Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ostatnio co nie weszłam na dogo, to nie działałą i nie byłom ożliwości umieszczać wpisów :(

Muszę Wam donieść,iż Sed miewa się doskonale. Już jest wypuszczany na spacery bez smyczy. Oznacza to, że Sed biega po polu i wraca do swojego kojaca na śniadanie. Nasze obawy, że może uciec okazały się bezpodstawne :) Ma ciepłą budę, pełną michę, fajne koleżanki i ani myśli zmieniać swego lokum.

Ze złych wiadomości - Sed razem z dwiema suczkami zagryzł małego kotka :shake:. Nie lubi ptactwa również - mocno szczeka nagesii nne ptaki, któe usiądą nieopodal jego kojca.

Z dobrych wiaodmosci - nie zagryzł spokanego psa na takim wolnym "spacerze". Tylko go powąchał i przybiegło do swojej opiekunki na wołanie.

Posted

Milady napisał(a):

Ze złych wiadomości - Sed razem z dwiema suczkami zagryzł małego kotka :shake:. Nie lubi ptactwa również - mocno szczeka nagesii nne ptaki, któe usiądą nieopodal jego kojca.

no smutne :( biedny kociak [']

ale ciesze sie ze sa dobre wiadomosci :)

Posted

Cieszę się że Sedzik może już sobie pobiegać z koleżankami. On jednak bardzo przywiązuje się do miejsca gdzie sie dobrze czuje... Szkoda tylko, że prawdziwego domku nie ma :-(.
U mnie też bardzo gonił ptaki...

Posted

Bardzo żal mi kotka :( ale cieszę się że Sed czuje się dobrze i bezpiecznie :) Szybko nauczył się gdzie jego miejsce :) to niesamowite że mimo swoich lęków potrafił się zadomowić .