Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 961
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No właśnie nigdy nie dowiemy sie co Leneczka przeżyła tak naprawdę, czego doświadczyła. Dzisiaj już merda ogonkiem na powitanie, potrafi głośno okazywać swoją radość, ale np. nie lubi, chyba nawet boi sie jak sie do niej przytulam, zaraz sztywnieje i odsuwa się - pewnie ma złe skojarzenia z takim zachowaniem, mam jednak nadzieje, że z czasem to minie i będzie ok. A tak w ogóle to jest cudna, miła, bezkonfliktowa, bo oprócz przyjaciela Gucia w postaci berneńczyka mamy w domu jeszcze dwa kocurki, z którymi Leneczka żyje w największej zgodzie. Bardzo sie cieszę, że mogłam tej kochanej psince pomóc, że ją mam, wzięła bym wszystkie, którym dzieje sie krzywda, ale to nie jest możliwe... serdecznie Was pozdrawiam

Posted

ja niestety mam tylko jedna kotke:( ale jak dorobie sie wlasnego lokum stadko napewno sie powiekszy:) moja kotka tez jest po przejsciach, tak naprawde ona sama wie co ja spotkalo. jest u mnie 3 lata i dpiero teraz daje sie poglaskac czy wziac na rece, na poczatku byla meganieufna, nie podchodzila nawet, ale stopniowo jest coraz lepiej, takze wierze w to ze i Lenka stanie sie jeszce bardziej cudownym psiakiem:)
serdecznie pozdrawiam:D:D:D

Posted

Jak patrzy na swojego pana!!!!!!! W takim psim spojrzeniu jest miłość, oddanie , radość. Tylko psy potrafią tak patrzyć.:roll:
Lenka! Ale trafiłaś! :lol::lol:
A Lenka na tle jesiennych liści wygląda pięknie!!! Codziennie mogę oglądać pieska , któremu się udało.:multi:

Co do przytulania, to mój Koks (na avatarze) jest u mnie od szczeniaczka, a nie przepada za tym. Głaskać, drapać , bawić- tak, ale przytulać już niechętnie.:shake:

Posted

dziewczyny, nic nie chwalicie mnie za umiejętność dodania dużych zdjęć do wątku Lenki?! Jeszcze raz chcę Wam podziękować Ania shirley za cenne rady, z których korzystam, Sillann - mam nadzieje, że moja nauka Lenki nie będzie trwała aż 3 lata i Wapiszon - za chęć oglądania monotematyczn
dzięki dziewczyny za zainteresowanie wątkiem Lenki, postaram się zrobić jej kilka fotek w domku - nie obiecuje, bo to jest trudne uchwycić Lenkę w odpowiedniej pozycji, ale np. na foteliku, z którego wydziedziczyła Gucia, a ten jak na mena przystało - oddał jej swoje miejsce z pokorą. Mam wrażenie, że Lenka jest psem myśliwskim, co szczególnie można zauważyć na łące, po której biega z nosem przy ziemi i nikt i nic ją nie interesuje w tym momencie, a jak dorwie sie do norki albo kreciego kopczyka - to już nic nie widzi, nic nie słyszy...kopie z takim zawzięciem, nos zanurza po same oczy w ziemi - patrząc na to to boję się, żeby nie zapruszła sobie tych oczek bo byłby problem. zastanawiam się, że może to była przyczyna zaginięcia Lenki, ponieważ w tym momencie swiat przestaje dla niej istnieć.
P.S.Dziewczyny nic nie chwalicie mnie za umiejętność dodania dużych zdjęć do wątku Lenki?! Ania shirley dziekuję za cenne rady, z których korzystam, Sillann - mam nadzieję, że moja nauka Lenki nie zajmie mi 3 lat i Wapiszonowi , za to, że ma ochotę oglądać monotematyczne zdjęcia - pozdrawiam Was bardzo, bardzo serdecznie i do usłyszenia wkrótce

Posted

To jak Lenka tak uwielbia kopce kretów to zapraszam do nas. U nas jest inwazja kretów :(
Początkowo, jak był jeden to nie tępiliśmy , bo mamy zbyt miękkie serca ale teraz mamy chyba 13 ( tak twierdzi TZ) Tragedia!!!!!
A nasze psiury i koty nic sobie z kretów nie robią....