*Gajowa* Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 KingaW napisał(a):A siedzi jak siedział u Gajowej, a Gajowa niebawem idzie na operację (mam nadzieje, że nic tu niestosownego nie zdradzam w tej chwili, Gajowo...:oops:) i nie może takiego kłoptliwego lokatora-hotelowca zostawić pod cudzą opieką, wiec już w ogóle padaka.... Chyba, żeby się ktoś zgłosił na jakieś 2 tyg. do zamieszkanai u Gajowe, opieki i nadzoru nad psią czeredą.... Niestety moja ograniczona zdolność do zajmowania się psiakami będzie trwała znacznie dłużej niż 2 tygodnie - liczę, ze w nalepszym wypadku potrwa ok. 3 miesiecy. Seda nie mogę zostawić nikomu pod opieką niestety :shake: więc będzie musiał zmienić miejsce pobytu. Quote
Milady Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 Gajowa, a juz wiesz kiedy dokładnie Cię nie bedzie?? Quote
Hund Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 oj zmiany się szykują :( byle na lepsze.....i zdrówka życzę Quote
*Gajowa* Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Milady napisał(a):Gajowa, a juz wiesz kiedy dokładnie Cię nie bedzie?? Dokładnie bedę wiedziała pod koniec miesiąca ale zabieg planowany jest na październik. Quote
Hund Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 cisza :( mam nadzieję że nie ...Śpij Sedzie spokojnie! Quote
*Gajowa* Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 lika napisał(a):I jak, są jakieś widoki na domek? Nic mi o tym nie wiadomo :shake:. Sedzik praktycznie cały swój czas spacerowy spędza pod czeremchą zjadając opadnięte owoce. Quote
Milady Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 Ano nic... jakoś nikt się nie interesuje Sedem.... Quote
Magdarynka Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Ponawiam pytanie - czy Sad jest wystawiany na Allegro? Quote
Lucyja Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Niby tyle osób myśli o Sedziku a jakoś nikt nie chce go na stałe ani nie zna dobrych ludzi, którzy chcieliby Sedzika adoptować :( Quote
*Gajowa* Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Magdarynka napisał(a):Ponawiam pytanie - czy Sad jest wystawiany na Allegro? Mam nadzieję, że tak... Quote
Hund Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Piesku , piesku dalej Twój los w zawieszeniu :( Quote
Milady Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 Tak, jest na allegro!!! http://allegro.pl/item243672493_nie_chce_wracac_do_schroniska_.html Quote
Hund Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Matko on waży 30 kg?? Ja zawsze myślałam że to średniej wielkości piesek ....a jesli on waży 30 kg a jest normalnej grubości.....to chyba inaczej wygląda niż zawsze o nim myślałam..... Quote
Milady Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 Hund napisał(a):Matko on waży 30 kg?? Ja zawsze myślałam że to średniej wielkości piesek ....a jesli on waży 30 kg a jest normalnej grubości.....to chyba inaczej wygląda niż zawsze o nim myślałam..... a ja mam wrażenie, że na zdjęciach wygląda na większego, niż jest w rzseczywistości :) Quote
Hund Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 no to nieźle ;) ale w życiu tak jest , sama wiem że jak ogłaszam psy i wiem jak wyglądają to inaczej patrzę na zdjęcie ;) Czyli Sed jest duuuży , wielkości Onka?? Quote
t_kasiek Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Sedzik....co z domkiem dla ciebie :( ja poproszę jeszcze raz o plakacik na maila - jak się zacznie rok akademicki to chętnie porozwieszam po Krakowie !!!!! [email protected] Quote
*Gajowa* Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Hund napisał(a):no to nieźle ;) ale w życiu tak jest , sama wiem że jak ogłaszam psy i wiem jak wyglądają to inaczej patrzę na zdjęcie ;) Czyli Sed jest duuuży , wielkości Onka?? Sed jest wielkości mojej Gajki /drobnej ONki/ z tym , że jest bardziej "napakowany" jak to facet... Quote
Recommended Posts