy:) moja kotka tez jest po przejsciach, tak naprawde ona sama wie co ja spotkalo. jest u mnie 3 lata i dpiero teraz daje sie poglaskac czy wziac na rece, na poczatku byla meganieufna, nie podchodzila nawet, ale stopniowo jest coraz lepiej, takze wierze w to ze i Lenka stanie sie jeszce bardziej cudownym psiakiem:) serdecznie pozdrawiam:D:D:D Quote
lenka0901 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 witam, zapraszam do obejrzenia nowych choć monotematycznych zdjęć z racji na porę roku mojej Leneczki Quote
lenka0901 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 a tutaj ze swoim przyjacielem Guciem i moim mężem Quote
ania shirley Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Jak patrzy na swojego pana!!!!!!! W takim psim spojrzeniu jest miłość, oddanie , radość. Tylko psy potrafią tak patrzyć.:roll: Lenka! Ale trafiłaś! :lol::lol: A Lenka na tle jesiennych liści wygląda pięknie!!! Codziennie mogę oglądać pieska , któremu się udało.:multi: Co do przytulania, to mój Koks (na avatarze) jest u mnie od szczeniaczka, a nie przepada za tym. Głaskać, drapać , bawić- tak, ale przytulać już niechętnie.:shake: Quote
wapiszon Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Takie monotematyczne ;) fotki mogę ciągle oglądać:) Pozdrowienia dla wspaniałej Lenkowej Rodzinki :) Quote
lenka0901 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 dziewczyny, nic nie chwalicie mnie za umiejętność dodania dużych zdjęć do wątku Lenki?! Jeszcze raz chcę Wam podziękować Ania shirley za cenne rady, z których korzystam, Sillann - mam nadzieje, że moja nauka Lenki nie będzie trwała aż 3 lata i Wapiszon - za chęć oglądania monotematyczn dzięki dziewczyny za zainteresowanie wątkiem Lenki, postaram się zrobić jej kilka fotek w domku - nie obiecuje, bo to jest trudne uchwycić Lenkę w odpowiedniej pozycji, ale np. na foteliku, z którego wydziedziczyła Gucia, a ten jak na mena przystało - oddał jej swoje miejsce z pokorą. Mam wrażenie, że Lenka jest psem myśliwskim, co szczególnie można zauważyć na łące, po której biega z nosem przy ziemi i nikt i nic ją nie interesuje w tym momencie, a jak dorwie sie do norki albo kreciego kopczyka - to już nic nie widzi, nic nie słyszy...kopie z takim zawzięciem, nos zanurza po same oczy w ziemi - patrząc na to to boję się, żeby nie zapruszła sobie tych oczek bo byłby problem. zastanawiam się, że może to była przyczyna zaginięcia Lenki, ponieważ w tym momencie swiat przestaje dla niej istnieć. P.S.Dziewczyny nic nie chwalicie mnie za umiejętność dodania dużych zdjęć do wątku Lenki?! Ania shirley dziekuję za cenne rady, z których korzystam, Sillann - mam nadzieję, że moja nauka Lenki nie zajmie mi 3 lat i Wapiszonowi , za to, że ma ochotę oglądać monotematyczne zdjęcia - pozdrawiam Was bardzo, bardzo serdecznie i do usłyszenia wkrótce Quote
lenka0901 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 nie wiem co zrobiłam źle, ale należy zacząć czytanie od zdania" Dzięki dziewczyny " Quote
ania shirley Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Moje rady...hmmm.:shake: Ja dużych zdjęć wklejać nie umiem....:shake: A na zdjęcia domowej lub "myśliwskiej " Lenki czekam stale... Quote
sillann Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 oj piekna ta nasza Lenka:):):) czekam na zdjecia domowe:) a to spojrzenie na Pana Męża - bezcenne:D Quote
lenka0901 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 mam zdjecia Leneczki na foteliku, zapraszam do oglądania Quote
lenka0901 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 i jeszcze jedno, miłego oglądania, pozdrawiamy... Quote
sillann Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Gwiazda to chyba lubi sie przytulac>>:) Quote
halbina Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Lenka jest prześliczna! I tak wspaniale trafiła! Quote
Iljova Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 UWAGA BARDZO MAKABRYCZNE!!!!!!! BARDZO PROSZĘ PODPISZCIE PETYCJĘ!!!! http://www.photoblog.pl/marilynrosa/...i-petarda.html Quote
ania shirley Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Teraz dopiero widze nowe zdjęcia! Cudny, fotelowy piesek!!! Pozdrowienia- obie Lenki!!!:lol: Quote
Anula Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Tak Lenka jest śliczna.Dobrze,że ma tak wspaniały domek,który wynagrodzi Lence dotychczasowe życie jakie miała. Cioteczki zaglądnijcie do pudliszonka: http://www.dogomania.pl/threads/218706-Przerzucony-przez-mur-schroniska-Pudliszon-%28 Quote
wapiszon Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 To jak Lenka tak uwielbia kopce kretów to zapraszam do nas. U nas jest inwazja kretów :( Początkowo, jak był jeden to nie tępiliśmy , bo mamy zbyt miękkie serca ale teraz mamy chyba 13 ( tak twierdzi TZ) Tragedia!!!!! A nasze psiury i koty nic sobie z kretów nie robią.... Quote
Recommended Posts