*Gajowa* Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Mam nadzieję, ze Sedzik szybko się przyzwyczai do nowych opiekunów. On uwielbia męszczyzn więc z pewnoscią wybierze pana. Na fotkach nie wygląda na bardzo zmartwionego, a na jednej nawet się uśmiecha. Quote
Milady Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 *Gajowa* napisał(a):Mam nadzieję, ze Sedzik szybko się przyzwyczai do nowych opiekunów. On uwielbia męszczyzn więc z pewnoscią wybierze pana. Na fotkach nie wygląda na bardzo zmartwionego, a na jednej nawet się uśmiecha. raczej nerwowo dyszy :) ale rzeczywiście nie chował się za budą tylko stał przy soatce i patrzył Quote
Milady Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 beka napisał(a):Zupełnie nie wiadomo dlaczego tyle czasu nikt sie Sedzikim nie zainteresował by zabrać do domu.. Może trzeba nadać mu nowe imię by go odczarować? Na allegro chcę go wystawić jako Maksa :) a dla nas będzie Sedem i już. Maks brzmi swojsko... Quote
t_kasiek Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 no i jak tam Sedzik w nowym lokum ??? Quote
lika Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Też jestem bardzo ciekawa, jak zniósł przeprowadzkę. Quote
Hund Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Sedziku MIĘDZYNARODOWY DZIEŃ ZWIERZĄT się zbliża więc może teraz domek będzie :) Quote
Milady Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 Podobno przeprowadzkę zniósł calkiem niezle. Nie ma problemów z apetytem. Żeby się załatwić czeka na spacery. Dostał od nowej opiekunki piszczące zabawki i je sobie schomikował w budzie ;) Ale spodobało mu się, jak piszą. Natomiast mocno szczeka na gęsi, ktore sobie chodza wokół kojca. Mam nadzieję, że nie dopadnie żadnej z nich ;) Quote
Hund Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 byłoby niezbyt miło gdyby tak za szyjkę....;) Sedziku bądź grzeczny!!! Quote
*Gajowa* Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Milady napisał(a):Podobno przeprowadzkę zniósł calkiem niezle. Nie ma problemów z apetytem. Żeby się załatwić czeka na spacery. Dostał od nowej opiekunki piszczące zabawki i je sobie schomikował w budzie ;) Ale spodobało mu się, jak piszą. Natomiast mocno szczeka na gęsi, ktore sobie chodza wokół kojca. Mam nadzieję, że nie dopadnie żadnej z nich ;) Cieszę się, że Sedzik dobrze się czuje w nowym miejscu. A wszystkie zabaweczki Sed zabiera do budki i rwie na kawałeczki :angryy:, a ptaszkow nie lubi u mnie szczekał na sroki /z braku innego ptactwa domowego/... Quote
Hund Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Czyli można sądzić że zabawki już nie piszczą bo Sedzik rozebrał je na części ;) Quote
t_kasiek Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Sedzik....szukamy domeczku od samego rana !!!!!!!!!!!! Quote
Hund Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Zbliża się DZień Zwierząt liczę na ten dzień dla Seda!!!! Quote
t_kasiek Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Sedziku no i co z domkiem ??????? :( :( :( Quote
Hund Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Sedziku smutny twój los...:( domku nie widać :( Quote
t_kasiek Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Sedzik - co u Ciebie....nie ma żadnych wiadmości :( Quote
esperanza Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Sed czeka już tyle czasu. Biedak nie ma szczęścia. Ma ktoś dojście do telewizji? Może tam go trzeba pokazać? Quote
Hund Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Też tak myślę , inne psy znajdują domki bo są nagłośnione, o sedzie nic nie słychać :( Quote
t_kasiek Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 w Krakowie jest program na TV Kraków - nie pamietam tytulu, ale jest to program gdzie sa wlasnie oglaszane psiaki do adopcji, zagubione, znalezione....no i wiem, ze znajduja w ten sposob duzo domków.... tylko nie wiem czy Sedzik nie mieszka za daleko i czy by sie ktos zgodzil opowiedziec o nim w programie ..... Quote
Hund Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 To program : Kundel Bury i kocury. Dzięki niemu nasze psy też znajdują domu. Pisałam o tym wcześniej kiedyś że warto spróbować. Quote
jayo Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Trza sie zajac na powaznie szukaniem domu dla psiaka, tak nie moze byc !! Quote
Recommended Posts