Milady Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 Jak to miło, że grono fanów Seda rośnie :) Quote
Gisic87 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Przepraszam ale na razie nie wyrabiam czasowo ale jutro bądź w sobotę zabiorę się za ogłoszenia a tymczasem podnoszę i daję podlinkowany banerek: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/sed-czeka-na-dom-juz-dwa-lata-34556/"][IMG]http://i29.tinypic.com/rw6w0p.jpg[/IMG][/URL] Quote
Gisic87 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Sed dodany na gumtree.pl kupiepsa.pl 4lapy.pl pajeczyna.pl e-zwierzak.pl adopcjapsa.pl alegratka.pl zapożyczyłam tekst z allegro jutro porobię więcej ogłoszeń dziś już nie dam rady Quote
t_kasiek Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 [quote name='Gisic87']Sed dodany na gumtree.pl kupiepsa.pl 4lapy.pl pajeczyna.pl e-zwierzak.pl adopcjapsa.pl alegratka.pl zapożyczyłam tekst z allegro jutro porobię więcej ogłoszeń dziś już nie dam rady[/quote] :multi::multi::multi: dzieki - jestes wielka !!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
ArxTe Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Przeczytałm wątek Seda - i mogę pomóc tylko podnosząc go :multi: mam nadzieję, że przy takiej ilości ogłoszeń - los jego się odmieni ...:loveu: Quote
Lucyja Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Szukajmy Sedzikowi domku. Im więcej ludzi go zobaczy tym większe ma szanse. Quote
agniecha82x Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 widze, ze sie robi u Sedzika coraz glosniej :) niech sie wreszcie los usmiechnie do Ciebie piesku!!!! Quote
zuzlikowa Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Sed, to piękny kawaler, który znalazł [B]wiernych przyjaciół w rodzinie p. Franka![/B] Gdyby wiek im pozwalał zaopiekowaliby się chłopakiem natychmiast! Dziś zaadoptowali maleńką biedaczkę ze schroniska, ale zaraz napisali do mnie z prośbą o informacje o Sedzie![B] Pytają o to jak mogą mu pomóc! [/B] Leży im na sercu los chłopaka! Quote
zuzlikowa Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 :loveu::loveu::loveu::loveu: Sed...spokojnej nocki! Quote
idusiek Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 ale to tez znak, ze coś sie z nim zaczeło w koncu dziać ! Czekamy na ogłoszenie w metrze- Milady, podałam twoj numer ! Quote
Milady Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Hej, zadzwonił Pan z podkrakowsiej lesniczówki. Szukał pieska - stróża i przyjaciela dla jego kilkumiesięcznej owczarkowatej suczki. Niestety nie odezwał się więcej. ALE! - to znak, że jednak Sed zapada w oko ;) Quote
zuzlikowa Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Jedni napisali, inni zadzwonili, to może i domek się odezwie! Zapada,bo to milutkii fajny psiak...choć po przejściach! A może właśnie dlatego!:loveu: Quote
Milady Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 [quote name='idusiek']ale to tez znak, ze coś sie z nim zaczeło w koncu dziać ! Czekamy na ogłoszenie w metrze- Milady, podałam twoj numer ![/quote] CUDOWNIE!!!! Dziękuję w imieniu Seda :loveu: Quote
agniecha82x Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 w koncu jakies zainteresowanie Czarnuszkiem, cudownie! :loveu: no to czekamy az sie w koncu odezwie ten wlasciwy domek- domek Seda :) Quote
Lucyja Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='idusiek'][B]dzisiaj Sed w metrze:multi:[/B][/quote] Oj to trzymam mocno kciuki !!!!!! Quote
agniecha82x Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='idusiek'][B]dzisiaj Sed w metrze:multi:[/B][/quote] super :multi: trzymam kciuki, aby domek Seda w koncu go odnalazl! Quote
Lucyja Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='idusiek']Milady ,zadziało się coś? :roll:[/quote] No własnie jest jakis odzew ?? Quote
t_kasiek Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='idusiek'][B]dzisiaj Sed w metrze:multi:[/B][/quote] i co ?? dzwonił ktoś ?? uaktaktualnilam ogloszenie [URL]http://www.rozglos.net/edytuj_ogloszenie.php[/URL] Quote
Milady Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 [quote name='idusiek'][B]dzisiaj Sed w metrze:multi:[/B][/quote] Dostałam 3 smsy z reklamami, miedzy innymi rajstop, oraz jeden telefon od gówniarzy żartownisi. I tyle... Quote
Lucyja Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Kurcze ... co za pech !! Psy o wiele brzydsze i mniej atrakcyjne znajdują dom, a Sed nie :( Quote
Recommended Posts