Paciucha Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [quote name='t_kasiek']nikt na nikogo nie krzyczy....to jest raczej krzyk o pomoc na watku :placz: Na nikogo nie krzyczę, tak jak napisała T-kasiek to krzyk o pomoc:-(, jesli kogoś uraziłam to przepraszam, nie miałam zamiaru:oops: Quote
kiiniaa Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Rozumiem, absolutnie nie poczułam się urażona;), wyraziłam ogromną bezsilność:shake: Będą nowe fotki będzie można ruszyć z nową akcją Ale jak się od razu wątek rozkręca:diabloti: Quote
idusiek Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Sed jest psem smutnym ,wystraszonym ( moze tylko aparatu...), w kojcu piszczy jak sie od niego odchodzi...:-(Przebywa tam cały czas z sunią Fioną, dobrze się znoszą. Sedzik jak widzicie niezbyt czesto stawia uszy :roll:, do człowieka i chce i sie troche boi, ale ja mysle, ze to była kwestia aparatu i obecnosci kilku osób naraz- pies po prostu nie wiedzial co sie dzieje.:-o Sedzik jest fajny, duzy, czarny, troche zaniedbany- widac ze linieje... na smyczy też za często nie chodzi chyba.... Ech, ciotki, trzeba ruszyc sprawę Seda on nie moze tam gnic tyle czasu !!!! :placz: Quote
Lucyja Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 No niestety widac na fotkach przerażenie z oczkach Seda :( Jest smutny, bo nie ma swojego człowieka już tak długo. Widać też, że linieje i trzeba by go dobrze wyczesać. Jednym słowem - on na gwałt potrzebuje człowieka !! Quote
idusiek Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 dokladnie, o tym własnie z kiniaaa piszemy od dawna....a teraz same widzicie ..:-( Quote
agniecha82x Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 sliczny czarnuszek z niego, troszke wystraszony na fotkach, ale nie ma sie czemu dziwic :shake: Quote
idusiek Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [quote name='idusiek'] przerstraszony, gnijący od 2 lat w boksie Sed - szuka pilnie domku !!! Quote
kiiniaa Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Sed jest o wile pewniejszy siebie jak nie ma aparatu;) To super pies, tylko trzeba dać mu sznsę... Quote
agniecha82x Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 kiiniaa napisał(a):Sed jest o wile pewniejszy siebie jak nie ma aparatu;) To super pies, tylko trzeba dać mu sznsę... jak widac nie kazdy lubi blysk fleszy :lol: moj pies nienawidzi aparatu, jezeli uda mi sie zrobic mu jakas fotka to przewaznie znienacka albo na spacerku, w domu przed aparatem przewaznie ucieka :roll: a Sed jest piekny i troszke juz go zycie doswiadczylo, teraz kolej na szczesliwe zycie... Quote
idusiek Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 tylko kto mu je w koncu zapewni ? Gdzie SED ma ogłoszenia? ( jezeli w ogole ma....) :roll: Quote
Milady Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 ale fajne foty :)) Sed strasznie boi się aparatu fotograficznego. Jak nie miałam aparatu, to stał przy kracie i cieszył się, że jestem, nadstawiał pycho do głasków. Jak wyciągnęłam aparat to od razu chował się w budzie. I to zanim wogóle doszło do jakiegokolwiek błysku fleszu. Dziewczyny - on jest na prawdę już w super stanie i w super kondycji. On zawsze będzie ostrożny, ale już nie jest taki strachliwy. Bardzo lubi towarszystwo ludzi. Lubi jak się nim interesuje ktoś i głaszcze. On bardzo się zmienił. Prawdę mówiac, to dobrze mu tam, gdzie jest, ale mógłby zwolnić wreszcie miejsce innemu psiemu nieszczęściu. Quote
Milady Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 [quote name='idusiek']] tak, ale ja pytam kto sie nim zajmie a nie kto za niego płaci i tyle.... :-( łatwo pienić się na forum, ale gorzej coś zrobić samemu :shake:. Sed był wielokrotnie ogłaszany w bardzo wielu róznych mediach i papierowych i w Internecie. Bywał również na imprezach plenerowych. Działo się bardzo wiele, żeby znaleźć mu dom i Twój komentarz jest rażąco niesprawiedliwy a przede wszystkim bezmyślny. Jesteś taka mądra to się nim RAZ A PORZĄDNIE ZAJMIJ! I zajmij się też płaceniem za niego - skoro to tak mało Sed - czarny, śliczny pies (485402279) - Aukcje internetowe Allegro (regularnie na allegro) Quote
wtatara Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 dziewczyny wiem że robicie bardzo dużo. Jedyna szansa to ogłoszenia. Moze ktoś go w koncu wypatrzy. są ładne zdjęcia Sedzika- może one mu przyniosą szczęście Quote
t_kasiek Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 ja robiłam ogłoszenia dla Seda ale juz dawno temu, wiec mozna by je zrobic jeszcze raz z nowym tekstem i nowymi fotkami :) wybrac te najladniejsze !!!!!! moze wkliec te nowe fotki na pierwszy post i zmienic tytul watku na troszke bardziej poruszajacy......co o tym myslicie ?? Quote
idusiek Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 t_kasiek napisał(a):ja robiłam ogłoszenia dla Seda ale juz dawno temu, wiec mozna by je zrobic jeszcze raz z nowym tekstem i nowymi fotkami :) wybrac te najladniejsze !!!!!! moze wkliec te nowe fotki na pierwszy post i zmienic tytul watku na troszke bardziej poruszajacy......co o tym myslicie ?? a kto zakładał wątek? Quote
t_kasiek Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 [quote name='idusiek']a kto zakładał wątek? watek zakładała Milady Quote
*Gajowa* Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Sedzikowi przydałaby się sesja zdjęciowa. Kto bywa w Teresinie ? Quote
idusiek Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 idusiek napisał(a): a to co jak nie sesja? :mad: jest sprzed tygodnia - najbardziej nowa :cool3: Quote
*Gajowa* Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Zaglądam na wątek Sedzika często ale ostatnie zdjęcia przeoczyłam :oops: zwracam honor. Fotki całkiem fajne... może tym razem uda się znaleźć domek. Quote
agniecha82x Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Pokazuje sie wszystkim :cool3: YouTube - SED - przygarnij, pokochaj... Quote
idusiek Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 nowy bannerek dla Seda - wklejac nie gadac ! :cool3: O LUDZIE , NIEPODLINKOWANE JESZCZE :oops: sorrki, proszę się wstrzymac ciotki do czasu podlinkowania....jeju... Quote
Recommended Posts