Lucyja Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Co z tym naszym Sedzikiem, że wciąz samotny ? Dlaczego niekt nie chce tego psia ? :( Quote
t_kasiek Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 A Sedzik jest taki piękn,....jak moze sie nikomu nie podobac :( Quote
Hund Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Mamy w schronisku podobnego psiaka :( też go nazywam Sedem ( to po pierworodnym Milady )i też się nikomu nie podoba :(:(:( Quote
t_kasiek Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 ale przeciez to taki cudowny pies !!! i siersc ma piekną :( mordke kochana....co tu zrobic, zeby ktos sie wreszcie zakochał i dał domek :( Quote
Hund Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 JUż pierwszy śnieg leży :( dla bezdomnych to zima jest najgorsza :( Quote
t_kasiek Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Sedziku :( juz nie wiem co pisac, zeby jakos zaczarowac dla ciebie domek !!!!!!!!!! Quote
t_kasiek Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 a ja wierze, ze to juz niedlugo !!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Milady Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 Ostatnio co nie weszłam na dogo, to nie działałą i nie byłom ożliwości umieszczać wpisów :( Muszę Wam donieść,iż Sed miewa się doskonale. Już jest wypuszczany na spacery bez smyczy. Oznacza to, że Sed biega po polu i wraca do swojego kojaca na śniadanie. Nasze obawy, że może uciec okazały się bezpodstawne :) Ma ciepłą budę, pełną michę, fajne koleżanki i ani myśli zmieniać swego lokum. Ze złych wiadomości - Sed razem z dwiema suczkami zagryzł małego kotka :shake:. Nie lubi ptactwa również - mocno szczeka nagesii nne ptaki, któe usiądą nieopodal jego kojca. Z dobrych wiaodmosci - nie zagryzł spokanego psa na takim wolnym "spacerze". Tylko go powąchał i przybiegło do swojej opiekunki na wołanie. Quote
t_kasiek Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Milady napisał(a): Ze złych wiadomości - Sed razem z dwiema suczkami zagryzł małego kotka :shake:. Nie lubi ptactwa również - mocno szczeka nagesii nne ptaki, któe usiądą nieopodal jego kojca. no smutne :( biedny kociak ['] ale ciesze sie ze sa dobre wiadomosci :) Quote
*Gajowa* Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Cieszę się że Sedzik może już sobie pobiegać z koleżankami. On jednak bardzo przywiązuje się do miejsca gdzie sie dobrze czuje... Szkoda tylko, że prawdziwego domku nie ma :-(. U mnie też bardzo gonił ptaki... Quote
Hund Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Bardzo żal mi kotka :( ale cieszę się że Sed czuje się dobrze i bezpiecznie :) Szybko nauczył się gdzie jego miejsce :) to niesamowite że mimo swoich lęków potrafił się zadomowić . Quote
t_kasiek Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Sedzik szuka domku nawet w nocy !!!!!!!!!!!!!! :( Quote
t_kasiek Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 .....po Południ Tez !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
t_kasiek Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 i prawie o północy......cały czas szuka :( Quote
Hund Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 MOże ogloszenia dadza jakieś rezultaty . Quote
Recommended Posts