Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam nadzieję, ze Sedzik szybko się przyzwyczai do nowych opiekunów.
On uwielbia męszczyzn więc z pewnoscią wybierze pana.
Na fotkach nie wygląda na bardzo zmartwionego, a na jednej nawet się uśmiecha.

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

*Gajowa* napisał(a):
Mam nadzieję, ze Sedzik szybko się przyzwyczai do nowych opiekunów.
On uwielbia męszczyzn więc z pewnoscią wybierze pana.
Na fotkach nie wygląda na bardzo zmartwionego, a na jednej nawet się uśmiecha.

raczej nerwowo dyszy :) ale rzeczywiście nie chował się za budą tylko stał przy soatce i patrzył

Posted

beka napisał(a):
Zupełnie nie wiadomo dlaczego tyle czasu nikt sie Sedzikim nie zainteresował by zabrać do domu..
Może trzeba nadać mu nowe imię by go odczarować?

Na allegro chcę go wystawić jako Maksa :) a dla nas będzie Sedem i już. Maks brzmi swojsko...

Posted

Podobno przeprowadzkę zniósł calkiem niezle. Nie ma problemów z apetytem. Żeby się załatwić czeka na spacery. Dostał od nowej opiekunki piszczące zabawki i je sobie schomikował w budzie ;) Ale spodobało mu się, jak piszą.

Natomiast mocno szczeka na gęsi, ktore sobie chodza wokół kojca. Mam nadzieję, że nie dopadnie żadnej z nich ;)

Posted

Milady napisał(a):
Podobno przeprowadzkę zniósł calkiem niezle. Nie ma problemów z apetytem. Żeby się załatwić czeka na spacery. Dostał od nowej opiekunki piszczące zabawki i je sobie schomikował w budzie ;) Ale spodobało mu się, jak piszą.

Natomiast mocno szczeka na gęsi, ktore sobie chodza wokół kojca. Mam nadzieję, że nie dopadnie żadnej z nich ;)

Cieszę się, że Sedzik dobrze się czuje w nowym miejscu. A wszystkie zabaweczki Sed zabiera do budki i rwie na kawałeczki :angryy:,
a ptaszkow nie lubi u mnie szczekał na sroki /z braku innego ptactwa domowego/...

Posted

w Krakowie jest program na TV Kraków - nie pamietam tytulu, ale jest to program gdzie sa wlasnie oglaszane psiaki do adopcji, zagubione, znalezione....no i wiem, ze znajduja w ten sposob duzo domków.... tylko nie wiem czy Sedzik nie mieszka za daleko i czy by sie ktos zgodzil opowiedziec o nim w programie .....