Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przepraszam nei dalam rady przebrnac przez wsyztsko... sed szuka platego dt czy tytul jest nieaktualny? jak to z nim tam jest?:razz: a ten domek co sie szykuje to powazny domek czy tylko spacerki z psem robia?

Posted

w płatnym u bardzo dobrej osoby ale Milady już nie stać na jego utrzymanie :( Sed może wrócić do schroniska :( znowu czeka na niego ciasny boks :(:(: on się załamie :(

Posted

ile kosztuje doba w tym dt?sad nadaje sie tylko na dwor czy do mieszkania takze?jaki jest jego stosunek do kotow i innych psow?do dzieci? postaram sie cos wymyslic choc teraz wyjezdzam i wracam dopiero w niedziele wieczorem a potem znowu wyjazd ale cos bede kombinoala...

Posted

kontaktuj się z Milady ( wyciągnęła ze schronu Seda i go utrzymuje) albo Gajową ( u niej jest Sed na tymczasie).
Wiem że z innymi psami może być ciężko,ale z suczkami się dogaduje. Nie wiem jak koty. On jest bardzo strachliwy, dużo w zyciu przeszedł.

Posted

Milady, a może ten tymczas w Teresinie?Całkiem nowy. Nie dokońca sprawdzony (mamy tam sunie dopiero przez tydzień) 10 PLN/doba. Bez luksusów, w zaniedbanych kojcach (pan mi powiedział, ze juz troszkę pozprzątał i zmienił dach w budzie, w której mieszkaja nasze podopieczne), ale u ludzi, którzy znają i lubią psy. Sami mają niedużą suczkę kundliczkę (niestety niewysterylizowaną).